Simos805 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, έχω mac με OS X El Capitan, ξέρει κανείς πώς μπορώ να έχω ειδοποιήσεις push στο safari από το facebook όπως έχουν άλλα sites? Στην καρτέλα "γνωστοποιήσεις" στις προτιμήσεις του safari δεν υπάρχει το facebook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, έχω mac με OS X El Capitan, ξέρει κανείς πώς μπορώ να έχω ειδοποιήσεις push στο safari από το facebook όπως έχουν άλλα sites? Στην καρτέλα "γνωστοποιήσεις" στις προτιμήσεις του safari δεν υπάρχει το facebook. Έχεις σεταρει το Facebook στις προτιμήσεις συστήματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamanpk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, έχω mac με OS X El Capitan, ξέρει κανείς πώς μπορώ να έχω ειδοποιήσεις push στο safari από το facebook όπως έχουν άλλα sites? Στην καρτέλα "γνωστοποιήσεις" στις προτιμήσεις του safari δεν υπάρχει το facebook. System preference /internet account και ενεργοποιεις το Facebook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Έχεις σεταρει το Facebook στις προτιμήσεις συστήματος? Ναι System preference /internet account και ενεργοποιεις το Facebook Το έχω κάνει αυτό, δεν έρχονται ειδοποιήσεις όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα