sioukiou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 σε laptop dell windows 10 εχω δυο λογαριασμους χρηστων. στον ενα το chrome λειτουργει κανονικα οταν βλεπω web tv ενω στον αλλο οχι -νομιζω οτι βγαζει καποιο μηνυμα για προσθετα. τι μπορω να κανω?
TheELF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 σε laptop dell windows 10 εχω δυο λογαριασμους χρηστων. στον ενα το chrome λειτουργει κανονικα οταν βλεπω web tv ενω στον αλλο οχι -νομιζω οτι βγαζει καποιο μηνυμα για προσθετα. τι μπορω να κανω? Μπορείς να σιγουρευτείς τι μήνυμα βγάζει και να μας πεις,εκτός αν είναι του τύπου «δεν υπάρχει το τάδε Plugin» οπότε απλά το περνάς μόνος σου.
thepoint Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Πήγαινε στο chrome://plugins/ από τον προβληματικό browser και έλεγξε αν κάτι είναι απενεργοποιημένο το πιθανότερο το adobe flash player και ενεργοποίησε το. Που σημαίνει να φαίνεται το απενεργοποίηση, κανονικά όλα να είναι ενεργοποιημένα εκεί, έτσι είναι το προεπιλεγμένο του chrome. Ίσως κάποιος να το μετέβαλε. Αλλά δεν μας είπες το πρόσθετο και δεν είμαι μάντης. Σαν έσχατη επιλογή να επαναφέρεις τον chrome στη default κατάστασή του από επιλογή στο μενού του που σημαίνει θα χρειαστεί η επανεισαγωγή των λογαριασμών σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα