agism Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σας, Δουλευω σε windows 10 με ssd και 12gb ραμ και το πισι τρέχει μια χαρα. Κάποιες φορές τρώει φλασιές ακόμα και σε browsing και ο cpu μπορεί να φτάσει και 100% για λίγα δευτερα ,ανεβάζει αντίστοιχα και θερμοκρασία και επανέρχεται στα φυσιολογικά . Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον σταθεροποιήσω?Έχω βάλει minimum processor state 5% ,maximum 100% . Intel turbo activated .Dynamic switch στο BIOS και χωρίς overclock (δεν ξερω καν αν γίνεται) Thanks in advance!
conkal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 δεν μπορεις να σταθεροποιησεις κατι που ειναι εντος της φυσιολογικης του λειτουργια και οχι προβλημα...
agism Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ναι απλά πριν κάνω αντικατάσταση σκληρου και προσθηκη ραμ ,το λαπτοπ έτρεχε μια χαρα και μαλιστα τώρα φαίνεται ότι το ανεμιστηρακι δουλευει πιο πολύ ,ενώ το μέρος που βρίσκεται ο cpu ζεσταίνεται περισσότερο ... EDIT: Η Toshiba έκανε την αντικατάσταση επειδή έπρεπε να ανοίξω όλο το κάτω τμήμα και θα έχανα την εγγυηση
conkal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 μηπως εχεις κολλησει καποιον ιο ? και για αυτο χρησιμοποιειται ο cpu παραπανω?
agism Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εχω βαλει malwarebytes και ειναι όλα κομπλε . Και πάλι αν είχα ιο δεν θα έπρεπε να είναι διαρκώς σε υψηλή χρήση ; Αμα είναι φυσιολογικό δεν εχω θέμα ,απλά αμα δεν είναι θα μειωθεί πολύ ο χρόνος ζωής του cpu
conkal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ειναι φυσιολογικο να εχεις spikes . ειδικα αν τρεχει περιπλοκο περιεχομενο ακομη και σε browsing παντως,,,
TheELF Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Έχω βάλει minimum processor state 5% ,maximum 100% .Βάλε το maximum στο 90-80% ή όπου θες... Διαφορετικά πρέπει να δουλεύεις με την διαχείριση εργασιών ανοιχτή στο παρασκήνιο για να δεις τι τρέχει στιγμιαία που σου ανεβάζει την χρήση για να δούμε μετά τι μπορείς να κάνεις.
agism Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Θενκς για την απαντηση Θα το δοκιμάσω αλλά και πάλι υποθέτω θα τρέχει στο μέγιστο δυνατό ενώ θεωρητικά θα έπρεπε να ειναι πιο σταθερο σε χαμηή χρήση (οπως το σκέφτομαι τουλάχιστον)Όσον αφορά την διαχείριση ,προφανώς όταν δουλευω τον chrome βλέπω υψηλη cpu στιγμιαία όταν ανοίγω ταμπ ,reload κλπ.Σε κάποιες φάσης έχω παρατηρήσει το Antimalware service Executable,System and Compressed memoryAπό τα services έχω κάνει disable το BITS,Superfetch, Windows Search και Windows update και τα ενεργοποιώ όταν τα χρεια΄ζομαι .Οντως έχω παρατηρήσει διαφορά αλλά στην απόδοση του δίσκου μόνο
TheELF Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Πολύ πιθανών το Compressed memory τώρα με την παραπάνω μνήμη να δουλεύει και παραπάνω τον επεξεργαστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα