Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,
Προσφατα ο θειος μου μου εδωσε το LG G2 που ειχε γιατι δεν του δουλευε το μικροφωνο εγω αποφασισα να αλλαξω σαν ανταλλακτικο το πλακε καλωδιο οπου εχει επανω την επαφη φορτισης την επαφη ακουστικων και το μικροφωνο αφου την αντικαταστησα το προβλημα συνεχιστικε το μικροφωνο δεν δουλευει πουθενα ουτε στην ηχογραφηση ουτε στην κληση πουθενα...
Το προβλημα πιστευω ειναι software αλλα τι;;
(Επισης προσπαθω στο κινητο να κανω ανανεωση λογισμικου απο jelly bean se lollipop αλλα μολις ολοκληρωνεται σχεδον μου βγαζει αποτυχια ληψηες και το κλεινει απο μονο του)

Ευχαριστω εκ τον προτερων... :) :)

Δημοσ.

Λαθος μου παρελειψα να γραψω οτι την ενημερωση μου την βγαζει μονο του για ανανεωση λογισμικου δεν ξερω αν θα με παρει σε kit kat η lolipop...
Καμια ιδεα για το μικροφωνο;; :mellow: :mellow:

Δημοσ.

Turn off the Noise Suppression feature. It is, of course, under Call Settings. There were owners who said that turning off this feature makes the mic volume better. Για αρχη δοκιμασε αυτο ... Τωρα ,οσον αφορα τα αποτυχημενα ota updates ,πιθανον ειναι ρουταρισμενο.. Δες στις εφαρμογες αν υπαρχει το su ή κατεβασε root checker απο play store... Με ακουστικα δουλευει ;;;

Δημοσ.

To εκανα καμια διαφορα...
Το κινητο δεν ειναι ρουταρισμενο...
Ναι με ακουστικα δουλευει μια χαρα...μονο με ακουστικα το δουλευω τωρα.. :-( :-(

Δημοσ.

Προσπαθησες να περασεις το λογισμικω απο την αρχει μπας και φτιαξει?

Οδηγος εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476αν δεν κανεις κατι και με αυτο μετα πας για service ηχειου....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...