nasialil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Γειας σας...σε 2 μέρες πετάω για Λονδίνο με τους γονείς μου...είμαι 17 χρόνων και καπνίζω και οι γονείς μου δεν το γνωρίζουν και δεν θέλω να το μάθουν...θα μπορούσατε να μου πείτε το συντομότερο δυνατόν αν βγάζουν τα τσιγάρα από την τσάντα στο αεροδρόμιο η απλώς τα προσπερνούν; 1 λεπτό πριν, nasialil είπε Γειας σας...σε 2 μέρες πετάω για Λονδίνο με τους γονείς μου...είμαι 17 χρόνων και καπνίζω και οι γονείς μου δεν το γνωρίζουν και δεν θέλω να το μάθουν...θα μπορούσατε να μου πείτε το συντομότερο δυνατόν αν βγάζουν τα τσιγάρα από την τσάντα στο αεροδρόμιο η απλώς τα προσπερνούν; Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από nasialil Εισοποιησεις
aris1986 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Άμα κουβαλάω 9.999€ θα με γυρίσουν ανάποδα μπας και πέσει κανένα ευρω;
Gadalfharry Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Ο νόμος της ευρωπαϊκής ένωσης ειναι ως 10.000 euro ...απαγορεύεται οποιαδήποτε κατάσχεση χρημάτων ....και παρακαλω ψαχτε και διαβάστε τον νόμο του Μοντρεάλ που σας επιτρέπει να εχετε αυτο το ποσο.....κανείς στην ελλαδα ( πλεον)δεν μπορει να κανει οτι θέλει επειδη ξύπνησε στραβά το πρωι.....και η αστυνομία δεν ειναι νομοθετικό όργανο ...ειναι εκτελεστικό όργανο ...εκτελεί τον εγγεγραμμένο νόμο πάντα αλλιώς υπάρχουν σοβαρές κυρώσεις...........απο εκει και πέρα δεν γνωρίζω ....θα έλεγα οτι θα έπρεπε να κάνετε ενα τηλέφωνο στην ελληνική πρεσβεία για πληροφορίες δεν κοστίζει τίποτα.....και θα σας κατατοπίζουν ανάλογα .....οι γνώμες πολιτών ακόμα και ι δικη μου δεν μετράνε.......παρακαλω ....αναφερθείτε στις πρεσβείες .....
Iris_89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Στις 27/6/2018 στις 12:54 ΠΜ, nasialil είπε Γειας σας...σε 2 μέρες πετάω για Λονδίνο με τους γονείς μου...είμαι 17 χρόνων και καπνίζω και οι γονείς μου δεν το γνωρίζουν και δεν θέλω να το μάθουν...θα μπορούσατε να μου πείτε το συντομότερο δυνατόν αν βγάζουν τα τσιγάρα από την τσάντα στο αεροδρόμιο η απλώς τα προσπερνούν; Οι βαλιτσες περνανε απο σκαναρισμα κ τοσες φορες που εχω ταξιδεψει κι εχω φερει καπνο για φιλους, ουτε μια φορα δεν μου εχουν πει ή κανει τιποτα, κ φερνω κοντα στο οριο. Good luck 1
haris_216 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ΚΑλημέρα ,με τα κοσμήματα τι ισχύει;Εχω αγοράσει για δώρα τρια δαχτυλίδια και δυο αλυσίδες και θα τα φερω Ελλάδα απο Αγγλία.Θα πρέπει να τα δηλώσω κάπου στην έξοδο απο Αγγλία ή στην είσοδο στην Ελλάδα;Είναι και γυναικεία οπότε δεν μπορώ να τα φορέσω εγώ χαχα Αν και δε γνωρίζω για να σου απαντήσω, αναφορικά με το υπογραμμισμένο σε βρίσκω λίγο όχι τόσο ανοιχτόμυαλο στυλιστικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις