Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το αμαξι που κολλαει με το κουστουμι και το ρολοι; Το κουστουμι ειναι κατι που καθε αντρας χρειαζεται τουλαχιστον ενα καλο, και για μερικους ειναι και στολη εργασιας.  

εμ τι σου λεω γιατι χρεωκοπησες? :P το ενα φερνει το αλλο να σου πω ενα πραγματικο παραμυθακι μια φορα και εναν καιρο ενας βλαχος παει σε ενα ρουχαδικο να παρει ενα καλο κοστουμι, ωραιο του κουτιου δεν εχει μετρητα πληρωνει με πιστωτικη το κοστουμι ομως 400 ευρω εεε τωρα για 400 ψωροευρο θα χρεωκοπησουμε αλιμονο? για να το συνδυασει, ομως παει σε ενα χρυσοχωειο παιρνει ενα καλο αναπτηρα ασημι 150 ευρω ενα ρολοι tisot 350 ευρω και ενα δαχτυλιδι 200 ευρω 700 το συνολο με πιστωτικη συν το κοστουμι 1100 με πιστωτικη το οποιο για να τονισει το κοινωνικο status εχει ηδη προηγηθει ενα στεγαστικο δανειο 100000 ευρω συν ενα αλλο 20000 για αμαξι, ειδες λοιπον συνδυασμος πως γινεται για να εχεις κυρος σπιτι, γυναικα, αυτοκινητο,προυποθετει και ρολοι και ενα ακριβο iphone μαζι τι το ψαχνεις? τωρα ανακαλυψες την αμερικη? οταν λεω σε καποιους εξυπνους γιατι χρεωκοπησες ξερω τι λεω, θα μου πει καποιος ε τωρα για ενα ακριβο ρολοι η κινητο? οχι αλλα γιατι με τα στεγαστικα προυποθετουν και αυτα μεσα τα οποια δεν ηταν ποτε λεφτα δικα σου για τα οποια δεν τα αξιζες κιόλας βγηκα off topic αλλα ειμαι μεσα στην προβλεψη

• Like 1
Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που θα αγόραζα ποτέ σκέτο ρολόι θα ήταν αν είχε atomic oscillator μέσα.

υπάρχουν πολλά που συγχρονίζουν με ατομικά ρολόγια αλλά για ενσωματωμένο μπορείς να δοκιμάσεις το πρώτο μοντέλο

• Like 4
Δημοσ.

υπάρχουν πολλά που συγχρονίζουν με ατομικά ρολόγια αλλά για ενσωματωμένο μπορείς να δοκιμάσεις το πρώτο μοντέλο

:lol:

Ίσως το 2070 να έχουμε πετύχει miniaturization :P

Δημοσ.

και ετσι ανακαλυψαμε μια εταιρια που δεν τη ξερει ουτε η μανα της εκει στις μακρυνες αλπεις....

• Like 3
Δημοσ.

Έξυπνη διαφήμιση αλλά το ρολόι χάλια.
Ιδικά το τετράγωνο θα ήταν ποιό ωραίο αν το φόραγες από την ανάποδη.... χαχαχχααα

Δημοσ.

Έξυπνη διαφήμιση αλλά το ρολόι χάλια.

Ιδικά το τετράγωνο θα ήταν ποιό ωραίο αν το φόραγες από την ανάποδη.... χαχαχχααα

Ακριβώς, μια απλή κίνηση για να γίνει γνωστή η H. Moser & Cie

Δημοσ.

Έξυπνη διαφήμιση, αλλά αυτό το λουράκι σοκολάτα, φιστίκι στο λαιμό μου κάθεται...

Με 24.900$ θα απαιτουσα από την εταιρεία να μου έχει έναν υπάλληλο από δίπλα για να μου κρατάει το ρολόι στον καρπό.

Μην σου πω να τον ρωτάω κιόλας "Τι ώρα είναι;" και αυτός να απαντάει του στιλ " Δώδεκα και τέταρτο. Κούκου."

• Like 1
Δημοσ.
Ένα κανονικό ρολόι, δεν είναι μόνο για να λέει την ώρα. Πέρα από αυτό, είναι αξεσουάρ που προσδίδει ομορφιά και κύρος στον κάτοχό του, όπως για παράδειγμα η γραβάτα στον άντρα ή ένα κόσμημα στη γυναίκα.

διαβασες το παραπανω σχολιο του ζαρζονι επιβεβαιωσε τα λεγομενα μου ετσι σκεφεται η καταναλωτικη μαζα ειναι αξεσουαρ κοσμημα τονωνει το κυρος prestige πραγμα που κανει καποιον εκκεντρικο ναρκισσο θελει να δειχνει το image του για ποια αντιδραση μου μιλας? εγω απλα ειμαι πρακτικος σκεφτομαι με την πρακτικη ποιο το νοημα να φοραω ρολοι απο τη στιγμη που τις περισσοτερες ωρες ειμαι σε ενα pc η σε smartphone που ανα πασα ωρα και στιγμη εχω την ωρα μπροστα μου? και οι περισσοτεροι απο μας ολη την ωρα μεσα στο ιντερνετ ειμαστε, γιατι σου φαινεται ευφανταστο λες και ειμαι απο αλλον πλανητη?

Συγνώμη αλλά δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό που λες. Ακριβώς με το ίδιο σκεπτικό, ας μην κάνουμε τίποτα από το πρωί ως το βράδυ, καθότι όλοι κάποια στιγμή θα πεθάνουμε. Πρακτικότατο ε;

Το ανθρώπινο είδος είναι από τη φύση του, εξελικτικό και επεκτατικό είδος. Όλα μας αρέσουν, τίποτα δε μας φτάνει και θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι. Είναι η αλήθεια είτε μας αρέσει είτε όχι. Για αυτό φτάσαμε στον Άρη και δεν μείναμε στις σπηλιές. Τώρα το να σου εξηγήσω το πόσο πρακτικό είναι το να πάμε σε άλλους πλανήτες φαντάζομαι, ούτε καν θα μπορέσεις να το συλλάβεις αν και μόνο το ρολόι σαν ιδέα σου φαίνεται μη πρακτικό.

• Like 2
Δημοσ.

εμ τι σου λεω γιατι χρεωκοπησες? :P το ενα φερνει το αλλο να σου πω ενα πραγματικο παραμυθακι μια φορα και εναν καιρο ενας βλαχος παει σε ενα ρουχαδικο να παρει ενα καλο κοστουμι, ωραιο του κουτιου δεν εχει μετρητα πληρωνει με πιστωτικη το κοστουμι ομως 400 ευρω εεε τωρα για 400 ψωροευρο θα χρεωκοπησουμε αλιμονο? για να το συνδυασει, ομως παει σε ενα χρυσοχωειο παιρνει ενα καλο αναπτηρα ασημι 150 ευρω ενα ρολοι tisot 350 ευρω και ενα δαχτυλιδι 200 ευρω 700 το συνολο με πιστωτικη συν το κοστουμι 1100 με πιστωτικη το οποιο για να τονισει το κοινωνικο status εχει ηδη προηγηθει ενα στεγαστικο δανειο 100000 ευρω συν ενα αλλο 20000 για αμαξι, ειδες λοιπον συνδυασμος πως γινεται για να εχεις κυρος σπιτι, γυναικα, αυτοκινητο,προυποθετει και ρολοι και ενα ακριβο iphone μαζι τι το ψαχνεις? τωρα ανακαλυψες την αμερικη? οταν λεω σε καποιους εξυπνους γιατι χρεωκοπησες ξερω τι λεω, θα μου πει καποιος ε τωρα για ενα ακριβο ρολοι η κινητο? οχι αλλα γιατι με τα στεγαστικα προυποθετουν και αυτα μεσα τα οποια δεν ηταν ποτε λεφτα δικα σου για τα οποια δεν τα αξιζες κιόλας βγηκα off topic αλλα ειμαι μεσα στην προβλεψη

Αγαπητέ πας στην ακραία περίπτωση. Προσπαθείς να μας πείσεις ότι για να αγοράσεις κάτι, πρέπει να το αγοράσεις αποκλειστικά με πιστωτική κάρτα. Επίσης το παραμυθάκι που λες, είναι όντως... παραμυθάκι. Αν κάποιος χρεώνεται έτσι χωρίς να κατανοεί τις συνέπειες, τότε είναι άξιος της μοίρας του. Οφείλεις όμως να κατανοήσεις ότι υπάρχουν περιστάσεις στις οποίες δεν μπορείς να πας ντυμένος όπως θες. Πχ στο γάμο δεν μπορείς να πας ντυμένος με φόρμα. Όπως και να το κάνουμε ένας καθηγητής πανεπιστημίου κι ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας δεν μπορούν να πάνε στη δουλειά τους όπως ένας που πάει στο καφενείο στο χωριό. Έχεις λανθασμένα την αντίληψη ότι όλοι οι άνθρωποι με κύρος και στυλ(το οποίο εκφράζεται μεταξύ άλλων με τα ρούχα και τα αξεσουάρ όπως το ρολόι) είναι κάποιοι επιδειξίες και δήθεν. Τέλος, υπάρχουν άνθρωποι που ψωνίζουν ανάλογα με τις δυνατότητές του μισθού τους σε λογικά πλαίσια. Αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ χρεοκόπησαν. 

• Like 4
Δημοσ.

Επειδή ο μπουρτζόβλαχος έχει κόμπλεξ κατωτερότητας και κάνει μπάνιο με δροσοσταλίδες για να ζήσει την ταπεινή και λιτή του ζωή πρέπει και όλοι οι υπόλοιποι να ζήσουμε με τα δικά του πρότυπα. 

Για να μη σχολιάσω και άλλα "χιουμοριστικά" σχόλια περί ρολογιού (δε με απασχολεί η εν λόγω εταιρεία στην προκειμένη)...

• Like 1
Δημοσ.

με συγχωρεις πολυ βρε φιλε που δε σκοτωνω την τσεπη μου με μερικα 100ρικα για ενα ρολοι το οποιο στην πλειοψηφεια των περιπτωσεων ειναι καθαρα διακοσμητικο στοιχειο για να κανω μοστρα σε καποιους για να εχω και καλα την ψευδαισθηση του κοινωνικου status οτι ποιος ειμαι ενω αν ο περισσοτερος κοσμος ηταν πιο λιτος σε υλικα αγαθα ισως και να μην φταναμε σε κατασταση χρεωκοπιας, καταλαβες γιατι χρεωκοπησες? με συγχωρεις πολυ που δε σκεφτομαι σαν τον υπολοιπο κοσμο δεν θα το ξανακανω

Θα μπορούσες να αντικαταστήσεις το ρολόι και να βάλεις την λέξη smartphone των 800€ (που αγοράζεται από σαφώς περισσότερο κόσμο για μόστρα σε αντίθεση με ένα ρολόι) με ένα Nokia 3310 που παίρνει τηλέφωνο κι αυτό και λέει και την ώρα, άσε που δεν χρειάζεται να το φορτίζεις κάθε λίγες ώρες και να καις ρεύμα. Έτσι χρεωκοπήσαμε, από την αυξημένη κατανάλωση ρεύματος.

Το ρολόι δεν είναι μόνο χρηστικό, είναι και κάτι που φοράει κόσμος και του αρέσει, είναι κόσμημα, είναι αξεσουάρ.

• Like 1
Δημοσ.

Να δούμε τι άλλο θα γράψετε ότι σου προσφέρει το ρολόι ..στο τέλος θα με πείσετε να αγοράσω ρολόι για να ανέβει το κοινωνικό μου status .  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Από την είδηση "μικρή εταιρεία χρησιμοποιεί κολοσσό για δωρεάν διαφήμιση" σε μπουρδολογια και μικροαστικοτητα

<p>Αγαπητέ πας στην ακραία περίπτωση. Προσπαθείς να μας πείσεις ότι για να αγοράσεις κάτι, πρέπει να το αγοράσεις αποκλειστικά με πιστωτική κάρτα. Επίσης το παραμυθάκι που λες, είναι όντως... παραμυθάκι. Όπως και να το κάνουμε ένας καθηγητής πανεπιστημίου κι ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας δεν μπορούν να πάνε στη δουλειά τους όπως ένας που πάει στο καφενείο στο χωριό.</p>

Τώρα, τα πιστεύεις αυτά που γραφείς ή απλά τα λες για να περάσει η ώρα; Δηλαδή ο ερευνητής, ο.καθηγητης, ο δάσκαλος γίνεται σεβαστός και καταξιωμένος από τα ρούχα που φοραει;;;

Να τονίσω το "Οφείλεις όμως να κατανοήσεις ότι υπάρχουν περιστάσεις στις οποίες δεν μπορείς να πας ντυμένος όπως θες. Πχ στο γάμο δεν μπορείς να πας ντυμένος με φόρμα. " όπως στον στρατό...

Ασε με τους γάμους ομως, καλά το πηγαινες. Δε παμε για τον γάμο πάμε να κοκορευτουμε για τη πραμάτεια μας.

Ειπες και ενα αλλο σωστο "Αν κάποιος χρεώνεται έτσι χωρίς να κατανοεί τις συνέπειες, τότε είναι άξιος της μοίρας του."

...χμμμ από τους απλούς πολίτες (καταναλωτικά δάνεια, διακοποδανεια,) μέχρι και κυβερνήσεις (ολυμπιακοί αγώνες) έτσι δούλευαν και είναι και πολλοί και είναι και αναμεσά μας. Και δε μιλάω για επιχειρήσεις που αναγκάζονται να δανείζονται για το εμπόρευμα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...