Andreasgarb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Γεια χαρά ομορφιές! Στο ψητό. Αγόρασα τις προάλλες έναν i3-4170 από παιδί από το φόρουμ. Τους φέρνει από έξω, δίχως ψύκτρα. Έβαλα λοιπόν τον κωδικό που έχει επάνω ο cpu, στο σαιτ της ιντελ για την εγγύηση. BOXED INTEL® CORE™ I3-4170 PROCESSOR (3M CACHE, 3.70 GHZ) FC-LGA12C FPO Number: χχχχχχ ATPO Number: February 18, 2019Based on Intel's records and expiration calculations, the above is the Estimated Warranty. Expiration for the Intel product queried. All warranty returns must pass a final inspection at the return location before being accepted. "Estimated Warranty Expiration" is based upon Intel's good-faith calculation of when a warranty period for a product, if any, will expire. The date is an estimate as the warranty calculations are based on a number of yet unverified assumptions. Τελικά έχει και εγγύηση κανονικά από την μαμά ιντελ; Ξέρω ότι σε περίπτωση που πάθει κάτι χρειάζεται να στείλεις και την μαμά ψύκτρα (έχω από άλλον 1150 ) Κουτί βέβαια δεν έχω, αλλά μικρό το κακό. Και αν έχω τελικά εγγύηση, 3 έτη δεν δίνει η ίντελ; Πως εγώ έχω μέχρι τον 2ο του 19;
conkal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 "Estimated Warranty Expiration" is based upon Intel's good-faith calculation of when a warranty period for a product, if any, will expire. The date is an estimate as the warranty calculations are based on a number of yet unverified assumptions. σου λεει αυτο παντως.... δεν το εχω ξανακουσει αλλα αυτο θα ισχυει λογικα
Kostas93 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 έχω την εντύπωση ότι το βάζουν λίγο πιο μετά γιατί υπολογίζουν και ένα μικρό χρονικό περιθώριο μέχρι να πουληθούν τα κομμάτια αυτά απο τη στιγμή που κατασκευάστηκαν. Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει, τώρα κατα πόσο ισχύει δε ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα