SuPerMaNrE Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δεν κατάλαβα όμως αυτό που είπες με την τιμή.Ψάχνοντας τόσο καιρό κατέληξα στο ότι τα λάπτοπ είναι υπερτιμημένα και ότι με τα ίδια χρήματα φτιάχνεις ένα πιο αξιοπρεπές desktop. Με 300-350 ευρω φτιαχνεις ενα αρκετα καλο και αξιοπρεπες σταθερο συστημα,που θα αντεξει τουλαχιστον 2-3 χρονια μεχρι να χρειαστεις αναβαθμιση,ισως και παραπανω αναλογα την χρηση σου και αν θες καποτε βαζεις μια καρτα γραφικων και παιζεις και κανα παιχνιδι. Αντιθετα με 350 ευρω παιρνεις ενα μετριο-εως κακο λαπτοπ με κακες επιδοσεις και αθλια κατασκευη που με το ζορι θα βγαλει 1-2 χρονια χωρις να σερνεται. Αν εχεις λεφτα και θες λαπτοπ με 800-900 ευρω βρισκεις καλες προσφορες,οτιδηποτε κατω απο αυτα τα λεφτα δεν αξιζει για μενα προσωπικα. Αυτό που έχω μέχρι στιγμής καλύπτει όλες μου τις ανάγκες οπότε με παροτρύνεις να το αναβαθμίσω και να μην πάρω καινούριο ( αναβάθμιση= ssd)
k33theod Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 ωραία και σε ευχαριστώ πολυ΄.Μπορεί να με βοηθήσεις όπως και οι παραπάνω στην αναβάθμιση ή αγορά καινούριο? Αν δεις στα παραπάνω μηνύματα θα δεις όελς τις επιλογές και τα χαρακτηριστικά του λάπτοπ. Thank you Κοίτα εφόσον το λαπτοπ σου είναι παλιό δεν αξίζει να του κάνεις αναβάθμιση. Αυτό που θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να δεις στο καινούργιο είναι να έχει αρκετή μνήμη 8gb είναι υπεραρκετά. Σύμφωνα με τη χρήση που το θέλεις και γράφεις δεν χρειάζεται ούτε ισχυρό επεξεργαστή ούτε κάρτα γραφικών. Εγώ είχα αρκετά χρόνια dekstop και αυτό που μου έλλειπε σε σχέση με το λαπτοπ είναι η μεγάλη οθόνη σε όλα τα άλλα είμαι πλήρως ικανοποιημένος, αγόρασα λοιπόν και μιά οθόνη και είμαι super. Στα μείον του desktop υπολόγισε και το έξοδο της οθόνης
Kris_Lyn Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεδομένου ότι καλύπτεσαι απόλυτα με το ήδη υπάρχον λάπτοπ, μπορείς να αναβάλλεις την αγορά για αργότερα. Όσο για τον ssd, μπορείς άνετα να του βάλεις έναν. Ακόμα κι αν αργότερα αγοράσεις άλλο ή πάρεις desktop, ο ssd θα σου μείνει, δε θα πάει χαμένος.
SuPerMaNrE Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Θα συμφωνήσω με τη δεύτερη άποψη και θα πάρω ssd .το κακό είναι ότι έχω sata 2 και θα πάρω σατα 3 άρα θα υποστηρίζει τις μισές ταχύτητες . Ο Samsung evo 850 250 gb υποστηρίζει υψηλές ταχύτητες Τις οποίες όμως δεν θα μπορώ να αξιοποιήσω . Αρα μήπως να δώσω λιγότερα χρήματα για μικρότερη απόδοση αφού δεν θα μπορώ να αξιοποιήσω τις υψηλές ; Αυτός κάνει 94 ευρώ και μήπως να πάρω άλλον φθηνότερο ;
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Όπως είπε και ο φίλος από πάνω ο ssd θα σου μείνει άσχετα αν δεν χρησιμοποιείς όλη την ταχύτητα. Στο skroutz είναι πιο φθηνός αλλά αν μένεις επαρχία πάνω κάτω το ίδιο θα βγει. Μπορείς να πάρεις φθηνότερο αλλά και πάλι η διαφορά είναι μικρή. https://www.skroutz.gr/s/4996565/Kingston-HyperX-Fury-240GB.html https://www.skroutz.gr/s/5338978/Sandisk-Ultra-II-SSD-240GB.html
SuPerMaNrE Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εάν υπάρχει λόγος που προτιμάς τον samsung τότε θα πάρω εκείνον , έχει και 5 χρόνια εγγύηση ενώ οι άλλοι 2.
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Οι άλλοι 2 έχουν 3 χρόνια οπότε μόνο και μόνο γι αυτό + ότι είναι καλύτερος + ότι η διαφορά στην τιμή είναι μικρή παίρνεις τον samsung. Αν οι άλλοι κόστιζαν 65-70 ευρώ τότε ναι υπήρχε διαφορά στην τιμή.
SuPerMaNrE Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ωραίο, ο δίσκος έκλεισε αυτόν θα πάρω. Τώρα, το θέμα είναι ποιος θα το κάνει? Προσφέρεται κανείς από Θεσσαλονίκη να το κάνει αφιλοκερδώς και να τον κεράσω ένα καφεδάκι Εάν είναι να δώσω χρήματα, ξέρω μέρη να πάω. Blueblood μόλις τελειώσει η όλη ιστορία θα κάνω λικε σε όλα τα μηνύματά σου αλλά και σε όλων των άλλων για την πολύτιμη βοήθειά σας. 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Τώρα με τα κουτιά εξωτερικών τι γίνεται ; Αυτός που έχω τώρα είναι ένας hitachi 300 gb και θέλω να τον κάνω εξωτερικό Ερώτηση : θα δουλεύει όπως ακριβώς ο εσωτερικός ; Ταχύτητες ; Θα είναι με. USB Υπάρχουν διαφόρων ειδών κουτιά ; Παίζει ρόλο το καλώδιο USB που θα χρησιμοποιήσω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα