cliobaccarra Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δυστηχως αγαπητε δεν ισχυει αυτο που λες.Δεν ειναι η καρτα που τον κραταει πισω. Δεν ειναι η καρτα που τον κραταει πισω(αν ισχυε αυτο δεν θα επαιζε κανεις mmo)αλλα ο επεξεργαστης ώντας Open world παιχνιδια.Αν προσθεσουμε δε οτι ειναι καργα κακογραμμενα και οτι δεν αξιοποιουν πολλους πυρηνες(ακομα και σε Intel μερια) και αυτος και ο λογος που ο 8320 δεν ειναι(δυστηχως)καλη επιλογη. Μιλαω παντα για mmo παιχνιδια. Να στο πω πιο απλα πιο πολυ κερδισμενος θα εβγαινε με ενα i5 4460 και μια Gtx 960(ή ακομα και κατωτερη 950)που αντικειμενικα στα υπολοιπα παιχνιδια ειναι χειροτερη επιλογη απο 8320-8350(αν δεν θελει να κανει και oc)και 7970 ή R9 290. Φιλε Fulgore απο οσο σε γνωριζω μπορω να πω οτι δεν θυμαμαι να εχεις δοκιμασει ποτε amd συστημα, οποτε σεβαστη η αποψη σου οτι ο intel μπορει να αποδιδει καλυτερα στα συγκεκριμενα αλλα αμφιβαλλω πολυ αν μια r9 290 + 8320 o.c δεν μπορει να κρατησει 60fps + στα συγκεκριμενα κακογραμμενα οπως πολυ σωστα προειπες παιχνιδια. Συμπεριλαμβανομενων των απο πανω και καποιων βιντεο στο youtube (επαιζαν με gtx 770, gtx660 στα 40-50 fps) θεωρω πιο ουσιαστικη την παραπανω αλλαγη παρα να αλλαξει ολοκληρη την πλατφορμα. 1
noslp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Φιλε Fulgore απο οσο σε γνωριζω μπορω να πω οτι δεν θυμαμαι να εχεις δοκιμασει ποτε amd συστημα, οποτε σεβαστη η αποψη σου οτι ο intel μπορει να αποδιδει καλυτερα στα συγκεκριμενα αλλα αμφιβαλλω πολυ αν μια r9 290 + 8320 o.c δεν μπορει να κρατησει 60fps + στα συγκεκριμενα κακογραμμενα οπως πολυ σωστα προειπες παιχνιδια. Συμπεριλαμβανομενων των απο πανω και καποιων βιντεο στο youtube (επαιζαν με gtx 770, gtx660 στα 40-50 fps) θεωρω πιο ουσιαστικη την παραπανω αλλαγη παρα να αλλαξει ολοκληρη την πλατφορμα. Αμεσα θα μπορω να παρω τον 8320 και μια ψυχτρα ...απο οτι ειδα σε βιντεο παει 4 με 4-2 χωρις πολυ κοπο και γνωσεις την καρτα δεν την αλλαζω και αν δεν μου αρεσει το αποτελεσμα πουλαω το σετ και την επιπλεον cpu και παω για intel
cliobaccarra Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αμεσα θα μπορω να παρω τον 8320 και μια ψυχτρα ...απο οτι ειδα σε βιντεο παει 4 με 4-2 χωρις πολυ κοπο και γνωσεις την καρτα δεν την αλλαζω και αν δεν μου αρεσει το αποτελεσμα πουλαω το σετ και την επιπλεον cpu και παω για intel Μπορείς να δοκιμασεις αυτό που λες είναι καλη ιδέα, χωρίς να σου κρύβει χασουρες σε λεφτά. Πάρε τον μεταχειρισμένο και αν δεν σου κανει τον δίνεις. O.c θα φτασει κοντά στα 4.5 με μια aftermarket της προκοπης, γύρω στα 4.2 με stock ψυχτρα. Αν είσαι Αθήνα και χρειαστείς βοήθεια για o.c κτλπ στείλε μου pm.
TheELF Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ο fx-4130 τρέχει από μόνος το στα 3,9...τα 300-400Mhz παραπάνω θα είναι μια τρύπα στο νερό ούτε που θα καταλάβεις διαφορά. 1
noslp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να δοκιμασεις αυτό που λες είναι καλη ιδέα, χωρίς να σου κρύβει χασουρες σε λεφτά. Πάρε τον μεταχειρισμένο και αν δεν σου κανει τον δίνεις. O.c θα φτασει κοντά στα 4.5 με μια aftermarket της προκοπης, γύρω στα 4.2 με stock ψυχτρα. Αν είσαι Αθήνα και χρειαστείς βοήθεια για o.c κτλπ στείλε μου pm. Οχι δεν μενω Αθηνα..ευχαριστω παντως και γενικα ευχαριστω οποιον προσπαθησε να βοηθησει!
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Φιλε Fulgore απο οσο σε γνωριζω μπορω να πω οτι δεν θυμαμαι να εχεις δοκιμασει ποτε amd συστημα, οποτε σεβαστη η αποψη σου οτι ο intel μπορει να αποδιδει καλυτερα στα συγκεκριμενα αλλα αμφιβαλλω πολυ αν μια r9 290 + 8320 o.c δεν μπορει να κρατησει 60fps + στα συγκεκριμενα κακογραμμενα οπως πολυ σωστα προειπες παιχνιδια. Συμπεριλαμβανομενων των απο πανω και καποιων βιντεο στο youtube (επαιζαν με gtx 770, gtx660 στα 40-50 fps) θεωρω πιο ουσιαστικη την παραπανω αλλαγη παρα να αλλαξει ολοκληρη την πλατφορμα. Μα το ανεφερα οτι εγω δεν εχω amd συστημα αλλα φιλος(ο μπαφ αν τον θυμασαι εχει )
cliobaccarra Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εποχές Μπαφ αν θυμάμαι καλά είχα phenom ii x4 920 + 4850. Ευδοκιμούσαν οι am2/am2+ καθώς και οι e και οι q απο την intel. Τόσο κάψιμο στο wow εριξα δεν μπορω να πω πως είχα παράπονο απο τον amdακο μου. Δεν μπορω να φανταστώ ποιον cpu , κάρτα είχε ο Μπαφ αλλά θεωρώ λίγο αστοχη την συγκριση.
8elwADSL Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αυτό το βιντεο αποδεικνύει τα λεγόμενα του fulgore όπως και τα σχόλια από κάτω σχετικά με το πόσο κακογραμμένα είναι τα mmo "1 core game. Extremely old engine and optimization."
TheELF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ναι μεν,συμφωνώ πλήρως,αλλά και τα multithreaded παιχνίδια καλύτερα είναι; Αν κάνεις ένα ψάξιμο για οποιοδήποτε multi παιχνίδι μαζί με τον όρο stuttering θα δεις ότι πάρα πολλοί,ακόμα και με συστήματα θηρία,έχουν έντονο πρόβλημα γιατί δεν συγχρονίζονται τα νήματα,εδώ στο gtaV χάνονται ολόκληρα κτήρια ή ακόμα και μεγάλο μέρος της πόλης.
TRILOBYTER Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Παιζω ΑΙΟΝ ΤΕΡΑ ARCHAGE με g3258 + r9 280x σε 1080p. Κανενα προβλημα, μαλιστα παιζει καλυτερα απο fx φιλου μου. Ο 3258 ειναι ο καλυτερος vfm επεξεργαστης για ΜΜΟ. Και εχει καλυτερες επιδοσεις απο τον παλιο μου i7 920 που ηταν και στα 4.4ghz. Σεβαστη η αποψη ολων των παιδιων εδω μεσα, αλλα θα σας παρακαλουσα εαν δεν εχετε δοκιμασει εναν επεξεργαστη να μην πετατε θεωριες του κωλου, γιατι ειμαι κατοχος και γελαω με αυτα που διαβαζω. Η μηπως ξεχασαμε τα βιντεο που ειχα ποσταρει καποτε? 2
christos12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 λοιπον σχετικα με τα παραπανω που αναφερθηκαν να πω και εγω το εξης,πραγματι σε games με 1 core οπως το παραπανω βιντεο δεν εχουν καλη αποδοση οι fx αλλα ως χρηστης fx8350 Και r9280x αυτες τις μερες ασχολουμε με gtav και fallout 4 και επιδη παρατηρω αρκετα το hardware να πω πως σε multi threaded games εχει μια χαρα αποδοση.στο fallout τα εχω ολα στα ultra maxxed out με vsync στα 60fps και το παιχνιδι τρεχει στα 60-40fps oμαλα χωρις να freezarei ι κατι τετιο το game στιγμιαια και κοιτοντας χρηση cpu ειναι χαλαρα καπου στο 50%.στο gta παλι τα περισσοτερα ειναι full εκτος απο καποια(δεν θυμαμαι θελει να μπω να δω)και ειναι το πιο cpu based παιχνιδι που εχω τιχει αν δεν απατομαι,cpu usage γυρο στο 70* χωρις καθολου lag και χωρις το οποιοδιποτε προβλημα (stuttering να εξαφανιζονται ι να αργουν να εμφανιστουν πραματα κτπ) 1
cliobaccarra Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μα κανενα απο αυτα τα παιχνιδια που γραφει δεν χρησιμοποιει μονο εναν πυρινα, αν ειναι ποτε δυνατον εν ετη 2016 να τρεχουν σε εναν πυρινα. Ολα αυτα τα κακογραμμενα παιχνιδια εχουν αρχισει και χρησιμοποιουν 2+ cores και τα περισσοτερα απο αυτα 4 cores. Για παραδειγμα το smite τρεχει σε 4+ πυρινες. 1
nikos5800 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 αυτά τα κακογραμμένα παιχνίδια πο λέτε τρέχουν με directx 9 που από μόνο του χρησιμοποιη max έναν πυρήνα με το directx11 έως 4 πυρήνες και με το dx12 έως 6 πυρήνες με low lever access
jgeorgiou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 θελει προσοχή ΑΝ ανεβάσει volts για να κλοκάρει τότε ανεβαίνουν και τα watt του επεξεργαστή (αν πάει για FX83XX) και θα σκάσει η μητρική που δεν θα αντέξει. Αν θέλει αναβάθμιση , μοναδική λύση του είναι ο 4460/H81 για να δει μεγάλη διαφορά και να κρατήσει το κόστος σε ελεγχόμενα επίπεδα. 2
TheELF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 αυτά τα κακογραμμένα παιχνίδια πο λέτε τρέχουν με directx 9 που από μόνο του χρησιμοποιη max έναν πυρήνα με το directx11 έως 4 πυρήνες και με το dx12 έως 6 πυρήνες με low lever accessΑυτό όμως αφορά μόνο την δημιουργία γραφικών και όχι την εκτέλεση των μηχανισμών του παιχνιδιού,το πόσο κάκιστα είναι τα αποτελέσματα κάτι τέτοιου μας το έδειξε η cryteck εδώ και χρόνια. Κοιτάς μπροστά, έχεις 25-30FPS, κοιτάς τον ουρανό έχεις 130+ !!! άντε μετά να το παίξεις ομαλά ένα τέτοιο παιχνίδι... Βάλανε μυαλό μετά και το ryse που τρέχει με την ίδια μηχανή το κάναν με κλειδωμένη κάμερα λες και είμαστε στο 1995 γιατί μόνο έτσι,αν ξέρεις από πριν το τι θα δείξεις στην οθόνη έχει νόημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις