Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη με τον κουμπαρο μου θα ξεχασω αυτα που ξερω απο υπολογιστες θελω τα φωτα σας.

Ο κουμπαρος μου επιμενει οτι οταν ενας σταθερος υπολογιστης ειναι σβηστος και το ποντικι παραμενει αναμενο (φεγγει απο κατω) τοτε η μητρικη εχει προβλημα.

Εγω επιμενω οτι ετσι ειναι και δεν εχει προβλημα.

Εχω επισκευασει και πουλησει πανω απο 500 υπολογιστες και ισως να λεω και λιγους αλλα μαλλον θα παω για φουρναρης! :lol:

Για πειτε μου τις γνωμες σας μπας και τον βαλω να το διαβασει γιατι μου εχει φαει τα συκωτια να του βρω μητρικη 775 που οταν κανει τερματισμο να σβηνει το ποντικι, η λαμπα στην τουαλετα να τραβαει και το καζανακι. :P :lol:

Δημοσ.

Επειδη με τον κουμπαρο μου θα ξεχασω αυτα που ξερω απο υπολογιστες θελω τα φωτα σας.

Ο κουμπαρος μου επιμενει οτι οταν ενας σταθερος υπολογιστης ειναι σβηστος και το ποντικι παραμενει αναμενο (φεγγει απο κατω) τοτε η μητρικη εχει προβλημα.

Εγω επιμενω οτι ετσι ειναι και δεν εχει προβλημα.

Εχω επισκευασει και πουλησει πανω απο 500 υπολογιστες και ισως να λεω και λιγους αλλα μαλλον θα παω για φουρναρης! :lol:

Για πειτε μου τις γνωμες σας μπας και τον βαλω να το διαβασει γιατι μου εχει φαει τα συκωτια να του βρω μητρικη 775 που οταν κανει τερματισμο να σβηνει το ποντικι, η λαμπα στην τουαλετα να τραβαει και το καζανακι. :P :lol:

Με μπλεκεις με ασχετους,τζαμπα χανεις τον χρονο σου. Να παει να βρει εκεινος πες του.

• Like 2
Δημοσ.

Πες του να κλείνει το διακόπτη του PSU για να κόβει το ρεύμα και στις USB 

http://www.tomshardware.co.uk/forum/309168-30-turn-ports-computer-shut-down

Αλλιώς πρέπει να βρεις mobo που να μη δίνει ρεύμα στο 5v ακόμα και κλειστή

Του το ειπα επιμενει οτι πρεπει να σβηνει μονο με τον τερματισμο χωρις να κλεινει το ρευμα.

Δημοσ.

Εγω παντως χρησιμοποιω τον σβηστο PC μου για να φορτιζω τα χειριστηρια του PS, το κινητο και να τροφοδοτω μονιμα ενα Fire TV Stick επειδη το usb της TV δεν το σηλωνει.

Πες στον κουμπαρο οτι ειναι ΜΕΓΑΛΗΗ ευκολια το ρευμα στις USB!! :)

Δημοσ.

Εγω παντως χρησιμοποιω τον σβηστο PC μου για να φορτιζω τα χειριστηρια του PS, το κινητο και να τροφοδοτω μονιμα ενα Fire TV Stick επειδη το usb της TV δεν το σηλωνει.

Πες στον κουμπαρο οτι ειναι ΜΕΓΑΛΗΗ ευκολια το ρευμα στις USB!! :)

Δεν τον ενοχλει που δινει ρευμα αλλα επιμενει οτι για να δινει ρευμα ειναι βραχυκυκλωμενη και οτι χαλανε αυτες γρηγορα.

Εμένα πάντως σε 3 μητρικές δεν δίνει ρεύμα στο ποντίκι όταν είναι κλειστός ο υπολογιστής  :ph34r:

Και ο αλλος υπολογιστης που εχει δεν δινει (του ειπα να μου πει ποια μητρικη ειναι) αλλα προσπαθω να του ξεκολησω το μυαλο γιατι μου εχει φερει την μοναδα για επισκευη και επιμενει να του βρω μητρικη που δεν.....

• Like 1
Δημοσ.

Η δικιά μου ευτυχώς που δίνει και μπορώ και φορτίζω το κινητό το βράδυ γιατί το πολύμπριζο είναι γεμάτο και δεν έχει άλλη μπρίζα το δωμάτιο  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τον ενοχλει που δινει ρευμα αλλα επιμενει οτι για να δινει ρευμα ειναι βραχυκυκλωμενη και οτι χαλανε αυτες γρηγορα.

Και ο αλλος υπολογιστης που εχει δεν δινει (του ειπα να μου πει ποια μητρικη ειναι) αλλα προσπαθω να του ξεκολησω το μυαλο γιατι μου εχει φερει την μοναδα για επισκευη και επιμενει να του βρω μητρικη που δεν.....

E αν χαλάσει πες του εδώ είμαστε, τι τον νοιάζει αφού έχει δικό του άνθρωπο! :D

Δημοσ.

Πες του να ελέγξει και το chipset για διαρροή λαδιού :D, αφού ανοίξει το καπώ  :ph34r:.

Εγω του ειπα ειναι μπουρδελο ο υπολογιστης σου και αναβει κοκκινο φαναρι. :lol: :cry: :P

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...