zapeios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα...θα ηθελα να μαθω αν καποιος αλλος κατοχος του 950 Dual Sim εχει Ραδιοφωνο αλλα οχι το ιντερνετικο..γιατι ψαχνω να το βρω και δεν το εχει...Εχω δει σε Ελληινκες παρουσιασεις οτι αναφερεται και μαλιστα υπαρχει στο μενου κατω απο τις"ρυθμισεις"...Επαναλαμβανω,οχι Ιντερνετικο ομως...Ευχαριστω για καθε βοηθεια!
selianx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω μόνο το 950 XL έχει FM Radio, όχι το απλό.Δες εδώ. 1
zapeios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ετσι ειναι Ακριβως φιλε μου..Επεμεναν στο Πλασιο που εκανα την ερωτηση οτι"ΕΧΕΙ"και μαλιστα το ανεγραφαν στο Σαιτ τους....Τελικα ΔΕΝ!!!!!!!
stratosch Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα άσχετο άλλα από μπαταρία τι λέει το 950?
SIP1995 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Έχει ραδιόφωνο...δοκίμασε να κατεβασεις απο το store FM Radio (κάπως έτσι λέγεται). Κάτι παίζει με την έκδοση των Windows και δεν το εμφανίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα