Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εχουν φθασει στο σημειο να αποφευγει ο ενας τα χτυπηματα (σωματικα η λεκτικα ) του αλλου ...ειναι ωρα να αναρωτηθουν που πηραν την ζωη τους λαθος  :-D

Δημοσ.

Εχω πεσει θυμα βιασμου απο γυναικες επανελειμμενως.

Οταν πηγα στο τμημα να το καταγγειλω γελασαν και δεν με πιστεψαν.Εκεινη την στιγμη ξαναεζησα τον βιασμο.Σας παρακαλω εσεις πρεπει να με πιστεψετε...

Προβλέπω να σε προκαλεί σε μονομαχία ο porg. Πας να τού φας τον τίτλο που έχει κερδίσει με τίμιο ιδρώτα...

• Like 3
Δημοσ.

Η βία δεν είναι απάντηση σε κανένα πρόβλημα, σε καμία δυσκολία.

Η βία είναι αδικαιολόγητη, σε όλες τις μορφές της και αυτό δε χωρά περαιτέρω συζήτηση.

Δεν πρέπει να διαπραγματεύεσαι με κανέναν τη σωματική σου ακεραιότητα, την ψυχική σου ισορροπία, την αξιοπρέπειά σου. Δεν επιτρέπεις σε κανέναν άνδρα ή γυναίκα να σε χτυπήσει, να σου μιλήσει άσχημα, να σου στερήσει την ελευθερία σου.
Η βία όπως και η ψυχολογική κακοποίηση είναι απαράδεκτη και οι θύτες (άντρες/γυναίκες) είναι βαθιά αδύναμοι και γι αυτό δεν αντιδρούν.
Η βία δεν χωρά δικαιολογίες. Δεν προσπαθείς να φτιάξεις προτάσεις για να μείνεις μαζί του/της. Όποιος το κάνει μία φορά θα το επαναλάβει χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν τον/την συγχωρείς, δικαιολογείς... απλά δεν μένεις σε μία σχέση που σου κάνει κακό.

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα αν με βαραγε γυναικα εγω θα ανταπεδιδα,τουλαχιστον ενα χαστουκι γιατι δεν ειμαστε και μλκες να καθομαστε να τις τρωμε και να λεμε και ευχαριστω.Για μικρα παιδια δν το συζητω,ουτε για γερους εκτος αν τους εχει λασκαρει και κρατανε καμια καραμπινα/μαχαιρι και πρεπει να αμυνθω.Για αδεσποτα εγω προσωπικα εχω βαρεσει αδεσποτο που εχει επιτεθει οποτε δεν καταλαβαινω γιατι οχι.Γενικα οποιος ειναι αποδεκτης βιας απο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ και δεν αντιδραει ειναι αξιος της μοιρας του-κοινως χαλβας.

Συμφωνω απολυτα.

Εγω ειμαι ατομο που θα κατσει να χαιδεψει αδεσποτα στους δρομους αλλα αν τολμησει και με ακουμπησει κανενα θα το σπασω.

Με τους ανθρωπους πιστευω οτι η καθε δραση πρεπει να εχει και μια ισαξια αντιδραση γιατι αλλιως ξεφευγη το πραγμα. Δινεις θαρρος και σε καβαλανε, οπως πολυ σωστα ανεφερε και ο bedazzled.

Δεν σηκώνουμε ποτέ και για κανέναν λόγο χέρι σε γυναίκα!

Άντρες είμαστε..

Αυτοί που χτυπάνε γυναίκες ( ή μικρά παιδιά, γέρους, αδέσποτα, τους αδύναμους δηλαδή) είναι συνήθως μισή σταλιά ανθρωπάκια με έντονα ψυχικά τραύματα, στο σχολείο τους είχαν στην φάπα, η εφηβεία τους ήταν ένα δράμα και το κόμπλεξ τους απύθμενο!

Μακριά από τέτοιους ανθρώπους..

λαθος.

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα.

Εγω ειμαι ατομο που θα κατσει να χαιδεψει αδεσποτα στους δρομους αλλα αν τολμησει και με ακουμπησει κανενα θα το σπασω.

Με τους ανθρωπους πιστευω οτι η καθε δραση πρεπει να εχει και μια ισαξια αντιδραση γιατι αλλιως ξεφευγη το πραγμα. Δινεις θαρρος και σε καβαλανε, οπως πολυ σωστα ανεφερε και ο bedazzled.

λαθος.

κάτσε βαρα γυναίκες εσυ , αφου το θεωρείς ισάξια αντίδραση τι να πω , όπως νομίζει ο καθένας !

παντως μιας και ειπες την γνωμη σου για τα αδέσποτα , ας πω και γω την δικια μου  ..

εγω αν δω κάποιον και τολμήσει να ακουμπήσει αδέσποτο στον δρόμο ,τον σπάω !

• Like 1
Δημοσ.

Εχω γνωστο/φιλο που τα χει με μια και συνεχεια τον βριζει, του βριζει τη μανα, του φωναζει κτλ. Του μιλησα μια φορα και του ειπα να μη τα καταδεχεται αυτα και να την αφησει (ειναι καλο παιδι/μαλακας σε υπερβολικο βαθμο), αλλα τιποτα και της ειπε και αυτα που του ειπα. Το αστειο ειναι οτι αυτη τον θελει πολυ, ειναι και η πρωτη της σοβαρη σχεση, και ανετα την εχει σουζα αλλα δε καταλαβαινει..

Δε βλεπω γιατι να μη μπορεις να σταματησεις μια τετοια σχεση εκτος αν τα θελει ο κωλος σου

κάτσε βαρα γυναίκες εσυ , αφου το θεωρείς ισάξια αντίδραση τι να πω , όπως νομίζει ο καθένας !

παντως μιας και ειπες την γνωμη σου για τα αδέσποτα , ας πω και γω την δικια μου ..

εγω αν δω κάποιον και τολμήσει να ακουμπήσει αδέσποτο στον δρόμο θα τον σπάσω !

Δε χτυπαει κανεις γυναικα για να το παιξει μαγκας και δυνατος, αλλα προκαλουν κ αυτες και ειναι φυσικη αντιδραση αναλογα πως αντιδρα κανεις οταν τον νευριασουν

• Like 1
Δημοσ.

το "με νευρίασε" δεν στέκει πουθενά και για κανέναν λόγο. Υπάρχει η αυτοάμυνα , αλλα όχι επειδή έφαγες χαστούκι, ο κάθε άντρας (λέεεεεεεεεμε τώρα) μπορεί να συγκρατήσει μια γυναίκα , όχι επειδή είναι μάγκας , λόγο ανατομίας. Αν σου επιτεθεί η άλλη με αντικείμενο και κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα είναι άλλο τελείως. 
Βέβαια μπορείς να μας γράψεις όλους εμάς στα @@ σου και να κάνεις αυτό που θεωρείς φυσιολογικό , δίνοντας μας κ εμάς την αφορμή να ανταποκριθούμε όπως εμείς θεωρούμε φυσικό , όπως είπε κ ο mau παραπάνω. (όχι εσύ προσωπικά , γενικά μιλάμε). 

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει άλλη μια παράμετρος για μένα προσωπικά που δεν θέλω να την λέω αλλά Οκ!
Εγώ είμαι 1.86/92κιλά τα περισσότερα από αυτά μυικά ,τι γυναίκα να χτυπήσω εγώ?

Όχι μπουνιά, σφαλιάρα μόνο να ρίξω μου εγγυάται κανείς ότι θα ξανά σηκωθεί?

Την αγαπάω πολύ την ελευθερία μου δεν είμαστε για τέτοια, εδώ με την δικιά μου παίζουμε τις ρίχνω καμιά ψιλή για πλάκα ίσα που την ακουμπάω και βάζει τα κλάματα κανονικά :-)

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει άλλη μια παράμετρος για μένα προσωπικά που δεν θέλω να την λέω αλλά Οκ!

Εγώ είμαι 1.86/92κιλά τα περισσότερα από αυτά μυικά ,τι γυναίκα να χτυπήσω εγώ?

Όχι μπουνιά, σφαλιάρα μόνο να ρίξω μου εγγυάται κανείς ότι θα ξανά σηκωθεί?

Την αγαπάω πολύ την ελευθερία μου δεν είμαστε για τέτοια, εδώ με την δικιά μου παίζουμε τις ρίχνω καμιά ψιλή για πλάκα ίσα που την ακουμπάω και βάζει τα κλάματα κανονικά :-)

Εσύ δεν θα ξανασηκωθείς.

ROUSEY_RONDA.png

• Like 2
Δημοσ.

Εσύ δεν θα ξανασηκωθείς.

ROUSEY_RONDA.png

Πρεπει ομως να μαθει να ριχνει και καμμια κλωτσια γιατι η Ηolly της κοκκινησε τον πισινουλη  :(

Δημοσ.

χαχα, τι ωραία που περνάμε γελώντας με ανθρώπους που πέφτουν θύμα κακοποίησης

χαχα, δεν μπορώ να συγκρατήσω τα γέλια μου

χαχα

Δημοσ.

Πρεπει ομως να μαθει να ριχνει και καμμια κλωτσια γιατι η Ηolly της κοκκινησε τον πισινουλη  :(

Τι της λες τώρα και εσύ για την Horm,αφού η Rousey είναι το υπέρτατο μαχητικό θηλυκό στον κόσμο που μας τα έχουν πρήξει τους τελευταίους μήνες πόσο γρήγορα τους πλακώνει όλους ...ή σχεδόν όλους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...