Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψάχνω για κινητό και μάλλον έχω καταλήξει στο Vodafone Smart Ultra 6.

Είναι με διαφορά το καλύτερο κινητό στα λεφτά του.Αλλά φοβάμαι για την εγγύηση...

Είναι αξιόπιστη η Vodafone στην υποστήριξη των κινητών της; 

Δηλαδή σε περίπτωση βλάβης θα αναλάβει αμέσως την επισκευή όπως και γίνεται και με μεγάλες εταιρίες όπως η Samsung κτλ. ή θα αρχίσουν τα παρατράγουδα; (τύπου φταίω εγώ για κάτι που έπαθε το τηλέφωνο, να καθυστερήσει η επισκευή του τηλεφώνου, να πληρώσω για την επισκευή κτλ.).

Πιστεύεται θα άξιζε να πάω σε κάποιο Samsung που βέβαια στα ίδια λεφτά είναι πολύ πιο αδύναμο σε σχέση με το VF μόνο και μόνο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο;

Τέλος σε μια γρήγορη συζήτηση που είχα με υπάλληλο μου είπε ότι ο συνηθισμένος χρόνος επισκευής του κινητού σε περίπτωση βλάβης είναι 10-15 μέρες...Πολύ δεν είναι ρε παιδιά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είναι με διαφορά το καλύτερο κινητό στα λεφτά του.Αλλά φοβάμαι για την εγγύηση...

Δηλαδή σε περίπτωση βλάβης θα αναλάβει αμέσως την επισκευή όπως και γίνεται και με μεγάλες εταιρίες όπως η Samsung κτλ. ή θα αρχίσουν τα παρατράγουδα; (τύπου φταίω εγώ για κάτι που έπαθε το τηλέφωνο, να καθυστερήσει η επισκευή του τηλεφώνου, να πληρώσω για την επισκευή κτλ.).

Πιστεύεται θα άξιζε να πάω σε κάποιο Samsung που βέβαια στα ίδια λεφτά είναι πολύ πιο αδύναμο σε σχέση με το VF μόνο και μόνο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο;

Τέλος σε μια γρήγορη συζήτηση που είχα με υπάλληλο μου είπε ότι ο συνηθισμένος χρόνος επισκευής του κινητού σε περίπτωση βλάβης είναι 10-15 μέρες...Πολύ δεν είναι ρε παιδιά;

Το παραπανω μην το εχεις και σιγουρο γιατι πολλα Rma πεφτουν σε Samsung κινητα και υπαρχει πολυ κραξιμο αρκετες φορες απο το service.

οσο για τα χρηματα αυτα με 169ευρω που κοστιζει το Ultra ή το Honor 4c μπορεις να παρεις στα χρηματα αυτα αλλιως αναγκαστικα κινεζικο βλεπε πχ 

https://www.skroutz.gr/s/7187498/Meizu-M2-Note-16GB.html 

Δημοσ.

Μόνο που τπ τηλέφωνο δεν είναι vodafone αλλα zte. Οπότε υποστηριζεται κανονικα απο το service της zte

Η Procordia ειναι το επισημο service οπως και της LG.

Καλησπέρα,

Παρε το Motorola moto g 3rd gen που ειναι αρκετα καλο.
Δημοσ.

Τί σχέση έχει το Motorola 3rd gen και για ποιό λόγο να σκάσει 45 ευρώ παραπάνω για την έκδοση με τα 2gb? Επίσης τι σχέση έχει μια συσκευή 5 ιντσών με μία 5,5; 

Δημοσ.

Απλος γιατι ειναι καλυτερο απο το Vodafone Ultra 6.

Και θα εχει και ησυχο το κεφαλη του απο θεμα εγγυησης.

Και μην υποτιματε το Motorola.

Βαζει κατω αρκετα καλα κινητα στην κατηγορια των 200€(απο Ελλαδα)

• Like 2
Δημοσ.

Σε τι είναι καλύτερο το Motorola από το VF;

Εγώ από ότι βλέπω είναι πάρα πολύ αδύναμο...

Κοιτα εγω μια γνωμη ειπα.

Ενταξει μπορει να εδωσα μια υπερβαλει.

Δεν ειπα οτι το Vodafone δεν ειναι καλο.

Αλλα απο θεμα εγγυησης και ενα ονομα σαν την Motorola δεν μπορεις να αγνοήσεις.

Στα λεφτα των 200€ ειναι ενα απο τα καλυτερα.

Και δεν ειναι καθολου αδυναμο(εσυ νομιζεις)το Motorola.

Δημοσ.

Να δώσει συν 30 ευρώ για να πάρει μια συσκευή που υστερεί σε όλα με ξεπερνάει. Πάρε το vf ultra φίλε είναι κομπλέ το service δεν θα έχεις κανένα θέμα.

Δημοσ.

Να δώσει συν 30 ευρώ για να πάρει μια συσκευή που υστερεί σε όλα με ξεπερνάει. Πάρε το vf ultra φίλε είναι κομπλέ το service δεν θα έχεις κανένα θέμα.

Θελω να πιστευω οτι λες γι'αυτο

https://www.skroutz.gr/s/7801380/Motorola-Moto-G-3rd-Gen-16GB.html

Καλα οτι πεις ;) εγω την γνωμη μου την ειπα.

Μπορει να ερθει κανενας αλλος και να σου πει κατι αλλο....

Δημοσ.

Νόμιζα ότι το ultra ήταν ακόμα στα 169. Και πάλι από moto g3 καλύτερο είναι και από την έκδοση με τα 2 ραμ. Saruman σε τι υπερέχει το moto g? Χειροτερη ανάλυση οθονης, χειρότερος επεξεργαστής, μικρότερη μπαταρία και ίδιες κάμερες και ραμ.

Δημοσ.

Νόμιζα ότι το ultra ήταν ακόμα στα 169. Και πάλι από moto g3 καλύτερο είναι και από την έκδοση με τα 2 ραμ. Saruman σε τι υπερέχει το moto g? Χειροτερη ανάλυση οθονης, χειρότερος επεξεργαστής, μικρότερη μπαταρία και ίδιες κάμερες και ραμ.

Kατοχος ultra 6 ειμαι και δεν νομιζω πως υπαρχει ξεκαθαρος νικητης, ειναι και τα 2 καλα και μετα απο κει περα ειναι υποκειμενικο το πιο υπερεχει. Χειροτερη αναλυση μεν αλλα μικροτερη οθονη, και χειροτερος επεξεργαστης, αλλα με μικροτερη αναλυση να υποστηριξει και καλυτερο λογισμικο ( ; δεν ειμαι σιγουρος για αυτο το τελευταιο...). Μικροτερη μπαταρια, αλλα παρ ολα αυτα φοβερη αυτονομια απ οτι ακουω λογω παλι της αναλυσης και του επεξεργαστη, και για τις καμερες νομιζω πως το μοτο εχει καπως καλυτερη καμερα. Οπως ειπα και πιο πανω ειναι και τα 2 καλα κινητα ;)

Δημοσ.

BACK12345 Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου πεις εντυπώσεις για το κινητό;

​Είναι smooth;Κολλάει πουθενά μετά από καιρό χρήσης;Πόσο αντέχει η μπαταρία κτλ.

Δημοσ.

BACK12345 Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου πεις εντυπώσεις για το κινητό;

​Είναι smooth;Κολλάει πουθενά μετά από καιρό χρήσης;Πόσο αντέχει η μπαταρία κτλ.

Γενικα καλο ειναι... Smooth ειναι, σπανια βεβαια βλεπεις μικρα λαγκακια στο ui, ιδως αν το φορτοσεις με widgets κλπ. Στο ιντερνετ επεισης ειναι smooth στις περισοτερες σελιδες, αν και στην εφαρμογη του yt μου τη δινει λιγο το scroling (οχι οτι κολαει αλλα το βλεπεις οτι δεν παει εντελως ομαλα) Μπαταρια δεν εχω κατσει να μετρησω ωρες, αλλα μια μερα με βγαζει και παιζοντας και παιχνιδια. Στα παιχνιδια η μπαταρια ειναι εξερετικη, και αν κανεις πιο ελαφρια χρηση απο μενα τοτε θα σου βγαζει μερα πολυ ανετα πιστευω. Απο καμερα εντυπωσεις δεν μπορω να σου πω καθως δεν ασχολουμαι καθολου με αυτο το κομματι. Το ηχεειο ειναι αρνητικο, αν θες καλο ηχο δηλαδη θα σε απογοητευσει. Η οθονη ειναι εξεραιτικη (για μενα, γιατι εχω ακουσει απο φιλο μου οτι δεν του αρεσει, προτιμαει τις amoled, καπως υποκειμενικο κομματι).

Αυτο δεν ξερω αν φταιει το τηλεφωνο, ή αν ηταν συμπτωση και εφτεγε το σημα για αυτο μη το παρεις τις μετροιτοις, αλλα καμποσες φορες ετυχε να μην ακουω/-γομαι. Οτι αλλο θες να μαθεις ρωτα ελευθερα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...