panagiotis23 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 κλασικο gaming θελουμε....οχι virtual πλυση εγκεφαλου,κολαμε που κολαμε με τα κανονικα...
Qman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αρχίσαμε πάλι.Πολύ απλά μη το αγοράσεις αν δε θες να γίνεις ζομπι Δεν μπορώ να φανταστώ ένα 10-15 χρονο παιδί να είναι κολλημένο και να χάνει εντελώς την αίσθηση της πραγματικότητας με τις ώρες. Όπως επίσης δεν μπορώ να σκεφτώ έναν 30άρη να κάθεται και να κάνει αυτά τα ακροβατικά σαν μαριονέτα. Πάντος δεν είπα κανέναν να μη το αγοράσει, ο καθένας ξέρει τι παίρνει με δική του ευθύνη. 4
xenofonlive Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εγώ το βλέπω πολύ θετικό είναι η εξέλιξη του gaming τι καλύτερο από το διασκεδάζω και να γυμνάζομαι ταυτόχρονα.Μόνο η χοντροί gamers δεν βλέπω να το γουστάρουν που θα αρχίσουν τα παιχνίδια να χρειάζονται ικανότητες από τους ίδιους, για να είναι καλοί gamers!
Aias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εγώ το βλέπω πολύ θετικό είναι η εξέλιξη του gaming τι καλύτερο από το διασκεδάζω και να γυμνάζομαι ταυτόχρονα.Μόνο η χοντροί gamers δεν βλέπω να το γουστάρουν που θα αρχίσουν τα παιχνίδια να χρειάζονται ικανότητες από τους ίδιους, για να είναι καλοί gamers! και εγω νομιζα οτι το gaming σημαινει χαλαρωση μετα απο μια δυσκολη μερα στην δουλεια... Οπως και να εχει ειναι ακρως εντυπωσιακο αλλα θα ηθελα να αναθερμανθουν οι αιθουσες με τα φλιμπερακια-ηλεκτρονικαδικα και να το δοκιμασω εκει.Δεν το θελω στο σπιτι μου για πολλους λογους (οποιος ειναι 30+ καταλαβαινει) 4
makridis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορώ να φανταστώ ένα 10-15 χρονο παιδί να είναι κολλημένο και να χάνει εντελώς την αίσθηση της πραγματικότητας με τις ώρες. Όπως επίσης δεν μπορώ να σκεφτώ έναν 30άρη να κάθεται και να κάνει αυτά τα ακροβατικά σαν μαριονέτα. Πάντος δεν είπα κανέναν να μη το αγοράσει, ο καθένας ξέρει τι παίρνει με δική του ευθύνη. 1) Παν μέτρον άριστον και οι γονείς που επιβλέπουν εκείνες τις ηλικίες ας λάβουν μέτρα. 2) Είμαι 32 και θα το κάνω. 3) Δεν είναι ακροβατικά το να περπατάς και να γυρνάς τον κορμό σου. Αερόβια γυμναστική θα το έλεγα. 10
Bermudakias33 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Eγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί το κάνανε να χρειάζεσαι παπούτσια για να το χρησιμοποιήσεις. Είναι περίεργο να φοράς παπούτσια σπίτι σου, στο δωμάτιο σου, ενώ παίζεις video games. Έχει μία μικρή διαφορά, το 3D είναι απαίσιο και σε κουράζει μετά από κανά μισάωρο και το virtual σε κουράζει μετά απο ένα λεπτο και δεν ειναι για ολους....(καποιους του κουραζει απο το πρωτο δευτερολεπτο)
jasontns Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 ...επιτέλους το γυμναστήριο του νερντουλα...νναααιιι ποτε ξανά γυμναστήριο :) άντε να ξεσκουριάσουμε λίγο q3 rulez με δαύτο..!! μπράβο μπράβο μπράβο..!! το θέλω 1
Berserk_GR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Όνειρα........ Counter Strike GO με αυτό. Στο official site δεν βλέπω να αναφέρουν τίποτα για το όπλο και τα γυαλιά. Άρα 700 ευρώ χωρίς αυτά ;;; Επίσης ελπίζω να τα δούμε σε κανένα μαγαζί σαν το Media Markt, Plaisio να τα δοκιμάσουμε πριν αποφασίσουμε όσοι ενδιαφερόμαστε. Στην τύχη και με τέτοια τιμή δεν πρόκειται να ρισκάρει κανείς να τα αγοράσει αν δεν ξέρει ακριβώς πως είναι.
intos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ευκαιρία να κάψουν τα Mcdonalds που σαβουριάζουν οι πιτσιρικάδες παίζοντας παιχνίδια ... Πολυ καλό ! Θα λέγα οτι απευθύνεται και σε όλες τις ηλικίες αν εξαιρέσεις φυσικά την Τρίτη ηλικία ...
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Οι περισσοτεροι ακούγεστε σαν τους πατεράδες σας οταν σας έβλεπαν να περνάτε ωρες μπροστά απο την tv παίζονται βιντεοπαιχνίδια. Γίνατε οι πατεράδες σας, χαχαχαχα!!! 4
hakunamatata Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορώ να φανταστώ ένα 10-15 χρονο παιδί να είναι κολλημένο και να χάνει εντελώς την αίσθηση της πραγματικότητας με τις ώρες. Όπως επίσης δεν μπορώ να σκεφτώ έναν 30άρη να κάθεται και να κάνει αυτά τα ακροβατικά σαν μαριονέτα. Πάντος δεν είπα κανέναν να μη το αγοράσει, ο καθένας ξέρει τι παίρνει με δική του ευθύνη. την ''αισθηση'' της πραγματικοτητας τη χανεις, ειτε διαβαζεις ενα βιβλιο, ειτε βλεπεις τηλεοραση, ειτε παιζεις στον υπολογιστη, ειτε παιζεις vr...η διαφορα με αυτο ειναι οτι σου διεγειρει περισσοτερο και εντονοτερα τις αισθησεις...και εχει και ενα πλεονεκτημα οτι απλα θα γινει gamer=fitness champion... και εγω νομιζα οτι το gaming σημαινει χαλαρωση μετα απο μια δυσκολη μερα στην δουλεια... Οπως και να εχει ειναι ακρως εντυπωσιακο αλλα θα ηθελα να αναθερμανθουν οι αιθουσες με τα φλιμπερακια-ηλεκτρονικαδικα και να το δοκιμασω εκει.Δεν το θελω στο σπιτι μου για πολλους λογους (οποιος ειναι 30+ καταλαβαινει) η γυμναστικη ειναι ο καλυτερος τροπος χαλαρωσης...με αυτο και θα ψυχαγωγησε, και θα γυμναζεσαι κιολας, οποτε θα εχεις και οφελη στην υγεια που η καθιστικη δουλεια σου δημιουργει προβλημα ετσι κ αλλιως 6
nikosjc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ένας τρόπος διασκέδασης είναι, μην κολλάτε με τον κλασικό τρόπο του ηλεκτρονικού gaming! Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Στο κάτω κάτω και το paintball gaming είναι και το να παίζεις ποδόσφαιρο 5x5 gaming είναι και το να παίζεις ξύλινο ποδοσφαιράκι, μπιλιάρδο ή φλιπεράκι gaming είναι! Σε άλλα αθλεισαι σε άλλα όχι. Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα! Όσο για το 3d δεν είναι αποτυχία επειδή ζαλίζεσαι αλλά επειδή δεν έχει τον ρεαλισμό που ίσως θα θέλαμε. Εγώ περισσότερο ζαλίζομαι με fps παιχνίδια παρά βλέποντας μια ταινία 3d. Η γυναίκα μου στη μισή ώρα 3d πονάνε τα μάτια της! Ίδια ταινία, ίδια εικόνα, ίδια tv! Έτσι πιστεύω θα είναι και με το VR, άλλοι θα το αντέχουν άλλοι όχι. Και όσο θα βελτιώνονται τα γραφικά και η τεχνολογία τους τόσο θα είναι πιο εύκολο. Τώρα το αν θα μπορείς να το πάρεις σπίτι σου? Με βάση πάντα το ότι θα υπάρχει η οικονομική άνεση, για έναν πιτσιρικά στο δωμάτιό του, αν έχει χώρο και ανοιχτόμυαλους γονείς και με όριο στην χρήση του, γιατί όχι; Για εναν 30+ αν έχει πχ ένα play room επίσης θα μπορούσε να μπει. Τώρα για το σαλόνι σαφώς θα είναι δύσκολο...
D4rkshadow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καθε αρχη ειναι δυσκολη.Ε λοιπον εδω ειμαστε στην αρχη μιας νεας τεχνολογιας,ειναι λογικο να γινουν πειραματισμοι και λαθη.Πριν 50 χρονια ηθελες 1 ολοκληρο δωματιο για να χωρεσεις 1 υπολογιστη και κοιτα τωρα. 1
SkylosMauros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ο καημένος ο εύσωμος κύριος πρέπει να είχε να τρεξει πολλά χρόνια για να κάνει έτσι 2
ps3power Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Για γυμναστικη λιγη ωρα δεν διαφωνω καλο ειναι αλλα ... Γυναικα ειμαι πτωμα εβγαλα 3 πιστες σημερα δεν αντεχω να κανω τιποτα αλλο παω για υπνο χα χα χα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα