kostaslio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ανέκαθεν είχα πρόβλημα με το ping πάντα και έχω καλέσει άπειρες φόρες την forthnet και ποτέ δεν γινόταν τίποτα που επιτέλους έκανα την γραμμή μου σε fastpath και έπεσε η ταχύτητα μου γύρος στα 2-3 Mbps. Τώρα έχω πολύ καλό ping αλλά το πρόβλημα είναι ότι ανεβαίνει μερικές στιγμές σταδιακά μέχρι και τα 600 και καταντάει τέρμα κουραστικό.. Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με την γραμμή η κάτι άλλο??
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 αν εχεις fast path αποκλειεται να δειχνει 160 Ping....εμενα δειχνει 6...με forthnet παλι! μηπως κατεβαζεις ταυτοχρονα κανα torrent?η ειναι αλλος μεσα και βλεπει utube,κατεβαζει κτλπ?
kostaslio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 αν εχεις fast path αποκλειεται να δειχνει 160 Ping....εμενα δειχνει 6...με forthnet παλι! μηπως κατεβαζεις ταυτοχρονα κανα torrent?η ειναι αλλος μεσα και βλεπει utube,κατεβαζει κτλπ? Και όμως δεν κατεβάζει κανείς τίποτα.. και κανονικά γύρος στα 20-25 έχω. ούτε στην ip δε μπορώ να μπω 192.168.1.1 δεν είναι?
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εαν αυτή είναι η καμπύλη του γραφήματος που δείχνεις και δεν είσαι με ασύρματο 2 πράγματα παίζει να συμβαίνουν. πιτταρισμένα Dslams πρόβλημα στην καλωδιωσή σου.
kostaslio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εαν αυτή είναι η καμπύλη του γραφήματος που δείχνεις και δεν είσαι με ασύρματο 2 πράγματα παίζει να συμβαίνουν. πιτταρισμένα Dslams πρόβλημα στην καλωδιωσή σου. Με καλώδιο είμαι εγώ.. παίζει να φταίνε τα καλώδια τόσο καιρό??
leonidas_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Είμαι ο μόνος που βλέπει ότι το Speedtest είναι από HOL και όχι από Forthnet;
kostaslio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Και το νορμαλ που έχω! όταν πάει μια χαρά Είμαι ο μόνος που βλέπει ότι το Speedtest είναι από HOL και όχι από Forthnet; Την hol την πήρε η forthnet οπότε.. από εκεί δεν το άλλαξε..
leonidas_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Και το νορμαλ που έχω! όταν πάει μια χαρά Την hol την πήρε η forthnet οπότε.. από εκεί δεν το άλλαξε.. Την HOL την πήρε η Forthnet; Μάλιστα... Σε βρίσκω πολύ σωστά ενημερωμένο!!
kostaslio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Την HOL την πήρε η Forthnet; Μάλιστα... Σε βρίσκω πολύ σωστά ενημερωμένο!! Ειρωνεία ήταν αυτό τώρα?? για να καταλάβω..
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ναι ισχύει κάτι δεν πάει καλά. η HOL είναι με vodafone εδώ και κάποια χρόνια. εμενα κανονικότατα γράφει forthnet κάτω πάντως,οπότε κάτι δεν πάει καλά στην περίπτωση σου. Ξαναγράφω εαν είσαι με καλώδιο και το γράφημα του speedtest δεν είναι ευθεία γραμμή έχεις πρόβλημα σε αυτά που ανέφερα(ενα εκ των 2 η και τα 2) περίμενε απαντήσεις και απο άλλους ειδικούς. 1
leonidas_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ειρωνεία ήταν αυτό τώρα?? για να καταλάβω.. Λες ότι είσαι σε Forthnet, βάζεις speedtest από HOL, και μετά λες ότι η HOL εξαγοράστηκε από τη Forthnet. Άρα ή trollάρεις ή έχεις μαύρα μεσάνυχτα
kostaslio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Λες ότι είσαι σε Forthnet, βάζεις speedtest από HOL, και μετά λες ότι η HOL εξαγοράστηκε από τη Forthnet. Άρα ή trollάρεις ή έχεις μαύρα μεσάνυχτα Γιατί έχει να επιλέξω κάπου από ποιον πάροχο έχω ίντερνετ? speedtest μπαίνω και αυτό μου βγάζει από μόνο του αν και η hol δεν υπάρχει πια γιατί hol είχα και μπήκε η forthnet
kostaslio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Τρία πουλάκια κάθονταν... Μας υποχρέωσες! Ναι ισχύει κάτι δεν πάει καλά. η HOL είναι με vodafone εδώ και κάποια χρόνια. εμενα κανονικότατα γράφει forthnet κάτω πάντως,οπότε κάτι δεν πάει καλά στην περίπτωση σου. Ξαναγράφω εαν είσαι με καλώδιο και το γράφημα του speedtest δεν είναι ευθεία γραμμή έχεις πρόβλημα σε αυτά που ανέφερα(ενα εκ των 2 η και τα 2) περίμενε απαντήσεις και απο άλλους ειδικούς. Ναι είναι μαζί μπερδεύτηκα πριν και δεν έχει κάποια χρόνια αυτό πριν λίγο καιρό έγινε τώρα πάλι γιατί δεν γράφει forthnet δεν το γνωρίζω όσο για την καλωδίωση δε νομίζω να είναι κάτι.. εκτός αν το βύσμα τα παίξε από το βάλε βγάλε που δε νομίζω αν και το καλώδιο εγώ το είχα φτιάξει και αν θέλω το αλλάζω το βύσμα Τώρα πχ πήγε καλά άλλες μαμιέτε στο ping και πέφτει και η ταχύτητα.. μετά από 2 λεπτά δηλαδή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα