Runner25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Άντρας που τρώει οικειοθελώς μπάμιες, αντέχει οποιαδήποτε μορφή και επίπεδο κακοποίησης. αντρας που τρωει μπαμιες ειναι ξενερωτος φιλε
Glikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 αντρας που τρωει μπαμιες ειναι ξενερωτος φιλε Εγω τρώω μπάμιες, το μόνο λαδερό φαγητό που μου αρέσει. Οπότε είμαι ξενέρωτος?!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δεν φτάσαμε στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας για να τρώμε μπάμιες... 1
original911 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Είχαμε κι εμείς τέτοια, που πήγες σχολείο? Τέτοια βλαμμένη? Στο Νέο Κόσμο.
DDevil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειμαι απο εκεινους που ανεχονται ενα κοριτσακι να μου πουλησει ψυχολογικη βια και γενικα μαγκια και τσαμπουκάδες. Και γενικα οσες βλεπω με υφάκι ντιβας να παριστανουν τις δυσκολες τις κλάνω και τελειως ουτε που ασχολουμαι μαζι τους. 1
deesnider Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δεν φτάσαμε στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας για να τρώμε μπάμιες... Εγώ πάντως, θα τους έδινα μια ευκαιρία, αλλά... ...δεν είναι ονομασία φαγητού αυτή, ρε φίλε! Άκου «μπάμιες»!
g_alkis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Γνωστός άλλωστε και ο χαρακτηρισμός "είσαι μπάμιας"
Glikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Είχαμε ενα παιδί στο γυμνάσιο τον φωνάζαμε μπάμια. Ποτέ δεν έμαθα γιατί.
bluesattack Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Το μαγειρεμα της μπαμιας επρεπε να βρισκεται πιο ψηλα και απο της εγκαταλειψη συζυγικης στεγης
mentoras99 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Διαβάζοντας στη "σχεδία" του Δεκεμβρίου το συγκεκριμένο θέμα, σκέφτηκα να ρωτήσω τις απόψεις σας επι του θέματος γιατί θεωρώ ότι είναι συχνό φαινόμενο ένας άντρας να κακοποιείται απο τη γυναικα του. Έχω τύχει σε κανα δυο περιστατικά κι εχω, στην κυριολεξία αναγουλιάσει. "τα ποσοστά των παντρεμένων αντρών που ανέφεραν οτι ειχαν πέσει θύματα φυσικής βίας (χαστούκι, κλωτσιά, γρατζουνίσματα, πέταγμα αντικειμένων, τραυματισμός, κλπ) χωρίς να έχουν επιτεθεί πρώτοι στο 34,7% (σχεδία)).... Εδώ πρέπει να πω οτι είχα δώσει κι εγώ μια φορά στη ζωή μου μια καρπαζιά σε κάποιον όταν κάποια στιγμή ένιωσα να μου χει σπάσει τόσο πολυ τα νεύρα που το χέρι μου έφυγε αυτόματα και προσγειώθηκε στο σβέρκο του. Αμέσως συνειδητοποίησα τι είχα κάνει και ζήτησα συγγνώμη, αλλά συνέχισα να νιώθω απαίσια και αισθανόμουν ότι εκείνη τη στιγμή δεν απειχα πολύ απο αυτούς τους άντρες που κακοποιούν τις γυναίκες τους και που τόσο απεχθάνομαι. (In my defence: Αυτός μου ασκούσε ψυχολογική βια κι εγώ ανταπέδωσα με "χειρονακτική") Υπάρχουν και πολλές γυναίκες οι οποίες ασκούν βία και κυρίως ψυχολογική βία στους άντρες τους κάτι το οποιο εινα ακόμα χειρότερο. https://www.youtube.com/watch?v=kuZ4EWIIwn4 Η βια ειναι κατακριτεα, οποιος κι αν την ασκει. Το να....χτυπουν γυναικες ανδρες βεβαια, ε ειναι σημειο των κακων μας των καιρων.... Χτυπουν τα ποδια το κεφαλι θα ελεγα... Γεγονος ειναι, οτι μ'αυτα και μ'αυτα, και το θεμα εχει αναλυθει νομιζω και σε αλλα νηματα, πολλοι τα μπλεκουν με εθνικοτητες γυναικων που πραγματικα σεβονται τους ανδρες, και ξερουν τον ρολο τους, και αφηνουν τις....ελληνιδες, να μενουν με τα κομπλεξ τους, και με τιποτε χαιβάνια που αρκει να δουν γυναικα και τους τρεχουν τα σαλια κι ειναι προθυμοι να κανουν και το σκυλακι ακομη. Σοβαρος αντρας με 'καρατεκα' και 'τσαμπουκαλεμενη' γυναικα, πρεπει να μην εχει μυαλο για να παει να μπλεξει... 1
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Είχαμε ενα παιδί στο γυμνάσιο τον φωνάζαμε μπάμια. Ποτέ δεν έμαθα γιατί. τους μικροτσουτσουνους λενε ετσι
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 παιδιά η βία δεν είναι λύση , μην προσπαθούμε να την δικαιολογούμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όταν είναι σε αυτοάμυνα, μια χαρά δικαιολογούμε.
Vapir Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Όταν είναι σε αυτοάμυνα, μια χαρά δικαιολογούμε. φυσικά , αν προσπαθήσεις να μου κάνεις κακό θα σε σκοτώσω (όχι εσένα , γενικά) 1
Glikos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 τους μικροτσουτσουνους λενε ετσι Το πουλί του δεν το είχα δει, αλλα it's possible.
Προτεινόμενες αναρτήσεις