Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Προσοχη....οταν κανετε τη δευτερη φορα place order....παρατηρηστε οτι αλλαζει η χωρα και θα πρεπει να ξαναβαλετε ελλαδα.....ισως για αυτο καποιοι να μην εχετε παραλαβει ακομα....το στελνει αμερικη αυτοματα η μηχανη τους....και περιμενετε μετα τζαμπα! Ολα Athens Greece πάντως γράφουνε στο ιστορικό παραγγελιών.
runner69 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 τι να το κανω εαν παρελαβε ενας στους εκατο/./.. το σιτε ομως περνει και τισ 100 εγγραφες Σε εμενα το πρωτο "δωρο" σταλθηκε στις 7/12 αλλα ακομα το περιμενω. Τα επομενα ειναι μεταγενεστερα και εξυπακουεται οτι "περιμενω" και αυτα...Προσωπικα πονταρω σε αυτο που ειπες. Θα παραλαβουν καποιοι για να υπαρχουν μαρτυριες οτι παρελαβαν αλλα οχι ολοι. Θα φανει μεχρι τελος του μηνα...
leros2004 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Έκανα και εγώ το καθήκον μου, και πέρασα μια παραγγελία..... Από αυτά που έχω παραγγείλει μόνο η κάρτα μνήμης θα με ενδιέφερε να φτάσει στα χέρια μου, τα άλλα ούτε κρύο ούτε ζέστη
critel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Έχω παραλάβει και εγώ 3 τσάμπα αντικείμενα. Ωραίος ο zapals
Onelove Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Προτιμούσα αυτό που έμπαινε στους αεραγωγούς αλλά δεν το πρόλαβα. Έριξα μία γι' αυτό να δούμε αν θα έρθει. Ευχαριστώ!
Billator Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Invalid μου βγάζει... 1. Register a free account 2. Choose your Phone Holder from the items listed below and add to cart 3. Enter coupon code ZAPALS160109 in your shopping cart or during checkout 4. Complete checkout 5. Receive your awesome free Phone Holder courtesy of Zapals!
dobro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Θέλει καινούργιο λογαριασμό;;;πάλι;;; ενα gmail... http://www.techrepublic.com/blog/google-in-the-enterprise/quick-tip-dots-are-meaningless-in-your-gmail-address/
pjdbo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εκανα και εγω το καθηκον μου.Δεν εχω παραλαβει ακομη τιποτα αλλα παντα ελπιζουμε.
enterhere Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Τρεις παραγγελίες που έχω κάνει, διαφορετικά προϊόντα, είναι ακόμα στο processing.
louben Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Σε εμενα το πρωτο "δωρο" σταλθηκε στις 7/12 αλλα ακομα το περιμενω. Τα επομενα ειναι μεταγενεστερα και εξυπακουεται οτι "περιμενω" και αυτα...Προσωπικα πονταρω σε αυτο που ειπες. Θα παραλαβουν καποιοι για να υπαρχουν μαρτυριες οτι παρελαβαν αλλα οχι ολοι. Θα φανει μεχρι τελος του μηνα... Προσωπικα παρελαβα το tempered glass για iphone 6 την παρασκευη αρα ευελπιστω και για τα επομενα....
leros2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Παρέλαβα σήμερα μαζί με αλλά 2 πακέτα από αυτούς..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα