Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι ασπρο μαυρο η φαση.Αλλο μια οικονομικα ανεξαρτητη νεα κοπελα αλλο μια γυναικα που αφιερωσε ολη την ζωη της στην οικογενεια , δεν εχει κανενα πορο , ουτε εργασιακη εμπειρια και προυπηρεσια, μπορει να εχει μια συντηρητικη οικογενεια που να φοβαται την κατακραυγη του κοσμου σε ενα διαζυγιο , να την πιεζει να παραμεινει.Αυτη θα προσπαθησει να ''εξορθολογισει '' την κατασταση.Να δωσει χρονο ελπιζοντας οτι ειναι κατι παροδικο, οτι οφειλεται στο  αγχος του ανδρα της , οτι θα αλλαξει αν τα πραγματα πανε καλυτερα οικονομικα,η να βυθιστει σε ενοχες,οτι αυτη φταιει, οτι δεν της αξιζει κατι καλυτερο , η να αισθανεται απογνωση στην σκεψη οτι αφιερωσε ολη της ζωη σε μια σχεση αδικα Πολλες φορες ειναι ενας φαυλος κυκλος κλιμακουμενης βιας και αποδοχης με καταστροφικα αποτελεσματα.

Αυτη ειναι μια πραγματικοτητα .Δεν λεω οτι ειναι νομοτελεια.Υπαρχουν υπηρεσιες για την κακοποιηση.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην αναφέρουμε τον πλέον συνηθησμένο λόγο 'κάθομαι για τα παιδιά'. Καλά όλα στη θεωρία αλλά στην πράξη τα πράγματα δεν είναι τοσο απλά και εύκολα όσο μας φαίνονται εκ του ασφαλούς.

Δημοσ.

Εχεις πολλα αιτια βεβαια αυτη η κατασταση.Αν τον αλλον ας πουμε τον κανεις να αισθανεται αχρηστος γιατι εμεινε ανεργος και δεν ειναι πια ο ''κουβαλητης'' του σπιτιου,αν συνεχεια τον συγκρινεις με τον α τον β , τροφοδοτεις και εσυ αυτον τον φαυλο κυκλο.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά έχω υπάρξει σε σχέση στην οποία η κοπέλα μου ασκούσε έντονη ψυχολογική βία... Δεν κράτησε πάνω από 2 μέρες.

Δύο ολόκληρες μερες!!??!!!!

τι έχεις τραβήξει κι εσύ ρε παιδάκι μου!

:P

Δημοσ.

πήγε η άλλη να σε χτυπήσει κι εσύ ζήτησες συγγνώμη;

γιατι; επειδή ένιωσες οτι την νευρίασες στο επακρο;

Ε ναι το ειχα παρακανει, ενταξει και ολη της τη δυναμη να εβαζε δεν θα μου εκανε τιποτα, μιλαμε και για 18 χρονων τοτε αυτη.. Εννοειται οτι μετα μου ζητησε συγνωμη οτι δεν το εχει κανει ξανα ποτε κτλπ βεβαια. Εγω γενικα μπαινω στη θεση του αλλου και μπορω να δικαιολογησω πολλες συμπεριφορες σε αντιθεση με καποιους αλλους.

Γενικα οταν καποιος εχει ενα disadvantage πχ η γυναικα στη δυναμη και βλεπεις οτι με τα λογια δεν μπορει και η τελευταια της επιλογη ειναι αυτο ε καπου φταις και εσυ αλλα δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες. Επισης το βρισκω και λιγο χαριτωμενο καμια φορα αλλα και παλι ειναι αναλογα την περιπτωση. :P

Δημοσ.

Προσωπικά αν πήγαινε να σηκώσει χέρι κάποια γυναίκα θα το απέφευγα. Αν έφταιγα και είχα κάνει χοντρή μακακια τότε ίσως δικαιολογούσα την πράξη της. Αλλιώς για κανένα λογο. Γενικά δεν θα την βαρούσα εκτός και αν με κυνηγούσε με κάνα μπαλτά.

Δημοσ.

Στα 16 μου στο σχολείο μια κοπέλα ,όχι τόσο συμπαθητική σε πολλούς, για ανούσιο λόγο μου έπιασε την καρωτίδα με τα νύχια της και την έσφιγγε σε φάση που δεν μπορούσα να μιλήσω σωστά.Η αρχική αντίδραση μου ήταν να της πω 3 φορές να μου αφήσει τον λαιμό παρόλα αυτά εκείνη συνέχισε βριζοντας κιόλας.Δυστυχώς και ντρέπομαι για αυτό της έδωσα 2 χαστούκια αλλά δεν έχω μετανιώσει και αυτό γιατί αφού δεν κατάλαβε με λόγια με τι θα καταλάβαινε? .Τι θα κάνατε στην θέση μου?

Δημοσ.

Στα 16 μου στο σχολείο μια κοπέλα ,όχι τόσο συμπαθητική σε πολλούς, για ανούσιο λόγο μου έπιασε την καρωτίδα με τα νύχια της και την έσφιγγε σε φάση που δεν μπορούσα να μιλήσω σωστά.Η αρχική αντίδραση μου ήταν να της πω 3 φορές να μου αφήσει τον λαιμό παρόλα αυτά εκείνη συνέχισε βριζοντας κιόλας.Δυστυχώς και ντρέπομαι για αυτό της έδωσα 2 χαστούκια αλλά δεν έχω μετανιώσει και αυτό γιατί αφού δεν κατάλαβε με λόγια με τι θα καταλάβαινε? .Τι θα κάνατε στην θέση μου?

Κινδύνευε η σωματική σου ακεραιότητα. Καλα της έκανες.

Δημοσ.

Είσαι κακούργος φαλλοκράτης που δεν την άφησες να σου σκίσει την καρωτίδα με τα χαριτωμένα νυχάκια της.

• Like 4
Δημοσ.

-Με δέρνει ή γυναίκα μου.

-Και γιατί δεν κάνεις κάτι,έστω να αμυνθείς?

-Γιατί είναι 10ρι ρε φίλε!!!Φοβάμαι μην την χάσω... :(

• Like 4
Δημοσ.

Να ήταν και 10άρια οι περισσότερες... αυτή που ανέφερα πιο πάνω είναι με το ζόρι 3άρι (βέβαια και ο άντρας είναι άστα να πάνε).

Δημοσ.

Είχαμε κι εμείς τέτοια, που πήγες σχολείο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...