deeplyingchris Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι αρκετά νέος στο Insomnia,είχα προχθές την πρώτη μου (επιτυχή) συναλλαγή.Δεν είμαι νέος στις αγγελίες,λογω Apple προιόντων κυρίως έχω αρκετα χρόνια λογαριασμό στο iPhoneHellas... Αυτά που περιγράφετε όλοι,είναι ο κόσμος των αγγελιών...Δεν μπορείς να έχεις καμία εγγύηση για τίποτα,πέρα από τον άνθρωπο που συννενοείσαι,LIVE WITH IT,GUYS!!!!....Αν μπορώ να μοιραστώ μια συμβουλή,είναι : Η σωστά δομημένη αγγελία,με όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες,ακόμη και αν θέλει λίγο παραπάνω κόπο στο γράψιμο,θα σας γλυτώσει από τα περισσότερα άσκοπα μηνύματα (όχι από όλα σίγουρα...) Πάρε τε το χρόνο σας,βγάλετε καλές φωτό,βάλτε λεπτομέρειες,ξεκαθαρίστε τί ψάχνετε και θα γλυτώσετε πολύ κόπο... Είτε είμαι πολύ τυχερός,είτε αυτή η τακτική με έχει προστατεύσει,δεν είχα ποτέ πρόβλημα και είχα πάρε δώσε από Κρήτη μέχρι Κομοτηνή....... Σε κάθε περίπτωση,είναι αγγελίες ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ,οπότε είτε χορεύουμε στο ρυθμό είτε υπομένουμε λίγο παραπάνω και πάμε για καινούριο......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα