Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Σήμερα μου ήρθε ως δώρο το συγκεκριμένο rooter TP Link TD-W9980.

Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Όταν το συνδέω κανονικά στην θύρα τηλεφώνου που έχω το ΖΤΕ του ΟΤΕ και με το καλώδιο Ethernet που είχε μέσα το κουτί, δεν με βάζει στο Internet με τίποτα.

Βάζω όλα τα στοιχεία σωστά και το Status παραμένει στο Connecting.

Κοίταξα πολλές φορές αν έβαλα τα στοιχεία username/pass σωστά

.

Στο μενού Networks > DSL Settings έχω επιλέξει τα εξής: 

DSL Modulation Type: ADSL2+

Annex Type: Annex A, Annex A/L/M

(Να σημειώσω πως έκανα και το τελευταίο firmware update απο το site tin tp-link)

Και στο Network > WAN Settings οι ρυθμίσεις είναι όπως στην εικόνα παρακάτω.

Απλή 24 ADSL έχω και του ΟΤΕ το ΖΤΕ rooter δουλεύει κανονικά.

Υπάρχει κάτι που δεν έκανα σωστά ή το συγκεκριμένο rooter δεν τα πάει καλά με το δίκτυο του ΟΤΕ?

post-163190-0-79308800-1452261652_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Όταν το συνδέω κανονικά στην θύρα τηλεφώνου που έχω το ΖΤΕ του ΟΤΕ και με το καλώδιο Ethernet που είχε μέσα το κουτί, δεν με βάζει στο Internet με τίποτα.

.

(Να σημειώσω πως έκανα και το τελευταίο firmware update απο το site tin tp-link)

Υπάρχει κάτι που δεν έκανα σωστά ή το συγκεκριμένο rooter δεν τα πάει καλά με το δίκτυο του ΟΤΕ?

Καλησπέρα φίλε μου. Αγόρασα χτες αυτό το router και δεν είχα κανένα πρόβλημα στο setup με WIND ADSL.

Προτείνω τα εξής αφού μου πεις ότι το λαμπάκι DSL είναι μόνιμα αναμένο και σε τι ταχύτητες κλειδώνει, και σε τι κλείδωνε το ZTE:

1) δεν ξέρω τι παίζει με τον ΟΤΕ, αλλά δεν θέλει user kai pass? (η wind θέλει να μην είναι κενα, αρα βάζεις ότι θέλεις)

2) Δοκίμασε στο DSL Modulation Type: ADSL2+ να βάλεις auto, εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα και επέλεξε μόνο του το ADSL_2plus όταν συγχρονίστηκε.

3) Διάβασα σε ένα άλλο forum για τις εξείς ρυθμίσεις:

y5wNyFY.jpg

Δοκίμασε τες και πες μας αν δούλεψε. (δεν έχω ιδέα τι κάνουν, αλλά δεν έχουν επηρεάσει τη σύνδεσή μου. Credit. (αν δεν επιτρέπετε πείτε μου να αφαιρέσω το λινκ)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

.

μπορεις να το αφησεις adsl2+ και να βαλεις μονο annex a και ξετσεκαρε τα αλλα.δεν χρειαζονται.αν δεν παιξει δοκιμασε και μονο με annex m.ο οτε το υποστηριζει εστω και αν χανεις λιγο σε ταχυτητα λογω οτι δεν δινει 2 Mbit upload(για δοκιμη).
σιγουρα πρεπει να βαλεις Username/password διοτι ο οτε εχει στοιχεια .απλα τα ρουτερ του οτε τραβανε αυτοματα τα στοιχεια απο τον Server του οτε λογω tr069 
αλλα εσυ επειδη εχεις aftermarket πρεπει να τα περασεις χειροκινητα.
θα πρεπει επισης το λαμπακι dsl να εχει σταθεροποιηθει.το λεω μηπως εχεις annex a και εχεις παρει router annex b(δυσκολο γιατι σου λεει annex a) ή το αναποδο να εχεις annex b και να εχεις παρει annex a.
οι ρυθμισεις ειναι σωστες οπως βλεπω.
αν δεν αναβει το λαμπακι ιντερνετ κανε τα παρακατω.
α.δοκιμασε να βαλεις Username [email protected] και Password otenet.αν αναψει το λαμπακι του ιντερνετ με αυτο σημαινει οτι ειτε βαζεις λαθος τα στοιχεια σου
ειτε το Password εχει καποιο παραξενο συμβολο που δεν το δεχεται το ρουτερ.
οταν μπεις αμα μπεις με [email protected] δεν θα σε αφηνεις να ανοιξεις σελιδες παρα μονο το http://my.otenet.gr/
το βασικο ειναι οτι θα αναψει το λαμπακι του ιντερνετ.
αν δεν παιξει ουτε αυτο μπορεις να δοκιμασεις pppoa με vcmux για να δεις αν θα παιξει αντι για pppoe οπως και στο authentication type βαλε Pap μονο

Καλησπέρα φίλε μου. Αγόρασα χτες αυτό το router και δεν είχα κανένα πρόβλημα στο setup με WIND ADSL.

Προτείνω τα εξής αφού μου πεις ότι το λαμπάκι DSL είναι μόνιμα αναμένο και σε τι ταχύτητες κλειδώνει, και σε τι κλείδωνε το ZTE:

1) δεν ξέρω τι παίζει με τον ΟΤΕ, αλλά δεν θέλει user kai pass? (η wind θέλει να μην είναι κενα, αρα βάζεις ότι θέλεις)

2) Δοκίμασε στο DSL Modulation Type: ADSL2+ να βάλεις auto, εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα και επέλεξε μόνο του το ADSL_2plus όταν συγχρονίστηκε.

3) Διάβασα σε ένα άλλο forum για τις εξείς ρυθμίσεις:

y5wNyFY.jpg

Δοκίμασε τες και πες μας αν δούλεψε. (δεν έχω ιδέα τι κάνουν, αλλά δεν έχουν επηρεάσει τη σύνδεσή μου. Credit. (αν δεν επιτρέπετε πείτε μου να αφαιρέσω το λινκ)

o Οτε θελει στοιχεια.το auto Λογικα θα παρει το adsl2+ annex m απο default.το annex m το βγαζουμε για ναμην χανουμε σε ταχυτητα.
υπαρχει θεμα που αναφερει ακριβως το προβλημα με το annex m αν καποιος το θελει.
το spi ειναι σαν Firewall
SPI, also known as stateful inspection or stateful firewall, is a setting available on many D-Link devices that tracks various packets or network connections. If your D-Link device includes an SPI mode, you can enable or disable this protective setting through the device’s main Settings menu. When enabled, SPI mode blocks unrecognized network connections, and approaches each packet as an isolated connection, unlike a stateless firewall.

ενω το echo interval οσοι το αλλαξαν απλα λενε οτι γλυτωσαν κατι disconnects αλλα μαλλον τον φιλο μας δεν θα τον βοηθησουν αφου αυτα οπως καταλαβαινω παιζουν ρολο αφου συνδεθει και οχι στο να συνδεθει.επιτρεπεται το Link

στην ουσια αν καταλαβα καλα ειναι ποσα requests θα κανει πριν θεωρησει οτι εχει πεσει η συνδεση οποτε με την επιλογη 0 απλα δεν κανει καν request οποτε και δεν ριχνει την συνδεση αν για καποιο λογο δεν παρει απαντηση οποτε μπορει να γλυτωσει καποιος απο disconnects που μπορουν να οφειλονται σε κατι αλλο (delay)και οχι στο οτι επεσε η συνδεση 

• Like 1
Δημοσ.

Αγόρασα το ίδιο router πριν από μερικούς μήνες και συνδέθηκα με τον ΟΤΕ αμέσως και χωρίς προβλήματα.

Χρειάζεται οπωσδήποτε Username και Password (αυτά που είχες και στο router του ΟΤΕ) για να σε συνδέσει.

Δημοσ.

μαλλον ο ts δεν θα μας απαντησει τι εφταιγε

κατα τα αλλα

οtenet,forthnet εχουν στοιχεια για να μπεις

hol=vodafone δινει ενα guest αλλα και τιποτα ναμην βαλεις παλι παιζει.

το ιδιο οσο ξερω και για την wind.

δεν θυμαμαι σιγουρα για την Cyta αλλα νομιζω και αυτη δεν εχει περα απο αυτα που δινει για το site της mycyta.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/1/2016 στις 2:01 ΜΜ, Tweetie είπε

Αγόρασα το ίδιο router πριν από μερικούς μήνες και συνδέθηκα με τον ΟΤΕ αμέσως και χωρίς προβλήματα.

Χρειάζεται οπωσδήποτε Username και Password (αυτά που είχες και στο router του ΟΤΕ) για να σε συνδέσει.

καλήμερα το voip ομως δουλεψε στο TP-LINK TD-VG5612 v1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...