noslp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 θελει προσοχή ΑΝ ανεβάσει volts για να κλοκάρει τότε ανεβαίνουν και τα watt του επεξεργαστή (αν πάει για FX83XX) και θα σκάσει η μητρική που δεν θα αντέξει. Αν θέλει αναβάθμιση , μοναδική λύση του είναι ο 4460/H81 για να δει μεγάλη διαφορά και να κρατήσει το κόστος σε ελεγχόμενα επίπεδα. Αν ειναι να παρω 8320 παει καπου στα 150 ευρω και μια 990fx απο τι διαβαζω τετοια θα χρειαστω για ο/c γυρω στα 100 με 150 και ψυχτρα αλλο ενα 30 με 50αρι...συνολο καπου στα 300...με λιγοτερα χρηματα περνω οπως εχουν προτεινει πιο πριν τον πιο φθηνο i5 και μητρικη γυρω στα 250 και μενει και 50 για ψυχτρα η πιο γρηγορες μνημες...αυτες που εχω ειναι στα 1600
jgeorgiou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 4460 + gigabyte Η81 στο σκρουτζ έχουν 250euro μνήμες ΜΗΝ αλλάξεις , 1600/DDR3 βλέπει ο 4460 , ενώ γενικότερα οι ακριβές-γρήγορες μνήμες έχουν μηδενική εως απειροελαχιστη επίδραση στο gaming με Ι5 4460. χρειάζεσαι μόνο 250 για την αναβάθμιση ΥΓ Οσον αφορά την κριτική στα παιχνίδια είναι μάταιη , εδω λέμε πως μπορεί να παίξει καλύτερα , δεν θα περιμένει ο άνθρωπος την δευτέρα παρουσία ή πότε θα κάτσει η κάθε εταιρία να βελτιστοποιήσει την μηχανή της να πηγαίνει καλύτερα στο καρούλι μας που έχει τεχνολογία 10ετίας! 1
SOAD1981 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 κατι σε μεταχειρισμενο θα σε ενδιεφερε? βρες απο εδω αγγελια με πακετακι i5 1155 socket και μητρικη και θα δεις διαφορα σε αυτα που ζητας και με σχετικα λιγα χρηματα
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Παιζω ΑΙΟΝ ΤΕΡΑ ARCHAGE με g3258 + r9 280x σε 1080p. Κανενα προβλημα, μαλιστα παιζει καλυτερα απο fx φιλου μου. Ο 3258 ειναι ο καλυτερος vfm επεξεργαστης για ΜΜΟ. Και εχει καλυτερες επιδοσεις απο τον παλιο μου i7 920 που ηταν και στα 4.4ghz. Σεβαστη η αποψη ολων των παιδιων εδω μεσα, αλλα θα σας παρακαλουσα εαν δεν εχετε δοκιμασει εναν επεξεργαστη να μην πετατε θεωριες του κωλου, γιατι ειμαι κατοχος και γελαω με αυτα που διαβαζω. Η μηπως ξεχασαμε τα βιντεο που ειχα ποσταρει καποτε? Τι ακριβως λεμε Trilo που πεταμε βλακειες???Το παραπανω πρωτο video πες μου σε παρακαλω που ακριβως κολλαει με αυτα που λεμε?? Δειχνει αυτο συμπεριφορα επεξεργαστη στα mmo??? Η ενω μπορει να παει σε i5 θα παει στον κατωτερο intel g?
STORM1978 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 θελει προσοχή ΑΝ ανεβάσει volts για να κλοκάρει τότε ανεβαίνουν και τα watt του επεξεργαστή (αν πάει για FX83XX) και θα σκάσει η μητρική που δεν θα αντέξει. Αν θέλει αναβάθμιση , μοναδική λύση του είναι ο 4460/H81 για να δει μεγάλη διαφορά και να κρατήσει το κόστος σε ελεγχόμενα επίπεδα. Καλός χρυσός και όντως ο 4460 αλλά μην πετάμε μακακίες του τύπου ποιο πάνω για να πανικοβάλουμε κάποιον! Είπαμε ναι είναι καλύτεροι οι ΙΝΤΕΛ σε ΜΜΟ αλλά όχι τέτοια επιχειρήματα. Φόρουμ πληροφόρησης είμαστε , όχι παραπληροφόρησης , μπαίνουν και ανίδεοι και μετά ξανααρχίζει το κλασικό οι τάδε υπερθεμένονται κλπ κλπ! 7
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλός χρυσός και όντως ο 4460 αλλά μην πετάμε μακακίες του τύπου ποιο πάνω για να πανικοβάλουμε κάποιον! Είπαμε ναι είναι καλύτεροι οι ΙΝΤΕΛ σε ΜΜΟ αλλά όχι τέτοια επιχειρήματα. Φόρουμ πληροφόρησης είμαστε , όχι παραπληροφόρησης , μπαίνουν και ανίδεοι και μετά ξανααρχίζει το κλασικό οι τάδε υπερθεμένονται κλπ κλπ! Ο ανθρωπος σου λεει οτι οι περισσοτεροι ειτε δεν ξερουν απο overclock ειτε αν κατσουν να κανουν overclock μπορει να προκαλεσουν και καποιο προβλημα.Επισης απο την στιγμη που με overclock στους 83-- δεν κερδιζει και τιποτα το σημαντικο στα παραπανω παιχνιδια δεν εχει και νοημα κιολας(εκτως αν το γουσταρει προσωπικα ). 1
STORM1978 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δεν είπα το αντίθετο αλλά οι λέξεις : σκάσει , δεν αντέξει, δεν περιγράφουν ακριβώς αυτό που λες. Και όπως είδες και εγώ 4460 προτείνω. 5
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δεν είπα το αντίθετο αλλά η λέξεις : σκάσει , δεν αντέξει, δεν περιγράφουν ακριβώς αυτό που λες. Και όπως είδες και εγώ 4460 προτείνω. Καλα κανει και χρησιμοποιει τετοιες κουβεντες ακριβως για να μην κανει καποιος καποια ζημια και μετα κλαιει το χρηματα του.Αυτοι που θα ασχοληθουν με overclock ναι προφανως και θα κατσουν να ψαξουν απο εδω και απο εκει σε forum. 3
STORM1978 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Για να το απλοποιήσω, είπε ότι είδε από βίντεο και πολλοί προσφέρθηκαν να βοηθήσουν. Μπαμ και μπουμ με OC πλέον δεν βλέπουμε γιατί όλες οι μητρικές και ναι και οι ποιο low cost έχουν δικλίδα ασφαλείας και δεν ανάβουν αν δεν μπορούν να δώσουν το ρεύμα όπως και ο επεξεργαστής βέβαια. Αυτά σε AMD, από INTEL μεριά δεν ξέρω δεν επιφέρω γνώμη. Και τελευταία, και εγώ το ίδιο σετάκι προφανώς του πρότεινα, 4460/Η81. 2
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Για να το απλοποιήσω, είπε ότι είδε από βίντεο και πολλοί προσφέρθηκαν να βοηθήσουν. Μπαμ και μπουμ με OC πλέον δεν βλέπουμε γιατί όλες οι μητρικές και ναι και οι ποιο low cost έχουν δικλίδα ασφαλείας και δεν ανάβουν αν δεν μπορούν να δώσουν το ρεύμα όπως και ο επεξεργαστής βέβαια. Αυτά σε AMD, από INTEL μεριά δεν ξέρω δεν επιφέρω γνώμη. Και τελευταία, και εγώ το ίδιο σετάκι προφανώς του πρότεινα, 4460/Η81. Για τον ιδιο λογο που δεν βλεπεις να προτεινονται ακομα και overclock επεξεργαστες εκτως του κοστους στις περισσοτερες περιπτωσεις. Το θεμα ειναι συμπεριφορα επεξεργαστων για mmo παιχνιδια και οχι το Overclock σε επεξεργαστη.Θεωρω οτι πανω κατω τον καλυπτουν τον ts οσα γραφτηκαν ας τα βαλει κατω,να ψαξει λιγο και ο ιδιος και ας πραξει αναλογα. 1
STORM1978 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μα δεν διαφωνούμε πουθενά Fulgore, σε ξέρω και με ξέρεις πιστεύω μετά από τόσο καιρό εδώ μέσα. Δεν είπα να πάρει 83xx και να τον πουσάρει κλπ. Είπα, μπορεί να το κάνει αυτό όπως δήλωσε ο ίδιος ότι το είδε, αλλά δεν του πρότεινα να το κάνει. Η ένσταση μου ήταν καθαρά στις λέξεις που χρησιμοποίησε ο jgeorgiou. Τέλος του προτάθηκαν 2-3 λύσεις για όλα τα βαλάντια και πλέον ας αποφασίσει και ο ίδιος τι θα κάνει. 3
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Πρέπει να δημιουργηθεί ένα θέμα και να γίνει sticky το οποίο να εξηγεί τι επεξεργαστή να πάρει κανείς για gaming, στο ανάλογο budget, για να μην ανοίγουν κάθε τρεις και λίγο τέτοια θέματα και δεν βγαίνει άκρη. 2
noslp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Παιδια ευχαριστω για τις προτασεις και για την βοηθεια σας!Οπως καταληξα παω για για intel αφου με κανεναν συνδυασμο σε amd δεν προκειται να δω διαφορα ευχαριστω και παλι 2
Sheogorath Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εχει ενα δικιο ο jg και αναφεροταν στην μητρικη και οχι στο επεξεργαστη. Γιατι με 4+1 φασεις δεν πας πουθενα. Καλυτερα να τρομαζουν αυτοι που δεν ξερουν. Ειναι επικινδυνο. Και ναι θα "σκασει", (δες την βαση δεδομενων για τις αναλογες βλαβες). Ξερεις ποσοι με πμ με ρωτανε ετοιμες ρυθμισεις για oc??? 1
8elwADSL Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Η μλκια είναι πως μερικοί από εδώ μέσα προτείνουν oc σε χρήστες που δεν έχουν ιδέα πως να το κάνουν και νομίζουν πως με 2 κουμπιά ο amd επεξεργαστής τους θα γίνει intel σε απόδοση στα παιχνίδια. Το oc δεν είναι για όλους για αυτό χρήστες που απλά θέλουν να παίζουν κανά παιχνιδάκι καλύτερα να πάνε σε έτοιμο επεξεργαστή με καλές επιδόσεις out of the box. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις