Aten-Ra Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι να πας σε Core i5 πάρε την πιο φτηνή Z170 και τον Core i5 6400 με 2666MHz μνήμες. Αν θέλεις Core i3 πάλι πάρε την πιο φτηνή Ζ170 και τον Core i3 6100 με 2666MHz μνήμες. Αλλιώς πάρε τον FX8370 να καθαρίσεις μια και καλή χωρίς να ασχοληθείς με τίποτε άλλο όπως Overclocking κλπ. 3
noslp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Με 30 fps μπορεις να κανεις pvp; Αν είναι να πας σε Core i5 πάρε την πιο φτηνή Z170 και τον Core i5 6400 με 2666MHz μνήμες. Αν θέλεις Core i3 πάλι πάρε την πιο φτηνή Ζ170 και τον Core i3 6100 με 2666MHz μνήμες. Αλλιώς πάρε τον FX8370 να καθαρίσεις μια και καλή χωρίς να ασχοληθείς με τίποτε άλλο όπως Overclocking κλπ. Δεν νομιζω να υποστηριζει η μητρικη μου τον 8370 μεχρι 8320 πιστευω παει..
STORM1978 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Με 30 fps μπορεις να κανεις pvp; Δεν νομιζω να υποστηριζει η μητρικη μου τον 8370 μεχρι 8320 πιστευω παει.. http://www.asrock.com/mb/AMD/970%20Extreme4/?cat=CPU Και τον 95W & τον 125W υποστηρίζει η μητρική σου φίλε μου.
Angelcrow Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως το Terra με τον Phenom II x6 1090t μία χαρά το έπαιζα σε 1080p
noslp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ο 8370 θα κανει την διαφορα που θα κανει ο i5;γιατι αν ειναι ετσι με συμφερει λογω οτι δεν θα αλλαξω τιποτα απο το συστημα μου
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι να πας σε Core i5 πάρε την πιο φτηνή Z170 και τον Core i5 6400 με 2666MHz μνήμες. Αν θέλεις Core i3 πάλι πάρε την πιο φτηνή Ζ170 και τον Core i3 6100 με 2666MHz μνήμες. Αλλιώς πάρε τον FX8370 να καθαρίσεις μια και καλή χωρίς να ασχοληθείς με τίποτε άλλο όπως Overclocking κλπ. Συμφωνώ στις intel προτάσεις, αλλά για τον 8370 έχω ενδοιασμούς ως προς την απόδοση στα mmo, anyway. 1
LouCi4er Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εγω ειμαι της γνωμης οτι ο 8370 δεν αξιζει με την καμια.Εχουν 80€ διαφορα,πλακα κανουμε?Δωσε μου εμενα 80€ και θα ερθω εγω σπιτι σου να σου κλοκαρω στα 4.3Ghz τοv 8320,δεκα λεπτα δουλεια ειναι.Αν πουλησεις τα δικα σου κομματια,πιο φτηνα θα σου βγει ενας i5.Εγω ειμαι της γνωμης να παρεις τον 8320 και να τον πας στα 4.0-4.2Ghz,δεν ειναι τιποτα.Παιζει να μην χρειαστει ουτε καν επιπλεον ρευμα για τα 4.2Ghz. 3
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Louci4er καλά τα λες και συμφωνώ, αλλά για κάποιον που δεν ασχολείται, θα τα βρει σκούρα στο oc, πολύ σκούρα.
featherbrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αντικειμενικά για την χρήση του ts η καλύτερη λύση είναι να πουλήσει το δικό του σετ και να πάει σε αγορά μία εκ των προτάσεων intel που αναφέρθηκαν. Το θέμα όμως είναι ότι σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να περιμένει (δεν βάζει τώρα αγγελία και το βράδυ πουλάει μπορεί να πάρει μέρες ειδικά αν μπει ανάμεσα και αντικαταβολή) οπότε είναι καθαρά εκείνος αν είναι διατεθειμένος να περιμένει. Το σίγουρο είναι πως θα κάνει την δουλειά του πολύ καλά με τον 8320 και μάλιστα αν καθήσει και διαβάσει 5-10 οδηγούς θα τον κάνει oc και θα είναι άρχοντας. Το άλλο σίγουρο είναι όμως πως με εναν i5 στα mmo θα είναι καλύτερα τα πράγματα.
noslp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αν καταληξω σε intel σετ θα πρεπει να ξεχασω εντελως τα 200 ευρω budget και να αρχιζω να βαζω φραγκα στην ακρη...περιπου 400-500 (200-250 για cpu ι5 ,100-150 για μητρικη και κανα 100 για μνημες) και λεω για i5 για να εχω το κεφαλι μου ησυχο για 2-3 χρονια και να μπορω να κανω αναβαθμιση χωρις να αλλαζω ολο το σετ παλι. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα σετ μεχρι 500 ευρω ( αυτο παντα ειναι με την προοπτικη οτι θα μαζευω χρηματα σιγα σιγα και θα παιρνω κομματι κομματι οποτε μπορει να ειναι ενα και ενα τα κομματια με ταβανι τα 500) Αν μεινω σε amd και μεσα στο budget πρεπει να αλλαξω cpu και o/c και ψυχτρα. Αλλα οπως το βλεπω αν μεινω amd το καλυτερο ειναι να παρω cpu που να μπορει να φτασει την καρτα γραφικων σε ολες τις δυνατοτητες της χωρις να χρειαζετε να παρω και πιο ακριβη πχ μην ειναι καλυτερα ενας 6300 απο 8320?και οτι μενει ψυχτρα και μπορει καλυτερες μνημες?
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αν καταληξω σε intel σετ θα πρεπει να ξεχασω εντελως τα 200 ευρω budget και να αρχιζω να βαζω φραγκα στην ακρη...περιπου 400-500 (200-250 για cpu ι5 ,100-150 για μητρικη και κανα 100 για μνημες) και λεω για i5 για να εχω το κεφαλι μου ησυχο για 2-3 χρονια και να μπορω να κανω αναβαθμιση χωρις να αλλαζω ολο το σετ παλι. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα σετ μεχρι 500 ευρω ( αυτο παντα ειναι με την προοπτικη οτι θα μαζευω χρηματα σιγα σιγα και θα παιρνω κομματι κομματι οποτε μπορει να ειναι ενα και ενα τα κομματια με ταβανι τα 500) Αν μεινω σε amd και μεσα στο budget πρεπει να αλλαξω cpu και o/c και ψυχτρα. Αλλα οπως το βλεπω αν μεινω amd το καλυτερο ειναι να παρω cpu που να μπορει να φτασει την καρτα γραφικων σε ολες τις δυνατοτητες της χωρις να χρειαζετε να παρω και πιο ακριβη πχ μην ειναι καλυτερα ενας 6300 απο 8320?και οτι μενει ψυχτρα και μπορει καλυτερες μνημες? Και για ποιο λογο να το κανεις αυτο???Αφου σου λεμε οτι αν πουλησεις τα δικα σου πραγματα(μητρικη+επεξεργαστη)στου φτανουν ανετα για i5. Αυτο που εγραψες παραπανω για Z97 μητρικες δεν ξερω που το διαβασες αλλα δεν ισχυει και ειναι παραπληροφορηση.Η τα παιδια μιλαγανε για overclock επεξεργαστες που ειναι οι Z μητρικες ή οποιος το εγραψε δεν ξερει που του πανε τα 4. Με τον φθηνοτερο κλειδωμενο i5 και μια τιμια H97 οπως η https://www.skroutz.gr/s/5491640/Asrock-H97-Anniversary.html κανεις παραπανω απο καλα την δουλεια σου. Να αναφερω δε οτι τα περισσοτερα mmo ειναι κακογραμμενα στο θεο,καθως προοριζονται για χιλιαδες(μην πω και παραπανω)κοσμο με πολυ διαφορετικα συστηματα και οι περισσοτεροι ολως τυχαιως εχουν αδυναμα συστηματα. Σου ξαναλεω απο πειρας(απο φιλο που επαιζε Wow με amd συστημα)οτι δυστηχως δεν αξιοποιειται καθολου ο επεξεργαστης αν και θα επρεπε να πεταει. Αυτος ειναι και ο λογος που βλεπουμε να μην υπαρχουν και πολλα benchmarks για mmo παιχνιδια.Γιατι πολυ απλα βγαινουν τοσα updates κυριως στα περιβαλλοντα και τα γραφικα που θα πρεπει να τα benchmarks να γινονται καθε 3 και λιγο πραγμα αδυνατο. Ο 8320/8350 παρολο που για ολα τα αλλα παιχνιδια θα σου ηταν η καλυτερη μακραν διαφορα,στα mmo ειναι η χειροτερη αγορα/επενδυση δυστηχως κατι που μπορεις πολυ ευκολα να επιβεβαιωσεις για αυτα που λεω αν διαβασεις και εσυ σχολια χρηστων για κακες επιδοσεις στα mmo παιχνιδια,ειδικα για amd συστηματα. Αλλωστε ακομα και να πας σε Intel τις ram που εχεις(Ddr3 δεν ειναι ουτως ή αλλως?)δεν χρειαζεται να τις δωσεις και τις κρατας,ουτε χρειαζεται να δωσεις την καρτα γραφικων. Αρα απο που προκυπτουν τα 500ευρω??? 1
cliobaccarra Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αν καταληξω σε intel σετ θα πρεπει να ξεχασω εντελως τα 200 ευρω budget και να αρχιζω να βαζω φραγκα στην ακρη...περιπου 400-500 (200-250 για cpu ι5 ,100-150 για μητρικη και κανα 100 για μνημες) και λεω για i5 για να εχω το κεφαλι μου ησυχο για 2-3 χρονια και να μπορω να κανω αναβαθμιση χωρις να αλλαζω ολο το σετ παλι. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα σετ μεχρι 500 ευρω ( αυτο παντα ειναι με την προοπτικη οτι θα μαζευω χρηματα σιγα σιγα και θα παιρνω κομματι κομματι οποτε μπορει να ειναι ενα και ενα τα κομματια με ταβανι τα 500) Αν μεινω σε amd και μεσα στο budget πρεπει να αλλαξω cpu και o/c και ψυχτρα. Αλλα οπως το βλεπω αν μεινω amd το καλυτερο ειναι να παρω cpu που να μπορει να φτασει την καρτα γραφικων σε ολες τις δυνατοτητες της χωρις να χρειαζετε να παρω και πιο ακριβη πχ μην ειναι καλυτερα ενας 6300 απο 8320?και οτι μενει ψυχτρα και μπορει καλυτερες μνημες? Εχεις σκεφτει να πουλησεις cpu και καρτα γραφικων και να πας σε fx 8320 + r9 290; Νομιζω σε μεταχειρισμενα με εγγυηση κανεις την μεταβαση με +200. Επισης θα δεις και την μεγαλυτερη δυνατη διαφορα σε σχεση με το προηγουμενο συστημα σου αν οντως το θεμα σου ειναι το υπαρχον cpu (αμφιβαλλω λιγω να πω την αληθεια). Κερνα και εναν καφε και καποιος θα βρεθει να σου τον κανει o.c.
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εχεις σκεφτει να πουλησεις cpu και καρτα γραφικων και να πας σε fx 8320 + r9 290; Νομιζω σε μεταχειρισμενα με εγγυηση κανεις την μεταβαση με +200. Επισης θα δεις και την μεγαλυτερη δυνατη διαφορα σε σχεση με το προηγουμενο συστημα σου αν οντως το θεμα σου ειναι το υπαρχον cpu (αμφιβαλλω λιγω να πω την αληθεια). Κερνα και εναν καφε και καποιος θα βρεθει να σου τον κανει o.c. Δυστηχως αγαπητε δεν ισχυει αυτο που λες.Δεν ειναι η καρτα που τον κραταει πισω. Δεν ειναι η καρτα που τον κραταει πισω(αν ισχυε αυτο δεν θα επαιζε κανεις mmo)αλλα ο επεξεργαστης ώντας Open world παιχνιδια.Αν προσθεσουμε δε οτι ειναι καργα κακογραμμενα και οτι δεν αξιοποιουν πολλους πυρηνες(ακομα και σε Intel μερια) και αυτος και ο λογος που ο 8320 δεν ειναι(δυστηχως)καλη επιλογη. Μιλαω παντα για mmo παιχνιδια. Να στο πω πιο απλα πιο πολυ κερδισμενος θα εβγαινε με ενα i5 4460 και μια Gtx 960(ή ακομα και κατωτερη 950)που αντικειμενικα στα υπολοιπα παιχνιδια ειναι χειροτερη επιλογη απο 8320-8350(αν δεν θελει να κανει και oc)και 7970 ή R9 290. 1
noslp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αναφερα οτι θελω 500 ευρω για intel γιατι δεν ξερω ποτε θα καταφερω να πουλησω cpu και μητρικη...δεν μπορω να ξεμεινω απο pc... οποτε λεω οτι τα περνω κομματι κομματι και δεν με νοιαζει να γινει δυνατον ταχυτερο αρα μπορω να παρω ενα πολυ καλο σετ i5 αντι της προτασης με 250 ευρω να φτασει και 500..γιαυτο ζητησα και καποια προταση των 500 ευρω αλλιως θα πρεπει να βρω αγοραστη και να βαλω και τα υπολοιπα..απλως σκεφτομαι τα 500 γιατι αν ειναι να αλλαξω απο amd σε intel να το κανω μια και καλη ...γιατι οπως το βλεπω για intel ειμαι
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αναφερα οτι θελω 500 ευρω για intel γιατι δεν ξερω ποτε θα καταφερω να πουλησω cpu και μητρικη...δεν μπορω να ξεμεινω απο pc... οποτε λεω οτι τα περνω κομματι κομματι και δεν με νοιαζει να γινει δυνατον ταχυτερο αρα μπορω να παρω ενα πολυ καλο σετ i5 αντι της προτασης με 250 ευρω να φτασει και 500..γιαυτο ζητησα και καποια προταση των 500 ευρω αλλιως θα πρεπει να βρω αγοραστη και να βαλω και τα υπολοιπα..απλως σκεφτομαι τα 500 γιατι αν ειναι να αλλαξω απο amd σε intel να το κανω μια και καλη ...γιατι οπως το βλεπω για intel ειμαι Μα το θεμα ειναι τι αξιζει περισσοτερο για τα χρηματα που διαθετεις/χρηση που θελεις/υπολοιπο συστημα. Το καλυτερο Value For Money ειναι στο να αγορασεις τον φθηνοτερο i5 της αγορας(και αν πας σε socket 1150 αν και παλιοτερο δεν θα χρειαστει να αλλαξεις Ram και βγαινει και φθηνοτερα απο 1151). Εκτως αν θες να πας σε i5 6500 του νεου socket και H170 μητρικη αλλα για Ddr3 μνημες. Το καλυτερο αποτελεσμα πολλες φορες δεν ερχεται μονο με την λογικη''αγοραζω το ακριβοτερο και τελος'' αλλα ακομα κατι που αν και λιγο κατωτερο εχει τεραστια χρηματικη διαφορα αξιζει πολυ περισσοτερο. Να στο θεσω πιο απλα.Στα 500ευρω μπορεις να αγορασεις ενα i7 6700 ή i7 4790 και αντιστοιχη μητρικη.Το θεμα ειναι οτι κοστιζουν τα διπλασια χρηματα απο ενα i5 πραγμα που στα παιχνιδια δεν θα το δεις αυτο σε επιδοσεις γιαυτο λεμε οτι ειναι κακη αγορα. Κοινως μπορει οι intel αυτη την στιγμη καλως ή κακως να ειναι η καλυτερη all around επιλογη,αλλα ουτε το να δωσεις μια περιουσια για Intel αξιζει γιατι πολυ απλα παιρνεις λιγοτερα πραγματα/επιδοσεις για τα παραπανω χρηματα που δινεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις