Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμμμμ ακόμα και να συνδέσει το ποντίκι με ps/2 τότε πάλι θα ανάβει;

Εκτός αν το έχει ήδη συνδεδεμένο έτσι ή εκτός αν λέω βλακείες και δεν ισχύει αυτό που έγραψα  :ph34r:

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Χμμμμμ ακόμα και να συνδέσει το ποντίκι με ps/2 τότε πάλι θα ανάβει;

Εκτός αν το έχει ήδη συνδεδεμένο έτσι ή εκτός αν λέω βλακείες και δεν ισχύει αυτό που έγραψα  :ph34r:

Δεν ξερω τι ποντικι εχει λογικα usb ειναι.

Εχω ενα παλιο ps/2 θα το βαλω το απογευμα στου πεθερου μου μηπως εκει δεν αναβει.

Δημοσ.

Σε Gigabyte EP-43-DS3L (socket 775) ποντίκι και πληκτρολόγιο, και τα 2 σε usb θύρες, σβήνουν με τον τερματισμό αλλά οι usb θύρες δίνουν ρεύμα αν θέλω να φορτίσω κάτι.

Μήπως έχει να κάνει με τους drivers;

Το ποντίκι είναι το razer copperhead και το πληκτρολόγιο microsoft sidewinder (κάτι) και η μητρική δουλεύει απρόσκοπτα 7 χρόνια τώρα εντός κι εκτός κουτιού.

• Moderators
Δημοσ.

Οι πιο καινούργιες μητρικές έχουν συνήθως επιλογές στο bios για να φορτισεις συσκευές όταν είναι κλειστός ο υπολογιστής, κοίτα μήπως έχει κάτι αντίστοιχο στο bios της μητρικής του

Δημοσ.

Η μητρικη που εμενε αναμμενο το ποντικι καηκε μου το εχει φερει για επισκευη και επειδη το αλλο που εχει σβηνει το ποντικι οταν κανει τερματισμο εχει λυσσαξει και θελει να του βρω μητρικη που να σβηνει και το ποντικι.

Του εξηγω οτι στις περισσοτερες μητρικες οταν κανεις τερματισμο το ποντικι παραμενει αναμμενο εκτος αν το βγαλεις απο την μπριζα η κλεισεις το τροφοδοτικο.

Αυτος επιμενει  οτι αν το ποντικι μενει αναμμενο εχει προβλημα η μητρικη και θα καει.

Δημοσ.

Σε αρκετές μητρικές στα power options νομίζω οτι το S5 είναι το deep sleep mode και λογικά απενεργοποιεί το ρευμα απο τις usb θύρες όταν σβήνουμε τον υπολογιστή

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα η gigabyte οταν κανω enable μια ρυθμιση απο το bios παυει να δινει ρευμα στις usb οποτε σβηνει κ το ποντικι.

Δημοσ.

δινουν ρευμα στις usb θυρες και δεν ειναι βραχικυκλωμα,ετσι δουλευουν,κατοχος crosshair iv και v αγορασμενες καινουργιες ανεκαθεν ετσι δουλευαν και ειναι και πολυ βολικο για να φορτιζεις συσκευες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...