ticky Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 καλησπέρα και χρόνια πολλά στην παρέα. Επειδή σκέφτομαι να πάρω ένα μηχάνημα με δόσεις αλλά δεν φτάνουν για νέο μηχάνημα. Έχει κανείς να παραθέσει τις εντυπώσεις του για το εν λόγω ιντερνετικό κατάστημα? Καθότι διάβασα το εν λόγω σαιτ πουλά και αγοράζει μεταχειρισμένα mac αλλά και καινούργια mac. Λέει επίσης πως δίνει έως 4 άτοκες δόσεις στα μηχανήματα που πουλάει, με πιστωτική. Έχει αγοράσει κανεις απο'κει? Εντυπώσεις? Ευχαριστώ όλους Φιλικά
SaFiS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εμπειρία δεν έχω, αλλά απο τα μοντέλα που είδα ότι έχουν, φαίνονται να είναι εισαγωγής. Σχεδόν όλα τα Macbook Pro που έχουν, είναι με QWERTZ πληκτρολόγιο (Γερμανική διάταξη - η πιο ηλίθια διάταξη πληκτρολογίου που υπάρχει κατά την γνώμη μου)...
ticky Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Σωστο. Αλλα βασει της εμπειριας μου μπορει να αλλαξει αυτο ευκολα και οικονομικα με τα αντιστοιχα κουμπια. Εμενα βεβαια δεν θα με πειραζε μιας και δουλευω παντα στα Αγγλικα. Το Y βεβαια θα το αλλαζα αμεσως με το Z και αυτοματα θα γινοταν qwerty οποτε it's ok.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα