Προς το περιεχόμενο

Custom Made Watercooling with 300€?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει ο τιτλος, θελω να ακουσω προτασεις με πραγματα ωστε να φτιαξω ενα συστημα υδροψυξης για τον 4690κ σε κουτι Thermaltake core v21. Το κουτι υποστηριζει 2χ 240μμ ψυγεια και εχει αρκετο χωρο για τα πραγματα. Μπορειτε να μου φτιαξετε μια λιστα με τα πραγματα που θα χρειαστω ωστε να εχω καλη ψυξη στον επεξεργαστη? Ο επεξεργαστης προοριζεται για overclock οποτε κατι καλο θα ειναι δεκτο. Ευχαριστω προκαταβολικα! ;-)

Δημοσ.

Ακριβως τα ιδια ειχα βαλει εκτος απο το ψυγειο. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Λογικα τωρα που θα παρω τον επεξεργαστη, θα αρχισω να παιρνω σιγα σιγα τα πραγματα της υδροψυξης και στο τελος θα την βαλω!

Δημοσ.

 

 

 

Να ρωτησω και κατι αλλο τωρα. Διαβασα λιγο δτο thelab.gr για το απεσταγμενο και το απιονισμενο νερο. Αν θελω να καθαρισω το ψυγειο τι νερο θα χρησιμοποιησω? Απεσταγμενο ή απιονισμενο? Επισης που βρισκω το καθενα? Απιονισμενο εχει στα σουπερμαρκετ αν δεν κανω λαθος!

Δημοσ.

Και γω το ειδα το κιτακι. Αν και δεν θα κανω υδροψυξη τωρα. Θα κανω μετα απο μηνες, μεχρι τοτε βλεπουμε, ηθελα να ακουσω γνωμες και να εχω το τοπικ για μια καλη βοηθεια οταν και αν την χρειαστω! Σας ευχαριστω ολους σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...