ewangelos1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Προσπαθώ να μεταφέρω αυτές τις εντολές σε Matlab από Mathematica, μπορεί κάποιος να βοηθήσει; n[x_, z_, T_] = 1/(Exp[x/T]*z + 1) f[x_] = (3/2)*Sqrt[x] eqchem[z_, T_] = 1 == Integrate[f[x]*n[x, z, T], {x, 0, \[infinity]}, Assumptions -> {T > 0}] zSolution[T_] := z /. FindRoot[Evaluate[eqchem[z, T]], {z, .01}] points = Prepend[Table[{T, -T Log[zSolution[T]]}, {T, 0.1, 5, 0.1}], {0., 1.}] // Re;
Dr.Fuzzy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Η Mathematica κάνει συμβολικούς και αριθμητικούς υπολογισμούς. Το MATLAB αριθμητικούς. Δεν μπορείς να το λύσεις συμβολικά όπως είναι.
groot Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Η Mathematica κάνει συμβολικούς και αριθμητικούς υπολογισμούς. Το MATLAB αριθμητικούς. Δεν μπορείς να το λύσεις συμβολικά όπως είναι. Αδερφέ και το MATLAB κάνει συμβολικούς. http://www.mathworks.com/help/symbolic/performing-symbolic-computations.html?refresh=true
flik Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλά φυσικά και κάνει η matlab συμβολικά μαθηματικά, δεν ξεκίνησα έτσι αλλά κάνει. Απλά είναι σίγουρο οτι γίνεται; Αν σας το έδωσε καθηγητής για εργασία θα γίνεται, αλλά δεν ξέρω. ΑΝ το βρεις πες, απο ενδιαφέρον και μόνο, δεν έω ασχοληθεί με συμβολικά σε Matlab.
ParhsG Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Απο τη μικρη μου εμπειρια λογικα γινεται αλλα πιο πολυπλοκα και δυσκολα. Το matlab δεν ειναι τοσο για καθαρα μαθς
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αδερφέ και το MATLAB κάνει συμβολικούς. http://www.mathworks.com/help/symbolic/performing-symbolic-computations.html?refresh=true Το ξέρω...αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο και γενικά έχει πολλούς περιορισμούς σε σχέση με την Μαθεματικα, οπότε είπα να μην τον μπερδέψω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα