Προς το περιεχόμενο

Ο εκτυπωτής βγάζει πράσινο χρώμα αντι για μπλέ


Βασίλης_29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα πολυμηχάνημα HP officejet 6300 series, τον Αύγουστο αγόρασα μελάνια γνήσια και το έγχρωμο πριν 20 μέρες σταμάτησε να βγάζει χρώμα ενώ δεν είχε περάσει ούτε την μέση. Αγόρασα καινούργιο έγχρωμο μελάνι γνήσιο πριν 8 ημέρες και έκανα τότε μια εκτύπωση δοκιμαστικής σελίδας οπου όλα τα χρώματα εμφανίστηκαν εντάξει.

Σήμερα έκανα μια εκτύπωση και διαπίστωσα οτι υπάρχει πρόβλημα με το μπλέ χρώμα, οτιδήποτε σχετίζεται με το μπλε και τις αποχρώσεις του εμφανίζεται με αποχρώσεις του πράσινου χρώματος..... :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει επιλογή για καθαρισμό κεφαλής ο δικός μου εκτυπωτής, υπάρχει μια που λέει καθαρισμός δοχείων μελάνης. Επιλέγω αυτή προς το παρόν.

 

Edit: Το πρόβλημα παραμένει, ορισμένες μπλε αποχρώσεις φαίνονται πρασινοπές.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ, τώρα μπορούμε να συννενοηθούμε, επειδή στο πρώτο ποστ έγραψες διαφορετικό τύπο εκτυπωτή.

 

Αφού παίρνει μελανοκεφαλές 339 + 343 και η έγχρωμη σου βγάζει πράσινο αντί για μπλε, έχει μπει στην θέση που βρίσκεται το σφουγγαράκι του cyan χρώμα απο το σφουγγαράκι του yellow. Αυτό μπορεί να συνέβη για μια σειρά λόγους που είναι πολλοί για να αναλυθούν όλοι, αλλά κρίνοντας ότι η πρώτη εκτύπωση που έβγαλες ήταν οκ και χάλασε μετά, μάλλον η ζημιά έγινε στα δικά σου χέρια.

 

Τι γίνεται τώρα.

Συνήθως όταν υπάρχει μετατόπιση χρώματος είναι μικρής έκτασης και σε μικρή επιφάνεια και μετά απο λίγο στρώνει, αφου εκτυπωθούν κάποιες σελίδες. 

Αν επιμείνει όμως πάει να πει ότι έχει περάσει πολύ χρώμα μέσα απο το ένα σφουγγάρι στο άλλο, οπότε αν θέλεις καλές εκτυπώσεις θα αγοράσεις καινούριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...