arsenal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Θα ηθελα να φτιαξω μια εφαμοργή android χωρις γνώσεις προγραμματισμου.Αν αυτο δνε ειναι εφικτο τοτε καποιο σαιτ που επι πληρωμης θα εκανε την δουλειά για εμένα?θελω μια εφαρμογη οπου θα μπορω να την ανανεωνω καθημερινα δινοντας προγνωστικά σοτιχήματος.Κατι σαν και αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.betsoft.bettingtipsapp υπάρχει τρόπος?
Giorgos65ert Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Θα ηθελα να φτιαξω μια εφαμοργή android χωρις γνώσεις προγραμματισμου.Αν αυτο δνε ειναι εφικτο τοτε καποιο σαιτ που επι πληρωμης θα εκανε την δουλειά για εμένα?θελω μια εφαρμογη οπου θα μπορω να την ανανεωνω καθημερινα δινοντας προγνωστικά σοτιχήματος.Κατι σαν και αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.betsoft.bettingtipsapp υπάρχει τρόπος? Στην περίπτωση σου όχι, όμως αν θες να φτιάξεις ένα απλό application for android μπορείς να δοκιμάσεις το AppInventor. (Χωρίς προγραμματιστικες γνώσεις φυσικά!)
kostenko Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Με το app inventor μπορείς να κάνεις parse CSV & Json. Επίσης μπορείς να πάρεις data από Mysql. αν φτιάξεις ένα στοιχειώδες web service που θα σου δίνει τα αποτελέσματα που θέλεις σε μια από τις παραπάνω μορφές τότε μπορείς να το φτιάξεις εύκολα. Άλλη μια ενναλακτική είναι να έχεις τα προγνωστικά σε Google Fusion tables και να τα τραβάς από εκεί. Ακόμα και txt μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Δεν θα χρειαστείς γνώσεις προγραμματισμού, αλλά λογική. Disclaimer : Σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλύτερο από ότι θα έβγαζες γράφοντας κώδικα. Για hobby είναι καλό και ευκολο project. Αν σκέφτεσαι όμως να την χρεώσεις είσαι σε πολύ λάθος δρόμο.
DanielRGr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Θα μπορουσα να σου γραψω εγω Application αλλα για Windows 32/64 και μιας και τωρα τα Windows Phone θα παρουν W10, θα τρεχουν και εκει οι εφαρμογες. Θα μπορουσα να σε βοηθησω με μικρη αμοιβη - δωρεαν αν ξερω οτι και εσυ δινεις τις προβλεψεις δωρεαν, αλλιως παμε για αλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα