apeiro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας παιδια. Επειδη θα κανω format to pc κι επειδη δεν εχω drivers για τα hardwares ουτε καν για την μητρικη κι εχω ασυρματο δικτυο οπου και γι αυτο θα θελω ιντερνετ, υπαρχει προγραμμα που να βρισκει και να κατεβαζει τα setup για τους drivers που εχω ωστε να τα κανω μετα το φορματ εγκατασταση;;
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 κατεβάζεις το cpu-z βλέπεις την μητρική μπαίνεις στο site του κατασκευαστή και κατεβάζεις τα πάντα για το μοντέλο και το λειτουργικό. το ίδιο και για την ασύρματη κάρτα. το ίδιο και για την κάρτα γραφικών(gpu-z) έτοιμος. 1
Pegasus54 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Και επειδη μετα ολο και καποιο update θα χρειαζεσαι, δοκιμασε το driver booster.
Alex-V Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Και επειδη μετα ολο και καποιο update θα χρειαζεσαι, δοκιμασε το driver booster. ΟΧΙ. Μην κανεις το λαθος και βαλεις ΚΑΝΕΝΑ προγραμμα που βρισκει drivers. Κανε οτι ειπε ο χρηστος και αν θες να αναβασμισεις καποιον driver, θα κοιτας αν εχει βγει καινουργια εκδοση ΜΟΝΟ απο την σελιδα του κατασκευαστη του hardware. Realtek, nvidia, amd κτλ κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα