Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Netflix έχει διαφορετικό περιεχόμενο ανά χώρα. Πολλές εξαιρετικές ταινίες και σειρές είναι προσβάσιμες μόνο σε συγκεκριμένες χώρες.

Με το Smartflix μπορείτε να αναζητήσετε και να δείτε περιεχόμενο από όλες τις χώρες χωρίς περιορισμούς.

Απαιτείται ενεργός λογαριασμός Netflix.

Δωρεάν για ένα μήνα η/και όσο είναι το πρόγραμμα σε beta.

https://www.smartflix.io

Δημοσ.

Το δοκίμασες;
Δεν ξέρω τι εστί smartflix αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει να παραχωρώ λογαριασμούς μου σε «αγνώστους» όταν μάλιστα οι λογαριασμοί μου περιέχουν και τα στοιχεία της πιστωτικής μου κάρτας....

• Like 2
Δημοσ.

Το δοκίμασες;
Δεν ξέρω τι εστί smartflix αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει να παραχωρώ λογαριασμούς μου σε «αγνώστους» όταν μάλιστα οι λογαριασμοί μου περιέχουν και τα στοιχεία της πιστωτικής μου κάρτας....

Ναι λειτουργεί, η σύνδεση γίνεται μέσω του Netflix

• Like 1
Δημοσ.

Υποθέτω λειτουργεί όπως το Hola! και το Hola! έχει κατηγορηθεί ότι μπορεί να μοιράζει την ip του καθενός χωρίς έλεγχο. Αν τώρα είναι να δώσεις και προσωπικά στοιχεία σε μια τέτοια υπηρεσία, θα έλεγα ότι δεν είναι και πολύ καλή ιδέα.

• Like 1
Δημοσ.

Το έβαλα και εγώ από χθες, αν δεις όμως στη σελίδα τους λέει ότι η εφαρμογή θα παραμείνει δωρεάν όσο είναι σε beta.

Τους έστειλα ένα mail 

Hello I just discovered your app, I have a monthly standard subscription on Netflix but on the page of your app you're saying "Try it for free for a month. No signup required. After your one-month free trial, get a lifetime subscription for $7.99 only. The app will stay free while we are in beta, enjoy!"
Does this mean that in any given moment if you decide that the app will no longer be free, you will charge me without warning? Do you have access to my credit card number?
That's my only concern, the app is really useful and has a great ui and better functionality than the official. Thank you

• Like 3
Δημοσ.

Συχνά δεν παίζει HD. Σε μερικά που δοκίμασα, απο USA παιζει μεχρι 720p, από καναδά, που έχει και τις πιο καλές ταινίες, ως 480p. Σε κανένα δεν είχε επιλογές για ψηλό bitrate. Σε κάποια δεν έχει ούτε αγγλικούς υπότιτλους (τα τραβαει από μη αγγλόφωνες χώρες)

Δημοσ.

Συχνά δεν παίζει HD. Σε μερικά που δοκίμασα, απο USA παιζει μεχρι 720p, από καναδά, που έχει και τις πιο καλές ταινίες, ως 480p. Σε κανένα δεν είχε επιλογές για ψηλό bitrate. Σε κάποια δεν έχει ούτε αγγλικούς υπότιτλους (τα τραβαει από μη αγγλόφωνες χώρες)

Φίλε μου ανάλογα το browser που χρησιμοποιείς. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για το κανονικό νετφλιξ. Επίσης από το νετφλιξ ακκαουντ σου έχει διαφορετικές επιλογές ποιότητας. Τέλος εξαρτάται και από το bandwidth σου προφανώς.

"Google Chrome up to 720p

Internet Explorer up to 1080p

Microsoft Edge up to 1080p

Mozilla Firefox up to 720p

Opera up to 720p

Safari up to 1080p on Mac OS X 10.10.3 or later"

Δημοσ.

Νομίζω για Netflix είναι καλύτερο κάποιο Smart DNS proxy (Getflix κτλ) αντί για VPN, καθώς δεν χάνεις σε ταχύτητα.

Βέβαια εκεί υπάρχει ένα κόστος 2-3 ευρώ το μήνα.

Δημοσ.

Μηπως μπορει να γινει ενα τοπικ για να γραφουμε τις ταινιες ή σειρες που εχουν ελληνικους υποτιτλους; Ή υπαρχει τροπος για εξωτερικους;

Δημοσ.

Μηπως μπορει να γινει ενα τοπικ για να γραφουμε τις ταινιες ή σειρες που εχουν ελληνικους υποτιτλους; Ή υπαρχει τροπος για εξωτερικους;

Για εξωτερικούς υπάρχει τρόπος...

Για μένα ο πιο εύκολος είναι ένα chrome extension που λέγεται super netflix. Μπορείς να κάνεις load εκεί υπότιτλους (Όχι srt αλλά dfxp κάπως έτσι αλλά σου λέει το site που τους μετατρέπεις)

Δημοσ.

Εχω μια τηλεοραση LG 65" certificate για netflix και η εικονα που ειδα σε ταινια, κατα περιεργο τροπο ηταν πολυ καλυτερη απο mkv 1080p. Σε τετοια περιπτωση οι εξωτερικοι υποτιτλοι ειναι εφικτοι ή το ξεχναω?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...