Sakel27 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας. Θέλω να παρω καινούριο κινητό μετα απο 2 χρόνια με το g2. Ενδιαφέρομαι μονο για κινητά galaxy αφου εχω βαρεθει πλεον το ui της lg, το sony z5 δεν μου αρέσει εμφανισιακά και τα htc γενικά δεν μου εχει αφήσει καλη εντύπωση... Αυτο που με προβληματιζει με το s6 ειναι η κακή μπαταρία του. Διαβάζοντας τις φημες για το s7 βλεπω πως θα εχει μεγαλύτερη μπαταρία, θα ναι αδιάβροχο θα εχει σδ... πιστεύεται πως αξίζει να περιμένω 2,3 μηνες για να παρω το s7 η να παρω το s6 γιατι ετσι θα μπω σε ενα φαβλο κύκλο του περίμενε το πιο καινουργιου μοντελου;
Dysfuntional Genius Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν το βιαζεσαι και μπορεις να διαθεσεις τα αναλογα χρηματα, τοτε καλυτερα να περιμενεις! Για iPhone το σκεφτεσαι καθολου?
heavyrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εξαρταται τι εννοεις καλη μπαταρια. Εμενα πχ μου βγαζει ανετα την ημερα το s6 με wifi/3g η 4g μονιμα ανοιχτα και δεν το χρησιμοποιω μονο για να παιρνω τηλεφωνα. Οταν βγει το s7 θα κανει 750€ τουλαχ αν διατιθεσαι να δωσεις τα διπλασια σχεδον απ οτι παιρνεις το s6 τωρα περιμενε. Ειπε θελει μονο galaxy, τα iphone εχουν ακομα χειροτερη μπαταρια με εξαιρεση το plus 1
saruman123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας. Θέλω να παρω καινούριο κινητό μετα απο 2 χρόνια με το g2. Ενδιαφέρομαι μονο για κινητά galaxy αφου εχω βαρεθει πλεον το ui της lg, το sony z5 δεν μου αρέσει εμφανισιακά και τα htc γενικά δεν μου εχει αφήσει καλη εντύπωση... Αυτο που με προβληματιζει με το s6 ειναι η κακή μπαταρία του. Διαβάζοντας τις φημες για το s7 βλεπω πως θα εχει μεγαλύτερη μπαταρία, θα ναι αδιάβροχο θα εχει σδ... πιστεύεται πως αξίζει να περιμένω 2,3 μηνες για να παρω το s7 η να παρω το s6 γιατι ετσι θα μπω σε ενα φαβλο κύκλο του περίμενε το πιο καινουργιου μοντελου;Για εμενα αν θες καλη καμερα ειναι το Ζ5/S6/G4
Sakel27 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Για iphone το σκέφτομαι μιας και ειχα μια ζωη android ,άλλα φοβάμαι και σε αυτό την μπαταρία του. Οπως ειπα τωρα εχω το g2 και με εχει καλομάθει με την καλη μπαταρία γιατι γενικά κάνω πολύ βαριά χρήση οπότε θελω το κινητό να βγάζει τουλάχιστον 4 ωρες onscreen για να αντέξει μερα μαζι μου... Για το s6 διαβάζω οτι βγαζει 3,3 και λιγο... εσένα ποσο σου βγάζει? Καμερα πλεον ολα έχουν τέλεια οπότε δεν είναι κριτήριο που θα σε διώξει απο ναυαρχίδα.
heavyrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Σου απαντησα, βγαζω ανετα την ημερα με wifi/4g μονιμα ανοιχτο, viber, fb, browsing. Δεν παιζω παιχνιδια για να ξερω συνεχομενα onscreen ποσο βγαζει. Παντως με το gear vr τρωει τη μιση μπαταρια ακριβως με περιπου 2 ωρες συνεχομενης χρησης. Μη ξεχνας οτι το κινητο φορτιζει στο 100% μεσα σε μια ωρα και 9 λεπτα απ το 20%. 1
dimips Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Για iphone το σκέφτομαι μιας και ειχα μια ζωη android ,άλλα φοβάμαι και σε αυτό την μπαταρία του. Οπως ειπα τωρα εχω το g2 και με εχει καλομάθει με την καλη μπαταρία γιατι γενικά κάνω πολύ βαριά χρήση οπότε θελω το κινητό να βγάζει τουλάχιστον 4 ωρες onscreen για να αντέξει μερα μαζι μου... Για το s6 διαβάζω οτι βγαζει 3,3 και λιγο... εσένα ποσο σου βγάζει? Καμερα πλεον ολα έχουν τέλεια οπότε δεν είναι κριτήριο που θα σε διώξει απο ναυαρχίδα. Το Iphone 6 μου έβγαζε screen on time στο σπίτι από 8-10 ώρες με wifi ανοιχτό και social media - ιντερνετ χρήση, και έξω 6 ώρες screen on με 3g ανοιχτό συνέχεια και πάλι social media-internet. Επίσης όταν δε το χρησιμοποιείς δε καίει τίποτα. Το S6 που έχω τώρα βγάζει τις μισές. Να μη φοβάσαι τίποτα στα Iphone ότι κάνουν το κάνουν σωστά. Εγώ άλλαξα το 6ρι επειδή απλά δοκιμάζω όλα τα κινητά μιας και μου δίνεται η ευκαιρία να το κάνω μέσα απ' το φόρουμ αγοράζοντας τα και πουλώντας τα μεταχειρισμένα. Μάλλον σε αυτό θα καταλήξω ξανά.
Sakel27 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Για το moto x style και το nexus 5x τι γνώμη έχετε ? Καλύτερο ειναι το galaxy s6?
heavyrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ειναι αλλη κατηγορια το s6, δεν συγκρινεται high end με τα αλλα δυο που ειναι mid και mid-high. Το 5x δεν αξιζει για κανενα λογο τα λεφτα του. Μεχρι 300€ θα ταν αξιο αναφορας. Το moto x style ειναι σαφως καλυτερο του, αλλα αρκετα ακριβοτερο του s6. 1
dimips Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Για το moto x style και το nexus 5x τι γνώμη έχετε ? Καλύτερο ειναι το galaxy s6? Πέρασα πάλι σήμερα από Public και το είδα το Moto x και το 5x . Το moto x είναι απίθανο αλλά πολύ μεγάλο. Το 5x αδιάφορο. Θα πήγαινα στο moto x style με τα χίλια αν δεν ήταν τόσο μεγάλο κάτι που με ώθησε να επιλέξω το s6 Εγώ ναι πιστεύω πως το moto x style είναι καλύτερο από το samsung s6. Η οθόνη του είναι εξίσου πολύ καλή με το s6, στο μόνο που υστερεί είναι το δαχτυλικό αποτύπωμα, όσο να πεις είναι απαραίτητο να έχεις κωδικό στο κινητό σου και το δαχτυλικό σε βγάζεις από το κόπο κάθε φορά. 2
heavyrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Οχι δεν ειναι καλυτερο απ το s6 σε τιποτα, μονο στο stock android 1
dimips Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Οχι δεν ειναι καλυτερο απ το s6 σε τιποτα, μονο στο stock android Παιδιά δε ξέρω τι σας άρεσε στο s6 τρεις μέρες το έχω και πριν το χρησιμοποιήσω του έκανα 2 firmware restore και restore και wipe cashe για να είναι καθαρά όλα και να μη συναντήσω προβλήματα στο λειτουργικό και βλέπω πως και με λίγες και απλές εφαρμογές που του έχω χολένει, επίσης έχει πολύ κακό scrolling στις εφαρμογές και το ίντερνετ, ψιλομπερδεύεται και χάνει το wifi του που και που, επίσης η μπαταρία πέφτει σα διάολος. Όλο και όλο μόνο για την οθόνη του πιστεύω πως αξίζει τα 430 ευρώ που κάνει αυτή τη στιγμή στο σκρουτζ. 1
Sakel27 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Το s7 ποσο καιρό πιστεύεται ότι θα κάνει να πέσει στα σκρουτσομαγαζα στα 550 - 600 €?
heavyrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά δε ξέρω τι σας άρεσε στο s6 τρεις μέρες το έχω και πριν το χρησιμοποιήσω του έκανα 2 firmware restore και restore και wipe cashe για να είναι καθαρά όλα και να μη συναντήσω προβλήματα στο λειτουργικό και βλέπω πως και με λίγες και απλές εφαρμογές που του έχω χολένει, επίσης έχει πολύ κακό scrolling στις εφαρμογές και το ίντερνετ, ψιλομπερδεύεται και χάνει το wifi του που και που, επίσης η μπαταρία πέφτει σα διάολος. Όλο και όλο μόνο για την οθόνη του πιστεύω πως αξίζει τα 430 ευρώ που κάνει αυτή τη στιγμή στο σκρουτζ. Εισαι σιγουρος οτι εχεις το αυθεντικο;
dimips Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εισαι σιγουρος οτι εχεις το αυθεντικο; Ναι όλα κομπλέ με το imei στην απόδειξη από το πλαίσιο στα 699ευρώ και το imei στις ρυθμίσεις του κινητού να ταυτίζονται. Άρα αυθεντικό μοιάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα