Belisarius Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ναι όλα κομπλέ με το imei στην απόδειξη από το πλαίσιο στα 699ευρώ και το imei στις ρυθμίσεις του κινητού να ταυτίζονται. Άρα αυθεντικό μοιάζει. Φίλε, όσα περιγράφεις δεν ισχύουν επουδενί για το S6. Δεν σου λέω οτι δεν πήρες το αυθεντικό αλλά δεν έχει καν το λόξυγγα στο scrolling που είχαν παλαιότερες Samsung συσκευές. Κάτι έχει παιχτεί. 1
heavyrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Και εγω αυτο σκεφτηκα και ρωτησα αν ειναι αυθεντικο. Πηγαινε το πισω η για σερβις δε ξερω τι να πω.
StigmaX Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Και εγω αυτο σκεφτηκα και ρωτησα αν ειναι αυθεντικο. Πηγαινε το πισω η για σερβις δε ξερω τι να πω. Δες μήπως έχεις ενεργοποιημενο κάποιο energy save Mode. Αυτά που λες δεν υπάρχουν στη νορμάλ λειτουργία του s6
saruman123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ναι όλα κομπλέ με το imei στην απόδειξη από το πλαίσιο στα 699ευρώ και το imei στις ρυθμίσεις του κινητού να ταυτίζονται. Άρα αυθεντικό μοιάζει.Μπες στο KIES και δες αν μπορεις να κανεις αναβαθμισει!!!Αν σου βγαλει οτι εχεις την τελευταια εχει καλος. Αν ειναι κλωνο δεν θα σε αφησει καν να μπεις στο KIES.
heavyrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Η βγαλε μας μια φωτο, καλη ομως, τη συσκευη να τη δουμε!!
Sakel27 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Επειδή δεν πήρα απάντηση και είναι ένα ερώτημα σημαντικό για να βγάλω απόφαση... Πόσο καιρό πιστεύεται πως θα κάνει να πέσει στα 550 το s7 μετά την κυκλοφορία του;
dimips Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Φίλε, όσα περιγράφεις δεν ισχύουν επουδενί για το S6. Δεν σου λέω οτι δεν πήρες το αυθεντικό αλλά δεν έχει καν το λόξυγγα στο scrolling που είχαν παλαιότερες Samsung συσκευές. Κάτι έχει παιχτεί. Και εγω αυτο σκεφτηκα και ρωτησα αν ειναι αυθεντικο. Πηγαινε το πισω η για σερβις δε ξερω τι να πω. Μπες στο KIES και δες αν μπορεις να κανεις αναβαθμισει!!! Αν σου βγαλει οτι εχεις την τελευταια εχει καλος. Αν ειναι κλωνο δεν θα σε αφησει καν να μπεις στο KIES. Δες μήπως έχεις ενεργοποιημενο κάποιο energy save Mode. Αυτά που λες δεν υπάρχουν στη νορμάλ λειτουργία του s6 Δηλαδή εσάς στο Instagram και το facebook και κάποιες φορές στο browsing όταν σκρολαρετε προς τα κάτω δεν έχει frame drops ; Εγώ που πήγα από 5s σε s6 βλέπω μεγάλη διαφορά στο σκρολινγ... Τέλος πάντων, το κινητό το πήγα για service σήμερα διότι το πήρα μεταχειρισμένο από μέλος και είχε πολύ λίγο ξεκολλημένη την οθόνη στη γωνία αριστερά πάνω. Εκεί το δέχτηκαν κανονικά με το imei που τσεκαραν αλλά η κοπέλα στο γραφείο που δεν ήταν τεχνικός με ρωτούσε αν έχει αλλαχτεί το πίσω καπάκι επειδή δεν βλέπει να αναγράφει το imei πάνω. Και μετά μπήκε στις ρυθμίσεις για να το τσεκάρει. Γράφει όπως στο iphone το imei πίσω στο καπάκι ή μόνο στο αυτοκόλλητο που έχουν πάνω όταν το παίρνεις που το βγάζεις; Αν το γράφει πίσω φαίνεται εύκολα; Μπορεί να το βγάλουν εκτός εγγύησης αν όντως έχει αλλαχτεί το πίσω καπάκι; Αν και δε φαίνεται κάτι τέτοιο ήταν πολύ κομπλέ αγρατζούνιστο μπρος πίσω και στο αλουμίνιο
heavyrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Κατι μου βρωμαει... και η ξεκολλημενη οθονη ακομα περισσοτερο...Ναι το γραφει το ιμει απο πισω στο καπακι στα μικρα γραμματα , και ναι φαινονται με γυμνο ματι. Οχι δεν εχει το παραμικρο frame drop σε scrolling. Μηπως μπερδευεις το frame drop με τον χρονο φορτωσης της εκαστοτε σελιδας; Το μελος που το πηρες τι σου ειπε οταν του ειπες ολα αυτα για το κινητο που σου πουλησε;
dimips Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Κατι μου βρωμαει... και η ξεκολλημενη οθονη ακομα περισσοτερο...Ναι το γραφει το ιμει απο πισω στο καπακι στα μικρα γραμματα , και ναι φαινονται με γυμνο ματι. Οχι δεν εχει το παραμικρο frame drop σε scrolling. Μηπως μπερδευεις το frame drop με τον χρονο φορτωσης της εκαστοτε σελιδας; Το μελος που το πηρες τι σου ειπε οταν του ειπες ολα αυτα για το κινητο που σου πουλησε; Δε μίλησα ακόμα περιμένω να με πάρουν απ το service να μου πουν αν όλα οκ ή όχι. Δηλαδή αυτός παίζει να άλλαξε τα πάντα εξωτερικά και να το πούλησε;
heavyrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 μπα αδυνατο το βρισκω και πολυ τραβηγμένο. Δεν εχω ιδεα απο root, αλλα πιστευω οτι μπορει να εχει βαλει αλλη ρομ μη σταθερη γι αυτο να τα χεις αυτα. Βεβαια αν το πηγες σε εξουσιοδοτημενο σερβις πιστευω θα το καταλαβαιναν και δεν θα το δεχοταν. Αληθεια δεν τον ρωτησες γιατι δουλευει ετσι το κινητο που σου πουλησε; ειναι το πρωτο πραμα που θα εκανα, αυτο βεβαια επρεπε να το ελεγξεις οταν το πηρες, εκτενως.
dimips Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 μπα αδυνατο το βρισκω και πολυ τραβηγμένο. Δεν εχω ιδεα απο root, αλλα πιστευω οτι μπορει να εχει βαλει αλλη ρομ μη σταθερη γι αυτο να τα χεις αυτα. Βεβαια αν το πηγες σε εξουσιοδοτημενο σερβις πιστευω θα το καταλαβαιναν και δεν θα το δεχοταν. Αληθεια δεν τον ρωτησες γιατι δουλευει ετσι το κινητο που σου πουλησε; ειναι το πρωτο πραμα που θα εκανα, αυτο βεβαια επρεπε να το ελεγξεις οταν το πηρες, εκτενως. Δεν είχε άλλη rom το knox ήταν 0 το τσέκαρα και με εφαρμογή. Τώρα μπορεί να έσπασε τη πλάτη και μόνο και να την άλλαξε αλλά πουθενά αλλού δεν είχε σημάδια η οθόνη και το αλουμίνιο τέλεια επίσης και η πλάτη. Βέβαια μπορεί να έκανε λάθος και η "receptionist" στο service που αν και με ρώτησε αυτό το πράγμα έβγαλε φωτοτυπία την απόδειξη μου και δέχτηκε κανονικά το κινητό χωρίς να αναφέρει κάτι για την εγγύηση. Τέλος πάντων ας μη χαλάμε άλλο το ποστ, θα φανεί όταν με πάρουν τηλ απ το service τι έγινε, κι αν τον πάρω τηλ και το παίζει κινέζος μάλλον τη πάτησα.
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας. Θέλω να παρω καινούριο κινητό μετα απο 2 χρόνια με το g2. Ενδιαφέρομαι μονο για κινητά galaxy αφου εχω βαρεθει πλεον το ui της lg, το sony z5 δεν μου αρέσει εμφανισιακά και τα htc γενικά δεν μου εχει αφήσει καλη εντύπωση... Αυτο που με προβληματιζει με το s6 ειναι η κακή μπαταρία του. Διαβάζοντας τις φημες για το s7 βλεπω πως θα εχει μεγαλύτερη μπαταρία, θα ναι αδιάβροχο θα εχει σδ... πιστεύεται πως αξίζει να περιμένω 2,3 μηνες για να παρω το s7 η να παρω το s6 γιατι ετσι θα μπω σε ενα φαβλο κύκλο του περίμενε το πιο καινουργιου μοντελου; Αν δεν το βιαζεσαι και μπορεις να διαθεσεις τα αναλογα χρηματα, τοτε καλυτερα να περιμενεις! Για iPhone το σκεφτεσαι καθολου? Ο ανθρωπος λεει οτι τον προβληματιζει η μπαταρια του S6 και του αναφερεις την μπαταρια των Iphone που ειναι και αυτη(χρονια τωρα)μαυρα χαλια εκτως των Plus τα οποια ειναι παντοφλες ομως??? Εγω παλι αυτο που καταλαβαινω απο τις φημες ειναι οτι στην ουσια το S7 θα ειναι ενα S6 edge + με λιγο καλυτερο επεξεργαστη αφου το S6 edge+ εχει 4gb ram και 3000 μπαταρια. Και τα Galaxy αν δεις(ανεπισημα βεβαια)σε διαφορα video στο youtube αδιαβροχα ειναι. 3
enigma84 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εγω παλι αυτο που καταλαβαινω απο τις φημες ειναι οτι στην ουσια το S7 θα ειναι ενα S6 edge + με λιγο καλυτερο επεξεργαστη αφου το S6 edge+ εχει 4gb ram και 3000 μπαταρια. Και τα Galaxy αν δεις(ανεπισημα βεβαια)σε διαφορα video στο youtube αδιαβροχα ειναι. Το ότι μπορεί κάποιος να το βάζει στο νερό και να μην σβήνει δεν τα κάνει αδιάβροχα. Αν μετά φουσκώνει η μπαταρία πρόκειται να το δείξουν; Χώρια ότι αν το πάμε έτσι αδιάβροχα ήταν και τα 3210/3310 που υπάρχουν πολλά video στο Internet. Τώρα σχετικά με το θέμα εγώ θα πρότεινα να περιμένεις. Στην χειρότερη θα πάρεις πιο φθηνό το s6. 1
kostas8080 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Huawei nexus 6p, Samsung Galaxy Note 4 Τα δύο κορυφαία Android + Iphone 6s plus Αλλά σε ένα μηνα ανακοινωνονται τα νέα μοντέλα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα