Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εχω λαπτοπ toshiba qοsmio και θελω να το καθαρισω και περσυ το ειχα παει στο πλαισιο και παρατηρησα οτι δεν κανανε καλη δουλεια.
πριν 2-3 μερες ειπα θα το καθαρισω εγω σιγα σιγα φετος ομως αρχιζοντας να ξεβιδωνω τις βιδες παρατηρησα οτι στις βιδες που συγκρατουν το πληκτρολογιο του λαπτοπ η μια απο τις δυο δεν ξεβιδωνει με τιποτα ειναι τοσο πολυ σφιγμενη που δεν βγαινει με τιποτα. υπαρχει καποια λυση να κανω για να ξεβιδωθει γιατι δεν θελω να τους το παω παλι...θελω να το κανω εγω. ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Αν δεν έχεις σωστό κατσαβίδι θα φας την βίδα.

Αν έχεις το σωστό απλά βάλε την παραπάνω δύναμη που θέλει, που θα πάει, θα βγει....

Αν έχεις φάει ήδη την κεφαλή ανάλογα με την θέση της βίδας την ξεβιδώνεις με άλλον τρόπο, με κανένα ίσιο κατσαβίδι πχ.

Για βγάλε μια φωτογραφία την βίδα να δούμε που είναι και πως είναι αν θες.

Δημοσ.

Πρέπει να φας το κεφάλι της βίδας.Ο πιο απλός τρόπος είναι με ένα δράπανο και ένα τρυπανάκι που να χωράει ακριβώς στο κεφάλι της βίδας.

Δημοσ.

Πρέπει να φας το κεφάλι της βίδας.Ο πιο απλός τρόπος είναι με ένα δράπανο και ένα τρυπανάκι που να χωράει ακριβώς στο κεφάλι της βίδας.

αυτο δεν ειναι επικινδυνο ομως για το λαπτοπ? σε περιπτωση που φυγει το τρυπανακι δηλαδη πιο μεσα. ασε που δεν εχω και τρυπανακι. υπαρχει καμια αλλη λυση μηπως?

Δημοσ.

Άμα δεν το έχεις είναι όντως επικίνδυνο...Άλλος τρόπος...με ένα ίσιο κατσαβίδι ίσως. 

Δημοσ.

Αν η βίδα έχει εκτεθειμένο το κεφάλι της με ένα κοφτάκι μπορείς να την χαλαρώσεις, αν είναι μέσα σε τρύπα θέλει καλό ντούρο κατσαβίδι και πίεση.

Αν πάλι είναι αργά πλέον και έχει φαγωμένο κεφάλι τότε δοκιμάζεις όπως αναφέρανε τρυπάνι, ίσιο κατσαβίδι ή άλλες λύσεις: http://www.ebay.com/itm/4pcs-Screw-Extractor-Drill-Bits-Guide-Set-Broken-Damaged-Bolt-Remover-Speed-Out-/131546841754?hash=item1ea0cd829a:g:f6cAAOSwgQ9VkenZ

Σε γενικές γραμμές κάνεις δουλειά με το σωστό κατσαβίδι από την αρχή χωρίς να χαλάς τις βίδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...