anwnymh29 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Forum nutcrackers... είναι «τοξικοί» ή όχι; Ιδού η (ρητορική) απορία! Τουλάχιστον με τα καλόβουλα trolls γελάς και λίγο... Τα κακοβουλα καλο ειναι να τα αγνοει κανεις.. 3
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 groot, παρόλο που για κάποιο λόγο δεν μου μιλάς, παρόλο που με έθιξες λέγοντας ότι έχω δύο λογαριασμούς και μιλάω με τον εαυτό μου και παρόλο που δεν θυμάμαι να έχεις συμφωνήσει σε κάτι μαζί μου μπορώ να πω ότι για κάποιο λόγο σε συμπαθώ! Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί ψάχνεις πάντα να βρεις τι είπε κάποιος λάθος (υποκειμενικά ή αντικειμενικά) για να τον "διορθώσεις" και να του την πεις! Δεν είναι κουραστικό αυτό το πράγμα; Τι νόημα έχει αλήθεια; Καλοπροαίρετα τα λέω και από ειλικρινή απορία! 4
anwnymh29 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 groot, παρόλο που για κάποιο λόγο δεν μου μιλάς, παρόλο που με έθιξες λέγοντας ότι έχω δύο λογαριασμούς και μιλάω με τον εαυτό μου και παρόλο που δεν θυμάμαι να έχεις συμφωνήσει σε κάτι μαζί μου μπορώ να πω ότι για κάποιο λόγο σε συμπαθώ! Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί ψάχνεις πάντα να βρεις τι είπε κάποιος λάθος (υποκειμενικά ή αντικειμενικά) για να τον "διορθώσεις" και να του την πεις! Δεν είναι κουραστικό αυτό το πράγμα; Τι νόημα έχει αλήθεια; Καλοπροαίρετα τα λέω και από ειλικρινή απορία! Εγω που συμπαθω εσενα θα σου προτεινα να το κοιταξεις αυτο.. 7
Glikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 groot, παρόλο που για κάποιο λόγο δεν μου μιλάς, παρόλο που με έθιξες λέγοντας ότι έχω δύο λογαριασμούς και μιλάω με τον εαυτό μου και παρόλο που δεν θυμάμαι να έχεις συμφωνήσει σε κάτι μαζί μου μπορώ να πω ότι για κάποιο λόγο σε συμπαθώ! Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί ψάχνεις πάντα να βρεις τι είπε κάποιος λάθος (υποκειμενικά ή αντικειμενικά) για να τον "διορθώσεις" και να του την πεις! Δεν είναι κουραστικό αυτό το πράγμα; Τι νόημα έχει αλήθεια; Καλοπροαίρετα τα λέω και από ειλικρινή απορία! Μα το Θεό θα ανακηρυχθείς σε άγιο μια μέρα. 5
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Προφανώς ξέχασες να κάνεις bold αυτό που πρέπει! Εχει πολύ πλάκα που μόνος σου την πατάς! Υ.Γ. "Εννοώντας" κάτι άλλο φυσικά και όπως κάνεις συνήθως!!! έκανα bold την εξήγηση σε αυτό που έκανες bold την οποία έγραψα για να σε προλάβω πριν βάλεις τα κλάματα κ τρέξεις στην κυρία επειδή ο κακός vapir σε μάλωσε . Ο λόγος που το έγραψα ήταν για να σου δείξω πόσο δεν διαβάζεις αυτά που σου γράφουν ή πόσο καταλαβαίνεις ότι σε συμφέρει να καταλάβεις για να συνεχίσεις το θέατρο του παραλόγου που όπως είπα έχεις παρουσιάσει επανειλημμένος σε πολλά thread. Όπως επίσης σου είπα και το άλλο που προσπέρασες πως θα ήθελα να ξέρω με ποιον μιλάω. (γνωστή τακτική των τρολλ του τύπου σου η επιλεκτική ανάγνωση) . Φυσικά δεν περίμενα να μάθω με ποιον μιλάω, φαίνεται ποιος κάνει πλάκα και ποιος μιλάει σοβαρά , ποιος έχει πραγματικές του φωτογραφίες και έχει κάνει γνωστό το όνομα του σε moderators και όχι μόνο και ποιος κρύβεται πίσω απο cartoon και nicknames. Με έκανες να βαρεθώ πραγματικά , ήθελα να ήξερα διασκεδάζεις δημιουργώντας μια τόσο βαρετή κατάσταση ? 2
Ishmael Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Kυριολεκτικά το λέω, ξύλο. 'Εχεις πολλούς γνωστούς που το γουστάρουν; Γιατί εγώ ούτε έναν. Η παντόφλα χρησιμοποιείται μεταφορικά. Υπέθεσα ότι χρησιμοποίησες σωστά τη φράση. Θα μπορούσες να πεις ότι τρώει ξύλο.
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μα το Θεό θα ανακηρυχθείς σε άγιο μια μέρα. Τα παραλές! https://www.youtube.com/watch?v=-7BCl75_-ug 3
l337 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Κάποιοι έχουν μπερδευτεί και νομίζουν ότι συμμετέχοντας σε ένα forum δεν σημαίνει ότι ανταλλάζουμε απόψεις αλλά ότι συμμετέχουμε για να ποστάρουμε (και) φωτογραφίες. Και αν δεν συμβαίνει τούτο μας τη λένε κιόλας διότι θα ήθελαν να ξέρουν με ποιον μιλάνε. Λες και δεν έχει σημασία το περιεχόμενο του λόγου και τα επιχειρήματα αλλά αν πέφτει αρκετά η φράτζα, αν έχουμε καλούς κοιλιακούς ή αν είμαστε σαν τον κουασιμόδο. Λες και μπήκαμε σε forum γνωριμιών τύπου cosmo.τι άλλο θα διαβάσουμε... 2
groot Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Κάποιοι έχουν μπερδευτεί και νομίζουν ότι συμμετέχοντας σε ένα forum δεν σημαίνει ότι ανταλλάζουμε απόψεις αλλά ότι συμμετέχουμε για να ποστάρουμε (και) φωτογραφίες. Και αν δεν συμβαίνει τούτο μας τη λένε κιόλας διότι θα ήθελαν να ξέρουν με ποιον μιλάνε. Λες και δεν έχει σημασία το περιεχόμενο του λόγου και τα επιχειρήματα αλλά αν πέφτει αρκετά η φράτζα, αν έχουμε καλούς κοιλιακούς ή αν είμαστε σαν τον κουασιμόδο. Λες και μπήκαμε σε forum γνωριμιών τύπου cosmo. τι άλλο θα διαβάσουμε... Μα εάν δεν βάλεις μία φωτογραφία σε forum τότε δεν έχει σημασία τι λες. Μπορείς (π.χ. και εντελώς τυχαία) να δείξεις ότι κάποιος λέει μπαρούφες και ψέματα και trollάρει αλλά εάν δεν βάλεις φωτό τότε έχεις άδικο! 1
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 όχι φίλε , κανένας δεν εκτίθεται δίνοντας την προσωπική του ταυτότητα προς όλους για να τρολλάρει σε ένα ανοιχτό forum με τεράστια επισκεψιμότητα.απο την άλλη όμως μια χαρά μπορείς να φτιάξεις 2ρο-3ο ανώνυμο account για να τη χώνεσαι σε όποιον στη σπάει για τον Α-Β λόγο και είναι απολύτως φυσιολογικό να ζητήσει ο άλλος να δει με ποιον μιλάει όταν η συμπεριφορά σου είναι περίεργη/παράλογη. Θες να συνεχίσει η συζήτηση ? δέχεσαι, δεν θες? δεν δέχεσαι. Δεν σε υποχρέωσε κανείς να αποκαλύψεις τα στοιχεία σου, ήταν ένας όρος για να συνεχίσω την συζήτηση μαζί σου. Τα υπόλοιπα για κοιλιακούς, εμφάνιση κλπ που γράφει ο l337 δεν τα σχολιάζω γιατί κανείς δεν τα έθιξε ούτε αναφέρθηκε σε αυτά, αλλα προφανώς κάποιοι έχουν την μύγα.
anwnymh29 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Κάποιοι έχουν μπερδευτεί και νομίζουν ότι συμμετέχοντας σε ένα forum δεν σημαίνει ότι ανταλλάζουμε απόψεις αλλά ότι συμμετέχουμε για να ποστάρουμε (και) φωτογραφίες. Και αν δεν συμβαίνει τούτο μας τη λένε κιόλας διότι θα ήθελαν να ξέρουν με ποιον μιλάνε. Λες και δεν έχει σημασία το περιεχόμενο του λόγου και τα επιχειρήματα αλλά αν πέφτει αρκετά η φράτζα, αν έχουμε καλούς κοιλιακούς ή αν είμαστε σαν τον κουασιμόδο. Λες και μπήκαμε σε forum γνωριμιών τύπου cosmo. τι άλλο θα διαβάσουμε... Οταν ανταλλαζεις αποψεις σαν ανθρωπος και δεν γινεσαι εριστικος και προσβλητικος σε ολα σχεδον τα θρεντ και τα μελη του φορουμ ε? Δεν μιλαμε για την διαφωνια που ειναι λογικο να υπαρξει σε μια συζητηση , μιλαμε για προσωπικη επιθεση. 2
Mau-Maus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Άρα τελικά δεν ισχύει το: Nice. Εσύ δεν έγραψες ότι είναι σχήμα λόγου; Αποφάσησε. Είτε πριν είπες κάτι που δεν ισχύει, είτε τώρα. Δηλαδή, είτε δεν ισχύει το: είτε δεν ισχύει το: Άρα κανένα από τα δύο δεν ισχύει γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται αλλά παρόλα αυτά γράφεις για το τι θα κάνεις... Από τις 2 επιλογές πήρες την 3η την χειρότερη. Άρα ξέρεις τι θα κάνεις, οπότε δεν ισχύει το: Αποφάσισε όμως... αλλιώς μπορεί κανείς κακοπροαίρετος να σκεφτεί ότι πουλάς φίδια. Και μόλις έκανες κύκλο... Άρα, με το που κάποιος σε στρίμωξε λίγο για αυτά που λες εσύ αμέσως άρχισες τις κωλοτούμπες. Δες το όμως γιατί πραγματικά κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι λες ό,τι να 'ναι. Ρε φίλε, εάν κάποιος προσπαθεί να trollάρει είσαι εσύ που ό,τι γράφεις δεν ισχύει, όπως ήδη φάνηκε. Αυτό που έκανα ήταν απλά να ρωτήσω τι ισχύει τελικά, για να καταλάβω καλύτερα τι γράφεται σε αυτό το thread. Σε αυτή την προσπάθεια, αποδείχθηκε ότι εσύ γράφεις ό,τι σου έρθει και μόλις σε ρωτήσουνε για αυτά τα αλλάζεις με ακριβώς τα αντίθετα. Άρα, ποιος προσπαθεί να trollάρει; Αυτός που πετάει φίδια (=λέει ψέματα) ή αυτός που ρωτάει για να μάθει; Hint: Δες πόσες φορές μόνος σου αναίρεσες τον εαυτό σου και το "θα σε σκοτώσω" ή το "είμαι ψυχούλα". Θα φέρεις και τον Μπάμπη τον σουγιά; Αδερφέ... λες και ξελές και ματά-ξανά-ξελές. Αντί να πεις "ναι, έλεγα φίδια για να το παίξω" λες "ουγκ, ραντεβού στην πλατεία να σου δείξω εγώ". Την μία λες "θα σε σκοτώσω" εάν αυτό και το άλλο και μετά "δεν πειράζω μύγα" ΚΑΙ ΜΕΤΑ (που δεν το σχολίασες γιατί δεν σε παίρνει) λες "δεν ξέρω τι θα κάνω, θα αποφασίσω τότε". Άρα ξέρεις και εσύ ο ίδιος τι έκανες και απλά αποφεύγεις να το σχολιάσεις πλήρως για να μην εκτεθείς και άλλο. Οπότε, εάν δεν θέλεις να σχολιάζουν αυτά τα φίδια που λες, μην τα λες. Εάν θέλεις να trollάρεις όμως πετώντας ό,τι σου κατέβει, τότε μην κατηγορείς τους άλλους για αυτό που ΕΣΥ κάνεις. Υ.Γ. Για το θέμα του thread μιλάω εγώ, σχολιάζοντας αυτά που γράφονται. Εσύ λες offtopic ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ να βγάλεις offtopic ό,τι δεν σε συμφέρει γιατί βλέπεις ότι εκτίθεσαι. Προφανώς ξέχασες να κάνεις bold αυτό που πρέπει! Εχει πολύ πλάκα που μόνος σου την πατάς! Υ.Γ. "Εννοώντας" κάτι άλλο φυσικά και όπως κάνεις συνήθως!!! Μα εάν δεν βάλεις μία φωτογραφία σε forum τότε δεν έχει σημασία τι λες. Μπορείς (π.χ. και εντελώς τυχαία) να δείξεις ότι κάποιος λέει μπαρούφες και ψέματα και trollάρει αλλά εάν δεν βάλεις φωτό τότε έχεις άδικο! Ε Λ Ε Ο Σ !!! 10 μηνύματα σε αυτο το νήμα , άσχετα άκυρα οφτοπικ και τα 10 !!!!! 10 στα 10 λέμε !!!!!!!!!! δεν μπορεί ενα άτομο να κλειδώνει ολα τα νήματα επανειλημμένος , ήμαρτον !!! εγώ έστειλα και στα 10 αναφορά πάντως. 1
l337 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 όχι φίλε , κανένας δεν εκτίθεται δίνοντας την προσωπική του ταυτότητα προς όλους για να τρολλάρει σε ένα ανοιχτό forum με τεράστια επισκεψιμότητα. απο την άλλη όμως μια χαρά μπορείς να φτιάξεις 2ρο-3ο ανώνυμο account για να τη χώνεσαι σε όποιον στη σπάει για τον Α-Β λόγο και είναι απολύτως φυσιολογικό να ζητήσει ο άλλος να δει με ποιον μιλάει όταν η συμπεριφορά σου είναι περίεργη/παράλογη. Θες να συνεχίσει η συζήτηση ? δέχεσαι, δεν θες? δεν δέχεσαι. Δεν σε υποχρέωσε κανείς να αποκαλύψεις τα στοιχεία σου, ήταν ένας όρος για να συνεχίσω την συζήτηση μαζί σου. Τα υπόλοιπα για κοιλιακούς, εμφάνιση κλπ δεν τα σχολιάζω γιατί κανείς δεν τα έθιξε ούτε αναφέρθηκε σε αυτά, αλλα προφανώς κάποιοι έχουν την μύγα. Αρκετά λογικά άλματα βλέπω. α) Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να ποστάρει φωτογραφίες ουτε σημαίνει ότι όποιος δεν γουστάρει να το κάνει είναι πιο πιθανό να είναι troll και να δημιουργεί ανώνυμα account όπως λες. β) Δικαίωμα σου να ζητάς να ξέρεις (από φωτογραφίες) σε ποιον μιλάς, δικαίωμα σου και εγώ να μην το αποδέχομαι και να μην θέλω να το συνεχίσω. Όμως δεν έχεις κανένα δικαίωμα να υπονοείς το (α). γ) Το αν κάποιοι φτιάχνουν 2 και 3 accounts (ανωριμότητα για μένα..) δεν βρίσκω τον λόγο που το λες σε μένα μιας και αφορά μόνο την ΣΟ (admins, mods κλπ). Τέλος το λήγω εδώ γιατί δεν είχα πρόθεση ούτε διάθεση να μαλώσω με κανένα απλά μου προξένησαν απορία αυτά που έγραψες παραπάνω. Έχω βγει ήδη αρκετά off-topic και ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους για το hijacking στο νήμα.
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Αρκετά λογικά άλματα βλέπω. α) Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να ποστάρει φωτογραφίες ουτε σημαίνει ότι όποιος δεν γουστάρει να το κάνει είναι πιο πιθανό να είναι troll και να δημιουργεί ανώνυμα account όπως λες.β) Δικαίωμα σου να ζητάς να ξέρεις (από φωτογραφίες) σε ποιον μιλάς, δικαίωμα σου και εγώ να μην το αποδέχομαι και να μην θέλω να το συνεχίσω. Όμως δεν έχεις κανένα δικαίωμα να υπονοείς το (α).γ) Το αν κάποιοι φτιάχνουν 2 και 3 accounts (ανωριμότητα για μένα..) δεν βρίσκω τον λόγο που το λες σε μένα μιας και αφορά μόνο την ΣΟ (admins, mods κλπ).Τέλος το λήγω εδώ γιατί δεν είχα πρόθεση ούτε διάθεση να μαλώσω με κανένα απλά μου προξένησαν απορία αυτά που έγραψες παραπάνω. Έχω βγει ήδη αρκετά off-topic και ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους για το hijacking στο νήμα. εσύ μια χαρά τα λες και συμφωνούμε , πες τα και στον groot που το συνέχισε χωρίς να αποδεχθεί αυτό που όπως είπες είχα δικαίωμα να του ζητήσω και είχα δικαίωμα να αρνηθεί.--------------------------------------------------------------------Και απο μεριάς μου ζητώ συγνώμη για τα offtopic μηνύματα,δεν έπρεπε να συνεχίσω να απαντάω, δεν θα επαναληφθεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις