Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκεί που είχα χαρεί με ένα Huawei Y625 που πήραμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δυστυχώς το κινητό έχει πρόβλημα και δεν δουλεύει το πλήκτρο back που έχει στο κάτω μέρος της οθόνης, ενώ σήμερα τα υπόλοιπα δύο πλήκτρα αφής πιάνουν μετά από πολλές προσπάθειες. 

Το ερώτημά μου είναι το εξής: αν το πάω πίσω στο κατάστημα που το αγόρασα, θα πρέπει να το στείλουν στην Arvato και στην ουσία να μου ανοίξουν/επισκευάσουν συσκευή που έχει δουλέψει μόνο λίγες ημέρες, ή δικαιούμαι αντικατάσταση από το κατάστημα που το αγόρασα εντός 14 ημερών;

Το κινητό αγοράστηκε από τη mediamarkt και έτυχε την ημέρα που ήμουν εκεί να πέσω πάνω σε καβγά με πελάτη που του έλεγαν ότι δεν έχουν σχέση με το service ή την αντικατάσταση συσκευών με πρόβλημα και πως μόνο η αντιπροσωπεία μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο και να δώσει έγκριση. Ο καβγάς γινόταν για φωτογραφική ακριβή η οποία δεν λειτουργούσε και την είχε επιστρέψει την επόμενη ημέρα ο πελάτης.

Ξέρει κάποιος τι ισχύει με την εγγύηση και τι μπορώ να ζητήσω;

Δημοσ.

Για να μην ταλαιπωρηθείς και εσυ πηγαινε το σε ενα Γερμανο,πες τους τη εγινε και το στελνουν εκεινοι.

Να εχεις την εγγυηση και την ταυτοτητα σου.

Δεν πληρωνης τιποτα.

Εκτος αν σε βολευει να το πας εσυ για service...

Και σε καλυπτει η εγγυηση κανονικα.

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Από τη στιγμή που το τηλέφωνο είναι καινούργιο (προχτές του βάλαμε sim), δεν δικαιούμαστε αντικατάσταση εντός 14 ημερών από την αγορά του, σύμφωνα με το νόμο; Θα προτιμούσα να μην το επισκευάσουν, αλλά να το αντικαταστήσουν, και επίσης με προβληματίζει το γεγονός ότι θα μείνουμε χωρίς τηλέφωνο μέχρι να το δουν. Αγόρασα κάτι και δεν δουλεύει. Δεν είναι υποχρεωμένο το κατάστημα να μου το αντικαταστήσει;

Επίσης, αν το πάω στην arvato ο ίδιος, θα βγάλω άκρη σχετικά άμεσα;

Την τελευταία φορά που πήγα στο Γερμανό για ένα ασύρματο Panasonic (που δεν φτιάχτηκε ποτέ), μας είπαν ότι αν είχε αγοραστεί από εκεί θα γινόταν πιο γρήγορα η διαδικασία, και στο τέλος έφτασα στο σημείο να πάω μόνος μου ξανά στην Panasonic, γιατί μου επέστρεφαν το τηλέφωνο με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα (καμένο ηχείο ανοικτής ακρόασης) από την ημέρα αγοράς). Χρειάστηκαν δύο εβδομάδες για να το πάρω πίσω την πρώτη φορά από τον Γερμανό και μάλιστα χωρίς να έχει επισκευαστεί, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι είχε σταλεί και επισκευαστεί.

Δημοσ.

Ναι καλυτερα να το πας εσυ ο ιδιως στην arvato,να δεις και τη θα σου πουν.

Ο Γερμανος οντως κανει 15 μερες,αλλα οσα κινητα εχω στειλει εγω δεν ειχα θεμα.

Παρολο που δεν τα ειχα παρει απο εκει.

Ειναι οπου πεσεις...... ;)

• Like 1
Δημοσ.

Αμεσα στο καταστημα αγορας για αντικατασταση με την διαδικασια DOA, χαλασμενο απο το κουτι. Δικαιουσαι αμεση αντικατασταση με νεο σφραγισμενο κουτι. Μονο που καθε εταιρια εχει τα δικα της ορις για το DOA, αλλοι λενε 7 μερες, αλλοι 10. Μην καθυστερεις. Προσπαθησε να αποφυγεις την Arvato, θα σου που οτι πηρε υγρασια.

Δημοσ.

Αμεσα στο καταστημα αγορας για αντικατασταση με την διαδικασια DOA, χαλασμενο απο το κουτι. Δικαιουσαι αμεση αντικατασταση με νεο σφραγισμενο κουτι. Μονο που καθε εταιρια εχει τα δικα της ορις για το DOA, αλλοι λενε 7 μερες, αλλοι 10. Μην καθυστερεις. Προσπαθησε να αποφυγεις την Arvato, θα σου που οτι πηρε υγρασια.

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα να κάνω. Πήρα σήμερα τηλέφωνο να ρωτήσω και μου είπαν ότι μπορώ να το επιστρέψω και να ζητήσω άλλο επι τόπου εντός 14 ημερών. Θα πάω το απόγευμα και θα ενημερώσω.

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα να κάνω. Πήρα σήμερα τηλέφωνο να ρωτήσω και μου είπαν ότι μπορώ να το επιστρέψω και να ζητήσω άλλο επι τόπου εντός 14 ημερών. Θα πάω το απόγευμα και θα ενημερώσω.

Λες να σου δωσει η Arvato!!!! ;) να το δω και αυτο......
Δημοσ.

Λες να σου δωσει η Arvato!!!! ;) να το δω και αυτο......

Οχι φυσικα η Arvato. Μακριαααα.

Δημοσ.

Λοιπόν, πήγα σήμερα στη MediaMarkt όπου είχα αγοράσει το κινητό, και μου το άλλαξαν με καινούργιο χωρίς να χρειαστεί το παραμικρό. Εξυπηρετήθηκα άψογα, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Μου έδωσαν πιστωτικό, πήγα στον όροφο, πήρα ένα άλλο ίδιο (είχα επιλογή να πάρω όποιο ήθελα) και σε 5 λεπτά είχα φύγει. Συνεπώς το θεμα μου λύθηκε και μπράβο τους για την άμεση εξυπηρέτηση αλλά και τον τρόπο που αντιμετώπισαν το ζήτημα. Προφανώς με τον τύπο που δεν του άλλαζαν τη φωτογραφική και έβριζε, κάτι άλλο πρέπει να είχε συμβεί και κακώς βιάστηκα να βγάλω συμπεράσματα.

Ενημερωτικά, το δικαίωμα επιστροφής (φαντάζομαι για DOA) στη MediaMarkt ισχύει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εμένα κράτησαν μέχρι και τα σακουλάκια για τη μπαταρία, το καλώδιο και τον φορτιστή.

Δημοσ.

ευτυχως ξεμπλεξες άμεσα με νεα συσκευη & μπραβο τους γιατι η arvato ειναι πραγματικος γολγοθας.........(τις περισσοτερες φορες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...