maxdore217 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δες και το Post που εχω φτιαξει για κινητα μεχρι 250€ απο Ελλαδα. Μπορει να σε βοηθηση http://www.insomnia.gr/topic/595856-%CF%84%CE%B1-91-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-android-%CF%84%CE%BF%CF%85-2015-%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-250-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B9%CF%80%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-insomnia-%CE%B1%CF%80%CE%BF/?do=findComment&comment=54560300 ωραίος!!!! το έφτιαξες τελικά μπράβο . Το 180€ δεν το είπα ότι είναι προσφορά, τόσο παίζει πάνω κάτω στα πρώτα καταστήματα στο skroutz.gr αλλά μήπως και υπάρχει κανένα κατάστημα και έχει φθηνότερη τιμή ( έστω και κανένα 10€) ...τώρα για το http://techhut.gr/meizu-m2-note.html( δεν λέω ίδια τιμή είναι και μπορεί να είναι καλό το μαγαζί το μόνο κακό είναι ότι φαίνεται να βρίσκεται στην Κόρινθο οπότε δεν με βολεύει αν γίνει κάτι και χρειαστώ εγγύηση ...στα ίδια λεφτά προτιμώ να έχω πιστωτικό σε μεγαλύτερο καταστήματα (όλα και κάπως θα το χαλάσεις μετά αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ) edit : επειδή βλέπω ότι σε μερικά έχεις βάλει (ποιον επεξεργαστή φοράνε , βάλει και στο Νokia , o 400 πρέπει να είναι λογικά)
featherbrain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Θα σου πρότεινα το meizu m2 note! Σε αυτά τα χρήματα από Ελλάδα είναι ότι καλύτερο. Μετά μπορείς να δεις και το lumia 640 που αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο η ποσότητα των εφαρμογών (λέγεται βέβαια πως με τα windows 10 θα ανέβει) τότε πραγματικά πρόκειται για ένα πολύ καλό τηλέφωνο και ένα απροβλημάτιστο λειτουργικό. Το moto g 3rd gen δεν θα στο πρότεινα γιατί στην ουσία είναι ακριβώς ίδιο με το 2 gen εκτός και αν πας στην μεγάλη του έκδοση με τα 2gb ram που ξεφεύγει όμως απο το budget σου. Σαν εναλλακτική στο meizu μπορείς να δεις το xiaomi redmi note2 με λίγο καλύτερο επεξεργαστή αλλά ανεβαίνει και αυτό σε χρήματα! 1
saruman123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 ωραίος!!!! το έφτιαξες τελικά μπράβο . Το 180€ δεν το είπα ότι είναι προσφορά, τόσο παίζει πάνω κάτω στα πρώτα καταστήματα στο skroutz.gr αλλά μήπως και υπάρχει κανένα κατάστημα και έχει φθηνότερη τιμή ( έστω και κανένα 10€) ...τώρα για το http://techhut.gr/meizu-m2-note.html( δεν λέω ίδια τιμή είναι και μπορεί να είναι καλό το μαγαζί το μόνο κακό είναι ότι φαίνεται να βρίσκεται στην Κόρινθο οπότε δεν με βολεύει αν γίνει κάτι και χρειαστώ εγγύηση ...στα ίδια λεφτά προτιμώ να έχω πιστωτικό σε μεγαλύτερο καταστήματα (όλα και κάπως θα το χαλάσεις μετά αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ) edit : επειδή βλέπω ότι σε μερικά έχεις βάλει (ποιον επεξεργαστή φοράνε , βάλει και στο Νokia , o 400 πρέπει να είναι λογικά) Σε ευχαριστω.Δεν τα γραφω ολα γιατι πρωτον θα πιανουν πολυ χωρο και δευτερων εχω δωσει link για καθε κινητο με τα πληρη χαρακτηριστικα.
maxdore217 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Παίδες ανανεώθηκε λίγο το πρώτο post, επειδή έκανα το λάθος και έψαξα το νήμα με της προτάσεις από εξωτερικό στις προσφορές εκεί είδα το XIAOMI REDMI Note 3 το οποίο ( προσφέρει περισσότερα στα ίδια λεφτά και δεν θα σταθώ μόνο στα 3gb μνήμη που είναι μεγάλη διαφορά σε αυτήν την τιμή αλλά στην ποιοτικά κατασκευής επειδή αυτό είναι αλουμίνιο! ( ε, εδώ που τα λέμε είναι και καλύτερο brand name ) + Δακτυλικό αποτύπωμα + καλύτερη λίγο κάμερα. ( με έβαλε σε σκέψεις αρκετές όλο αυτό) Αυτοί εδώ οι απατεώνες λένε ότι το δίνουν με κουπονάκι στα 165,52€ http://www.igogo.es/product382562.html το θέμα ότι χθες προσπαθούσα να ρίξω παραγγελία και δεν πέρναγε ούτε με pp ούτε σε μια άδεια visa που βρήκα για να κρατήσω την τιμή, το βράδυ έριξα μια ματιά στα mail και είδα 3 παραγγελίες κρατήσεις χωρίς καμία ενημέρωση νωρίτερα ( η αλήθεια είναι ότι δεν μου έκανε καλή εντύπωση η πλοήγηση στο site τους για πολλούς λόγους ( σημαντικότερος όλων ενώ η τιμή κρατήθηκε σε € από το site τους οι παραγγελίες έχουν $ και συγκεκριμένα βγάζουν άλλη τιμή αντί για 165,50 βγαίνει κάπου 180,44€ κάτι τελευταίο έχουν διαφορετικό gpu ... ποιο είναι καλύτερο από αυτά ?
saruman123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Θες "πουλακι" μου το Note 3? Απο εδω και καθαρισες: http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-3-prime-3gb-32gb-mtk-helio-x10-octa-core-miui-v7-13-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.htmlμην μπλεκεις με καποιους που δεν ξερεις. Παντως εγω που το εχω ειναι αψογο σε ολα πλην της καμερας που δεν ειναι και η Top(αξιοπρεπεστατη),αλλα εμενα δεν με πειραζει γιατι δεν κοιταω καμερα και βιντεο. Στον επεξεργαστη γενικα το Note 3 ειναι καλυτερο και στην ram παλι το ιδιω. Σου εχω και δευτερο: http://www.report me for spam/xiaomi-red-rice-redmi-hongmi-note-3-3gb-ram-mtk6795-20ghz-octa-core-55-inch-fhd-screen-android-50-g-42680?SSAID=986533 Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2016 από saruman123 1
maxdore217 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Θες "πουλακι" μου το Note 3? Απο εδω και καθαρισες: http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-3-prime-3gb-32gb-mtk-helio-x10-octa-core-miui-v7-13-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.htmlμην μπλεκεις με καποιους που δεν ξερεις. Παντως εγω που το εχω ειναι αψογο σε ολα πλην της καμερας που δεν ειναι και η Top(αξιοπρεπεστατη),αλλα εμενα δεν με πειραζει γιατι δεν κοιταω καμερα και βιντεο. Στον επεξεργαστη γενικα το Note 3 ειναι καλητερο και στην ram παλι το ιδιω. Σου εχω και δευτερο: http://www.report me for spam/xiaomi-red-rice-redmi-hongmi-note-3-3gb-ram-mtk6795-20ghz-octa-core-55-inch-fhd-screen-android-50-g-42680?SSAID=986533 Το ''Τ''έλω : εσείς φταίτε εδώ να ξέρεις! Νομίζω έχει καλύτερη κάμερα από το meizu m2 Note ( που μου φάνηκε να βγάζει μουντά τα χρώματα από ένα video που είδα ) και λίγο καλύτερη από το redmi 2 ( λόγο διπλού φλας, όχι μεγάλη διαφορά αλλά ποιο φωτεινές ) Κάτι σοβαρό που δεν ήξερα και το βρήκα τώρα ! Σαν εναλλακτική στο meizu μπορείς να δεις το xiaomi redmi note2 με λίγο καλύτερο επεξεργαστή αλλά ανεβαίνει και αυτό σε χρήματα! Ναι γενικά πρέπει να είναι καλύτερο από το meizu m2 note ( αλλά έψαξα και είδα ότι δεν έχει Gorilla Glass ) από video είδα ότι είναι ανθεκτικό αλλά ποτέ δεν ξέρεις πόσο οπότε νομίζω είναι κάτι και αυτό...απ την άλλη και ένα Samsung S που είχε ''ακόμα και με gorillas δεν γλίτωσε από μια γρατζουνιά που ούτε ξέρω πως έγινε ( το πρόσεχα κι όλας ) Τές/πα το λέω μήπως και βοηθήσει κάποιον άλλο που είναι στο δίλημμα σε αυτά τα 2.
newsformobiles Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Για το Note 3 μπορείς να διαβάσεις σχόλια στο ελληνικό φόρουμ της miui από κατόχους του. Υπόψιν σήμερα ανακοινώθηκε και το Xiaomi Redmi 3, με πολύ καλά χαρακτηριστικά και τιμή στα κινεζομάγαζα 130-140$ υπολογίζω.
maxdore217 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Έγινε παραγγελία τελικά το Xiaomi Redmi 3 note από vickmall , ( Περίπου 197€ ) Άντε να δούμε πότε θα έρθει με Sg. Post που έβαλα. Άμα παραγγείλω τίποτα συνοδευτικό ( μιας και έχω 1,4$ από την αγορά παίζει να τα βάλουν στην ίδια συσκευασία ? Κάτι ακόμα να του πω να το ανοίξει να το κάνει τσεκ τι λέτε ? Τέλος με PP Πλήρωσα κανονικά! ( ακόμα και με CC )
AnastMet Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Έγινε παραγγελία τελικά το Xiaomi Redmi 3 note από vickmall , ( Περίπου 197€ ) Άντε να δούμε πότε θα έρθει με Sg. Post που έβαλα. Άμα παραγγείλω τίποτα συνοδευτικό ( μιας και έχω 1,4$ από την αγορά παίζει να τα βάλουν στην ίδια συσκευασία ? Κάτι ακόμα να του πω να το ανοίξει να το κάνει τσεκ τι λέτε ? Τέλος με PP Πλήρωσα κανονικά! ( ακόμα και με CC ) οταν ερθει πες μασ εντυπωσεις και σε ποσο ηρθε!
costacurta Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά και εγώ σκέφτομαι την συσκευή. Θέλω να ρωτήσω απλά για κάποια θέματα είμαι ψιλοασχετος. 1)Καταρχήν υπάρχει σε ελληνικό μενού? Γιατί βλέπω ότι πωλείται σε ελληνικό κατάστημα στο σκρυτζ 2)η μπαταρία είναι όσο καλή λένε? Στο gsmarena είναι κορυφαία όλων 3)εχει κάποιο χτυπητο μειονέκτημα? Πχ αν κολλάει αν δεν βρίσκει wifi αν δεν πιάνει 4g. Έτσι τέτοια περίεργα 4)εντυπωσεις? Πμ δεν ενδιαφέρομαι για κάμερα (γιατί διαβάζω ότι είναι μετρια)
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά και εγώ σκέφτομαι την συσκευή. Θέλω να ρωτήσω απλά για κάποια θέματα είμαι ψιλοασχετος. 1)Καταρχήν υπάρχει σε ελληνικό μενού? Γιατί βλέπω ότι πωλείται σε ελληνικό κατάστημα στο σκρυτζ 2)η μπαταρία είναι όσο καλή λένε? Στο gsmarena είναι κορυφαία όλων 3)εχει κάποιο χτυπητο μειονέκτημα? Πχ αν κολλάει αν δεν βρίσκει wifi αν δεν πιάνει 4g. Έτσι τέτοια περίεργα 4)εντυπωσεις? Πμ δεν ενδιαφέρομαι για κάμερα (γιατί διαβάζω ότι είναι μετρια) Δεν ξερω αν απο το σκρουτζ που το δινουν με Ελληνικη εχει θεμα,εγω που το εχω με την Eng/Jap δεν εχω μεχρι στιγμης το παραμικρο παραπονο.Εξαλλου με αυτα που κανω δεν το ζοριζω και καθολου οποτε λογικο ειναι. Αν ομως βαλεις εσυ την Ελληνικη ακουω αρκετα παραπονα.... Η μπαταρια σε νορμαλ χρηση κραταει 3 μερες(αναλογα το νορμαλ του καθε ενα). Σε φουλ χρηση 1 μερα(παλι αναλογα) Ναι το "μειονεκτημα" ειναι η καμερα δεν ειναι Top ειναι ομως αξιοπρεπεστατη. Wifi,3G,κτλ τα βλεπει ακαριαια. Οσο για το θεμα αν κολλαει ενα θα σου πω 10 εφαρμογες ταυτοχρονα ειχα και επαιζα και Mortal Kombat X τη να πω.....ουτε στα ονειρα μου(γνωμη μου παντα). Αυτο ηταν το ποιο σκληρο τεστ που του εχω κανει μεχρι τωρα.
maxdore217 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά και εγώ σκέφτομαι την συσκευή. Θέλω να ρωτήσω απλά για κάποια θέματα είμαι ψιλοασχετος. 1)Καταρχήν υπάρχει σε ελληνικό μενού? Γιατί βλέπω ότι πωλείται σε ελληνικό κατάστημα στο σκρυτζ 2)η μπαταρία είναι όσο καλή λένε? Στο gsmarena είναι κορυφαία όλων 3)εχει κάποιο χτυπητο μειονέκτημα? Πχ αν κολλάει αν δεν βρίσκει wifi αν δεν πιάνει 4g. Έτσι τέτοια περίεργα 4)εντυπωσεις? Πμ δεν ενδιαφέρομαι για κάμερα (γιατί διαβάζω ότι είναι μετρια) Από vickmall που τους το ζήτησα το έβαλαν και έχει ( χωρίς κανένα θέμα , όλα είναι οκ ) Η μπαταρία βγάζει 2 μέρες με λίγη χρήση άνετα .( ίσως και με μέτρια χρήση ) μέχρι στιγμής όλα Ok το κινητό δείχνει να είναι αρκετά αξιόπιστο το μόνο κακό για μένα ήταν τα 197€ που έδωσα στους κινέζους . Τοtal δεν θα καταλάβεις διαφορά από κάτι samsung s2-s3 ( είναι πολύ ποιοτικό ) το wifi είναι λίγο χειρότερο σχετικά με τι απόσταση αλλά δεν το λες και τρομερό πρόβλημα κατά την γνώμη μου. αυτά ελπίζω να βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα