Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πριν από περίπου ένα μήνα μία οθόνη Asus PA 279Q 27'' και την τρίτη ημέρα μου γέμισε όλη η οθόνη με γραμμές κάθετες και τα πλήκτρα που έχει η οθόνη πάνω δεν δούλευε κανένα ούτε το πλήκτρο που κλείνει. Αφού την έβγαλα τελείως από το ρεύμα επανήρθε στα φυσιολογικά της. Πήρα τηλέφωνο στο E-shop από όπου και την αγόρασα και μου είπαν εάν το ξανά παρουσιάσει να τους την στείλω πίσω να την τσεκάρουν και έτσι έγινε μετά από 3 μέρες πάλι. Την κράτησαν για έναν ολόκληρο μήνα και μου την ξανά έστειλαν πίσω και μου είπαν ότι η οθόνη δεν έχει τίποτα και κάτι άλλο φταίει. Μέσα σε μία ημέρα μου το ξανά παρουσίασε πάλι. Άλλαξα τα καλώδια σύνδεσης από HDMI σε DVI και άλλαξα και το ρεύμα το έβαλα σε άλλο UPS. Να αναφέρω ότι ο υπολογιστής αυτός είναι εδώ και αρκετούς μήνες συνδεδεμένος σε άλλη οθόνη και δεν έχει παρουσιάσει ποτέ κάτι τέτοιο η άλλη οθόνη. Και πάλι παρουσιάστηκε το πρόβλημα και αυτή την φορά είχα πάνω και τις δύο οθόνες. Η μία μου τα εμφάνιζε κανονικά και η άλλη (η καινούρια) με γραμμές. 

Και ερωτώ.....δεν είναι χαλασμένη η οθόνη??? Θα με τρελάνουν στο E-shop??? Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο?

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημοσ.

Άσε το eshop και τις κουταμάρες τους. Αμφιβάλλω αν την κοίταξαν καν. Πήγαινε με την απόδειξη αγοράς στην αντιπροσωπεία της Asus στην Ελλάδα. Ή καλύτερα επικοινώνησε πρώτα μαζί τους, ανέφερε το πρόβλημα και πράξε αναλόγως με το τι θα σου πουν.

Δημοσ.

Άσε το eshop και τις κουταμάρες τους. Αμφιβάλλω αν την κοίταξαν καν. Πήγαινε με την απόδειξη αγοράς στην αντιπροσωπεία της DELL στην Ελλάδα. Ή καλύτερα επικοινώνησε πρώτα μαζί τους, ανέφερε το πρόβλημα και πράξε αναλόγως με το τι θα σου πουν.

ASUS :D

Δημοσ.

Την έχεις συνδεδεμένη επάνω σε ups ή την έχεις κατευθείαν στη πρίζα; Σε ρωτάω γιατί έχουν μεγάλη κατανάλωση ρεύματος μήπως σε κρεμάει το ups αν την έχεις ήδη συνδεδεμένη επάνω.

Δημοσ.

Δοκίμασα δύο διαφορετικά UPS και με τα δύο έγινε το ίδιο πρόβλημα. Και πως γίνεται να με κρεμάει το UPS όταν βγάζει σταθερό ρεύμα από όλες τις πρίζες....αυτή δεν είναι η δουλεία του?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...