gsina97 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Γιατι δεν εβαλαν 2 καμερες να προσομιωνουν το 3d καλητερα στα βιντεο? το λεω απο προσοπικη εμπιρια με ενα google cardboard οπου δεν καταλαβαινεις βαθος 1
nectons Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 χεχεχε...Το τελευταίο σχόλιο ήταν όλα τα λεφτά. Λοιπόν εγώ έχω το DK2 και παρόλο που έχει μια οθόνη οι εφαρμογές που είναι αποκλειστικά για αυτό δεν έχεις ΚΑΘΟΛΟΥ ναυτία γιατί εκτός του VR έχει και αισθητήρα βάθους οπότε είναι ακριβώς σαν να είσαι "εκεί". Είδικά τα παιχνίδια οδήγησης που περιορίζεσαι στην θέση του οδηγού είναι πραγματικά ανεπανάληπτα.. (μόνο ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για αυτό υπάρχει αυτή τη στιγμή το Dirt Rally....μην μπερδέψετε το Dirt rally 1/2/3 που είναι παλιά.. αυτό είναι του 15...και υποστηρίζει out of the box windows 10 runtime 0.8 και έχει ΕΝΤΕΛΩΣ μηδενικό lag και με την 970 μου είναι πραγματικά μαγικό όσες ώρες και να παίζεις...)
bubu Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ναι όντως το τελευταίο σχόλιο τα σπάει! Όσων αφορά τα ραλάκια, εγώ είχα πειραματιστεί με live for speed όταν είχα πρωτοπάρει το DK2 και θυμάμαι 2 προβλήματα: 1 δεν μπορούσες να δεις καλά που τελείωνε ο δρόμος όταν ήσουν σε μια μεγάλη ευθεία (λόγο της χαμηλής ανάλυσης της οθόνης του dk2) 2 Όταν καρφωνόσουν σε τοίχο ήταν φρίκη. Έπρεπε να κλείσω τα μάτια μου αλλιώς πάθαινα ναυτία σε κάποια φάση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα