Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μεγαλυτερη αναλυση η καρτα ειναι αυτη που επιβαρυνεται, οχι ο επεξεργαστης. Εξαλλου οταν στα τεστ θελουν να δοκιμασουν καποιον επεξεργαστη τον βαζουν να τρεξει τα παιχνιδια σε οσο μικροτερη αναλυση γινεται. Επισης η αναλυση μου δεν ειναι και τοσο μικρη σε αυτα τα βιντεο. Απλα τα τραβηξα με καμερα.

Αν δεν λες οτι οι fx παιζουν καλα σε MMO τοτε γιατι εισαι εδω? Εγω ηρθα επειδη το παιδι ηθελε να παιξει ΜΜΟ, και επειδη ασχολουμαι το ειπα να παρει 3258 και θα τα παιζει ολα χωρις προβληματα. Δε μπηκα ποτε σε θεμα για bf4 pc να προτεινω 3258.

Οι ιδιες δικαιολογιες που νομιζει οτι θα πω εγω αν ποσταρεις ενα βιντεο με ΜΜΟ, τις ιδιες δικαιολογιες λες εσυ τωρα σε εμενα για τα βιντεο που ποσταρα και που δειχνουν οτι ο 3258 δεν εχει θεμα ουτε με multitasking ουτε και με παιχνιδια.

Για τον φιλο οριστε το ΑΙΟΝ με g3258 σε battleground

Φιλε μου απλα γινεσαι κουραστικος, σου ειπα πολλακις πως τον εχω δοκιμασει τον pentium, επισης ειμαι εδω για να προτεινω μια λυση και εγω σε σχεση με το τι ειδη εχει. Μαλλον εσυ εισαι ο ακυρος εδω μεσα μιας και πριν ερθεις δεν γινοταν τοση κουβεντα για τον pentium. Ξαφνικα αρχισες να αραδιαζεις και να απαιτεις βιντεο, λες και δεν στα εχουμε ποσταρει, (θυμησου και το total war) και να συγκρινεις τον fx με pentium g3258. Μιλησα αποκλειστικα για την πιο απλη και ευκολη αναβαθμιση, fx 8320 + o.c  με κοστος λιγοτερο τον 150 ευρω.

Επισης οσο ευκολο σου φαινεται το o.c στο pentium αλλο τοσο ευκολο φαινεται στους χρηστες με fx οποτε η συγκριση σου ειναι ακυρη. Οταν μιλησα για o.c στον fx ακουσα κατι για μπαμ μπουμ τσαφ και πραγματικα με επιασαν τα γελια. Να ναι καλα η παραπληροφορηση.

Τελος οσον αφορα τα βιντεο σου, ανεβασε ενα βιντεο με ac syndicate ultra 1080 και θα κανω μετα ακριβως το ιδιο, μαλλιστα θα γινει με obs η καταγραφη για να μην παραπονιεται ο φιλος theELF (Μην μου πεις για off topic, ξερω ακριβως τον λογo που μπηκες εδω μεσα για να μετρησουμε τα e-cpu-penis μας) οποτε take your chance.

Δεν κάνω τον χαζό,ξέρω πολύ καλά ότι σε άδειο χάρτη έχεις μέχρι και διπλάσια FPS,προφανώς το ξέρεις και εσύ και για αυτό έκανες το βίντεο σε τέτοια περίπτωση.

Αν θες να δείξεις τι μπορεί να κάνει ο επεξεργαστής πάρε ένα τρίποδο και κάνε καταγραφή όταν υπάρχει κάνα μπούγιο, το να περπατάς μόνος σου σε έναν άδειο χάρτη δεν έχει καμία σχέση με bf4.

Κατά τα άλλα όλοι θέλουν ρεαλιστικά σενάρια σε bench....

Τυχαια διαλεξα server, μια χαρα κοσμο εχει. Ειπαμε τα fanboys οτι και να ποσταρεις το βιολι τους. Χαιρετισματα στον "τροχονομο" δωσε του.

• Like 5
  • Απαντ. 266
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν θα σου προσφέρει όμως και τίποτα παραπάνω ο 8320,στης ίδιες συχνότητες τρέχει και όπως είπαν και τα παιδιά θες ταχύτητα πυρήνα,οπότε ή μένεις στον fx-4130 και (μαθαίνεις και) κάνεις oc όσο πάει ή πας σε intel και δεν χρειάζεται καν ι5, για mmo ένας g3258 που κλοκάρει και αυτός ή με έναν i3 είσαι κομπλέ (και μάλιστα καλύτερα από ότι με τον i5 στα mmo) και για αυτά αλλά και για όποιο άλλο παιχνίδι θες.
Τα 150€ φτάνουν για g3258+μητρική+ψήκτρα και με i3+μητρική είσαι ακόμα κάτω από 200€ και δεν χρειάζεται καν ψήκτρα.

Τα περισσοτερα mmo δυστηχως οπως εχω πει και προηγουμενος(με χειροτερο παραδειγμα το Wow)ειναι γραμμενα κυριως για Intel συστηματα απο επεξεργαστες και nvidia(τα περισσοτερα τουλαχιστον)σε καρτα γραφικων.

Ναι διαφορα θα υπαρχει οπως ειπε ο Θανος στον 8320 σαν γενικη χρηση και σε αλλα παιχνιδια αλλα στα mmo θα ειναι λιγα τα πραγματα. Επισης ουτε αυτο που προτεινει ο TheElf παραπανω ειναι λυση και μου κανει εντυπωση που το προτεινε.Καλος και χρυσος ο εν λογω επεξεργαστης αλλα δεν κανει για Mmo παιχνιδια,κυριως λογω των πολλων Updated που εχουν παρει που εχουν γινει πιο βαρια και επισης ασε που υπαρχει ενδεχομενο να τρωει μπουκαλι με την 7970 η οποια στην ουσια ειναι μια R9 280x. Ειναι βλεπεις και η αναλυση οθονης του ts(1920x1200).

Αν θελει ο ts να κανει αναβαθμιση για ψυχολογικους λογους σε 8320,go for it.Σαν μεγαλο Upgrade για mmo παιχνιδια(και οχι μονο)με τον φθηνοτερο i5 θα δει διαφορες στο θεμα Cpu.

Ακόμη και με i3 θα είναι οκ πιστεύω, αν και ο i5 αποτελεί την καλύτερη λύση. Θαρρώ πως θα τρώει ταβάνιασμα ο g3258 όσο oc και να φάει, μιας και έχει δύο πυρήνες μόνο, συν όπως λες fulgore πως τα mmo έχουν βαρύνει αλλά και επίσης θα έρθει αντιμέτωπος με r9 280x στην ουσία και μην ξεχνάμε πως οι drivers της amd έχουν μεγαλύτερο overhead από της nvidia, όπερ σημαίνει περισσότερο φορτίο στον pentium, άρα όχι και τόσο καλή εμπειρία gaming. Με τον i3 από την άλλη θα έχει δύο πυρήνες αλλά θα έχει και το ht οπότε θα είναι πιο άνετος, αλλά όπως και να το κάνουμε αξίζει να τα δώσει στον i5 αν φυσικά μπορεί. Καλύτερα ο fx 8320 να ξεχαστεί, τα βαριά fights των mmo θέλουν single core βαρβάτο, για να είναι ομαλό το gameplay και να βλέπεις τι κάνεις.

Εγω ειμαι της γνωμης οτι ο 8370 δεν αξιζει με την καμια.Εχουν 80€ διαφορα,πλακα κανουμε?Δωσε μου εμενα 80€ και θα ερθω εγω σπιτι σου να σου κλοκαρω στα 4.3Ghz τοv 8320,δεκα λεπτα δουλεια ειναι.Αν πουλησεις τα δικα σου κομματια,πιο φτηνα θα σου βγει ενας i5.Εγω ειμαι της γνωμης να παρεις τον 8320 και να τον πας στα 4.0-4.2Ghz,δεν ειναι τιποτα.Παιζει να μην χρειαστει ουτε καν επιπλεον ρευμα για τα 4.2Ghz.

Όλες οι παραπάνω απαντήσεις για i5,FX, κλπ είναι άτοπες. Εδώ μιλάμε για άλλη κατάσταση... 

Και πάλι, γιατί να έχει 70 αντι για 140?

Σε 3 χρόνια με τα update στα ΜΜΟ θα είναι 40 και 20 ;)

Μα εδώ μιλάμε για τρελές καταστάσεις, σύμφωνα με το Video του 8elwADSL και τα λεγόμενα του TRILOBYTER.
Αν σε 3 χρόνια δεν κάνουν optimization θα παίζουν όλοι με 2fps.

Βασικα αναλογα, Οταν εγω εχω 100 και αυτος 100 εχει, μιας και εχει λιμιτ το παιχνιδι και αν εισαι σε καποια περιοχη χωρις ατομα ολοι εχουν ιδια fps. Αν κανεις siege και εχει 500 ατομα μπορει και ο καλυτερος ι7 να πεσει στα 10 fps. Απο οσο ειδα εγω στη κλιμακα που εχουμε στο δικο μας σερβερ εγω εχω πεσει και μεχρι τα 20 fps, ε αυτος ηταν με περιπου 6 fps που επεφτε ακομα και στο 1 μερικες φορες και φριζαρε εντελως. Συνηθως εγω ειμαι στα 30-40 σε μεγαλη μαχη, αυτος ειναι στα 15.

Αυτό το βιντεο αποδεικνύει τα λεγόμενα του fulgore όπως και τα σχόλια από κάτω σχετικά με το πόσο κακογραμμένα είναι τα mmo
"1 core game. Extremely old engine and optimization."

Με τα δύο παραπάνω Post είμαι εντάξει. Κατάλαβα...

Τα παιχνίδια αυτά δεν παίζουν σε κανένα σύστημα. Τι 20FPS τι 10FPS... Το ίδιο είναι.

Από εκεί και πέρα αν ο Topic Starter θέλει οπωσδήποτε να παίξει αυτά τα παιχνίδια όσο και αν δεν παίζουν καλά, δηλαδή ακόμα και με 20-30FPS όπως λέει ο TRILOBYTER, θα πρέπει να πάει σε G3258.
Εδώ σου λέει ότι δεν παίζει στους καλύτερους i7, κάνουμε πλάκα ρε παιδιά;

Εδώ μιλάμε για πολύ συγκεκριμένες και τρελές καταστάσεις. Σχεδόν για τρολάρισμα...

Μιλάμε για Official Servers τέτοια κατάσταση;

• Like 5
Δημοσ.

Φιλε μου απλα γινεσαι κουραστικος, σου ειπα πολλακις πως τον εχω δοκιμασει τον pentium, επισης ειμαι εδω για να προτεινω μια λυση και εγω σε σχεση με το τι ειδη εχει. Μαλλον εσυ εισαι ο ακυρος εδω μεσα μιας και πριν ερθεις δεν γινοταν τοση κουβεντα για τον pentium. Ξαφνικα αρχισες να αραδιαζεις και να απαιτεις βιντεο, λες και δεν στα εχουμε ποσταρει, (θυμησου και το total war) και να συγκρινεις τον fx με pentium g3258. Μιλησα αποκλειστικα για την πιο απλη και ευκολη αναβαθμιση, fx 8320 + o.c  με κοστος λιγοτερο τον 150 ευρω.

Επισης οσο ευκολο σου φαινεται το o.c στο pentium αλλο τοσο ευκολο φαινεται στους χρηστες με fx οποτε η συγκριση σου ειναι ακυρη. Οταν μιλησα για o.c στον fx ακουσα κατι για μπαμ μπουμ τσαφ και πραγματικα με επιασαν τα γελια. Να ναι καλα η παραπληροφορηση.

Τελος οσον αφορα τα βιντεο σου, ανεβασε ενα βιντεο με ac syndicate ultra 1080 και θα κανω μετα ακριβως το ιδιο, μαλλιστα θα γινει με obs η καταγραφη για να μην παραπονιεται ο φιλος theELF (Μην μου πεις για off topic, ξερω ακριβως τον λογo που μπηκες εδω μεσα για να μετρησουμε τα e-cpu-penis μας) οποτε take your chance.

Τυχαια διαλεξα server, μια χαρα κοσμο εχει. Ειπαμε τα fanboys οτι και να ποσταρεις το βιολι τους. Χαιρετισματα στον "τροχονομο" δωσε του.

Τελικα τι σχεση εχουν ολα αυτα με τα ΜΜΟ. Το παιχνιδι αυτο που λες ΜΜΟ ειναι ?(δεν το ξερω). Εγω λεω να κανουμε κατι αλλο. Βαλε το wow η το AION που ειναι απο τα κλασικα πλεον ΜΜΟ που παιζει ο περισσοτερος κοσμος (η κανενα ΤΕΡΑ) και ας δουμε. Εγω για το ΑΙΟΝ σου βρηκα βιντεο ειδη. Και θα το ξαναπω, οι fx δε κανουν για τα περισσοτερα ΜΜΟ.

Τωρα το οτι στο bf4 οι fx εχουν καλες επιδοσεις, δεν ειπα το αντιθετο, το προβλημα ειναι οτι το bf4 δεν εχει καμια σχεση με αυτο που συζηταμε.

Και τελος εσυ οπως λες μπηκες να κανεις μια προταση στον φιλο, δηλαδη να βαλει fx. Ε αυτη η προταση σου δεν ειναι καλη, γιατι με τον fx δε θα εχει καλες επιδοσεις στα ΜΜΟ. Ενω με εναν ιντελ θα εχει, οποιον ιντελ και να παρει, ειτε ι3 ειτε 3258 ειτε ι5, ολοι καλυτεροι απο τον fx ειναι για ΜΜΟ. Εκτως και αν λες οτι οι fx ειναι καλυτεροι/ιδιοι με τους ιντελ στα ΜΜΟ, τοτε ξεκαθαρισε το και σε παρακαλω ποσταρε και βιντεο με wow/aion για να το δουμε. Εγω τα βιντεο τα ποσταρα ειδη, οτι λεω το λεω με αποδειξεις, οχι απλα λογια χωρις backup. Ενω εσυ το μονο βιντεο που ποσταρες ηταν το bf4 που ειδη ξεραμε οτι οι fx το τρεχουν (αν και οπως σωστα ειπε ο ελφ εισουν σε αδειο χαρτη).

• Like 1
Δημοσ.

Όλες οι παραπάνω απαντήσεις για i5,FX, κλπ είναι άτοπες. Εδώ μιλάμε για άλλη κατάσταση... 

Μα εδώ μιλάμε για τρελές καταστάσεις, σύμφωνα με το Video του 8elwADSL και τα λεγόμενα του TRILOBYTER.

Αν σε 3 χρόνια δεν κάνουν optimization θα παίζουν όλοι με 2fps.

Με τα δύο παραπάνω Post είμαι εντάξει. Κατάλαβα...

Τα παιχνίδια αυτά δεν παίζουν σε κανένα σύστημα. Τι 20FPS τι 10FPS... Το ίδιο είναι.

Από εκεί και πέρα αν ο Topic Starter θέλει οπωσδήποτε να παίξει αυτά τα παιχνίδια όσο και αν δεν παίζουν καλά, δηλαδή ακόμα και με 20-30FPS όπως λέει ο TRILOBYTER, θα πρέπει να πάει σε G3258.

Εδώ σου λέει ότι δεν παίζει στους καλύτερους i7, κάνουμε πλάκα ρε παιδιά;

Εδώ μιλάμε για πολύ συγκεκριμένες και τρελές καταστάσεις. Σχεδόν για τρολάρισμα...

Μιλάμε για Official Servers τέτοια κατάσταση;

Και ομως ειναι βαρυ παιχνιδι. Κοιτα αυτα τα βιντεο, το ενα μαλιστα ειναι ι7

Εκει που εχει ο 3258 η ο ι7 20-30-40 fps, απλα ο fx παει καρε καρε. Βλεπω δεν εχεις ασχοληθει και πολυ με ΜΜΟ, θα ηξερες οτι σε αυτα τα παιχνιδια τα σταθερα 60fps τα ξεχναμε.

Εσύ δεν είπες πριν ότι οι καλύτεροι i7 πέφτουν στα 10fps; Πως λες γενικά για Intel και i5 τώρα;

Καλα τον χαζο παριστανεις? Ειπα οτι οποιον ιντελ και να παρεις θα εχεις καλυτερες επιδοσεις απο fx. Και ναι αν εχει πολυ μεγαλο siege ο ι7 θα πεσει στα 10 fps, και ο fx απλα θα κολλησει. Δες τα βιντεο παραπανω.

ΜΜΟ ειναι αυτα. Για αυτο ειπα ειμαι εδω επειδη ασχολουμαι, ενω εσυ φαινεται οτι δεν εχεις παιξει ποτε με αυτα που λες. Τι νομιζες δηλαδη, σταθερα 60 fps η νομιζεις οτι το bf4 ειναι πιο βαρυ απο ενα παιχνιδι που μπορουν να παιξουν εκατονταδες ατομα μαζι? Ελεος

Δημοσ.

Έπαιζα LineAge II, AION, Tera και πιο πρόσφατα SWTOR. Πλέον δεν παίζω mmorpg. Παίζω MOBA και συγκεκριμένα LoL.

Το ξέρω ότι δεν έχεις σταθερά 60 στις πόλεις, αλλά στο Video του 8elwADSL, αντιλαμβανόμαστε ότι το παιχνίδι δεν παίζει καλά σε κανένα σύστημα και όπως είπες και εσύ δεν παίζει ούτε σε i7.

Οπότε μιλάμε μόνο για G3258 σύμφωνα με αυτά που λέτε εδώ όσοι παίζεται mmorpg.

Δημοσ.

Και ομως ειναι βαρυ παιχνιδι. Κοιτα αυτα τα βιντεο, το ενα μαλιστα ειναι ι7

Εκει που εχει ο 3258 η ο ι7 20-30-40 fps, απλα ο fx παει καρε καρε. Βλεπω δεν εχεις ασχοληθει και πολυ με ΜΜΟ, θα ηξερες οτι σε αυτα τα παιχνιδια τα σταθερα 60fps τα ξεχναμε.

Καλα τον χαζο παριστανεις? Ειπα οτι οποιον ιντελ και να παρεις θα εχεις καλυτερες επιδοσεις απο fx. Και ναι αν εχει πολυ μεγαλο siege ο ι7 θα πεσει στα 10 fps, και ο fx απλα θα κολλησει. Δες τα βιντεο παραπανω.

ΜΜΟ ειναι αυτα. Για αυτο ειπα ειμαι εδω επειδη ασχολουμαι, ενω εσυ φαινεται οτι δεν εχεις παιξει ποτε με αυτα που λες. Τι νομιζες δηλαδη, σταθερα 60 fps η νομιζεις οτι το bf4 ειναι πιο βαρυ απο ενα παιχνιδι που μπορουν να παιξουν εκατονταδες ατομα μαζι? Ελεος

Σου εχω ποσταρει παλαιοτερα total war, δεν θα κανουμε το ιδιο συνεχεια. Η συνεχεια μετα το βιντεο του ac syndicate αν ανεβασεις.Επισης στο wow θα χρειαστω account αν εισαι διατεθημενος να δωσεις δεν εχω θεμα, απλα δικαιολογιες του στυλ δεν ειχε κοσμο κτλπ δεν θα υπαρχουν θα μπουμε στο ιδιο raid μαζι και τελος.

Δημοσ.

Έπαιζα LineAge II, AION, Tera και πιο πρόσφατα SWTOR. Πλέον δεν παίζω mmorpg. Παίζω MOBA και συγκεκριμένα LoL.

Το ξέρω ότι δεν έχεις σταθερά 60 στις πόλεις, αλλά στο Video του 8elwADSL, αντιλαμβανόμαστε ότι το παιχνίδι δεν παίζει καλά σε κανένα σύστημα και όπως είπες και εσύ δεν παίζει ούτε σε i7.

Οπότε μιλάμε μόνο για G3258 σύμφωνα με αυτά που λέτε εδώ όσοι παίζεται mmorpg.

Οπως ειπα τα σταθερα fps τα ξεχνας. Απλα πας σε οσο το δυνατον καλυτερους πυρηνες για να εχεις οσο το δυνατον μεγαλυτερα fps. Το ποσο εχεις σε αδειο χαρτη δε μετραει, σημασια εχει ποσους παικτες θα αντεξει ο επεξεργαστης. Και οι fx δεν ειναι για πολλα πολλα σε αυτα τα παιχνιδια λογω αδυναμων πυρηνων.

Δημοσ.

Να πω και εγώ τη λαλακία μου μιας και πρόσφατα κάτοχος ενός g3258. Για τα λεφτά του εξαιρετική cpu και ας έχει μόνο δυο πυρήνες και ας τον έχω ακόμα σε στοκ ρολόγια αν και z97 μητρική (πρώτα θα πέσει διάβασμα καλό και μετά θα επιχειρηθεί το όποιο oc σιγά σιγά). Σε συνδυασμό με μια χαμηλή προς μέτρια gpu όπως η δικιά μου και σε ανάλυση 1680*1050 κάνει παπάδες. Οκ ο Ts παίζει σε μεγαλύτερη ανάλυση και με καλύτερη κάρτα οπότε θα μιλήσω τηρουμένων των αναλογιών. Σε όλα τα καινούρια Games παίζω σε High-ultra settings (αναλόγως το παιχνίδι) σε αυτή την ανάλυση και με εντελώς smooth εμπειρία gaming. Λοιπόν, το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο είδα τον g3258 να τερματίζει ήταν στο witcher 3 αλλά ακόμα και εκεί άντεχε.

Όσον αφορά το multitasking, σαφώς και με 2 πυρήνες δεν περιμένεις πάρα πολλά (όπως μου είχαν πει και τα παιδιά όταν ήθελα να τον αγοράσω). ΌΜΩΣ, αυτό που είδα ήταν τελείως διαφορετικό. Η cpu άντεχε με 5 tabs chrome, ένα vm με linux, ανοιχτή συνομιλία skype, tixati να κάνει download και vlc να παίζει sherlock. Με όλα αυτά το cpu usage δεν ξεπερνούσε το 70%. Έφτασε στο 100% όταν άνοιξα και το LoL να παίξω μόνο και μόνο για να δω ως που μπορεί να φτάσει. Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς παιδιά, αλλά εμένα αυτά μου φάνηκαν υπεραρκετά για ένα διπύρηνο των 70€.

Σαφώς και δεν προτρέπω τον ts να αγοράσω τη συγκεκριμένη cpu. Απλά όπως ειπώθηκε και παραπάνω, καλό είναι αν δε δοκιμάζουμε οι ίδιοι έναν επεξεργαστή να μη συμβουλεύουμε τον άλλο που ίσως δεν ξέρει κάποια πράγματα βασισμένοι μόνο σε ιστοσελίδες. Γιατί και εμένα μου είχαν πει ότι δεν αντέχει multitasking αλλά εμπιστεύθηκα τη συγκεκριμένη cpu και δικαιώθηκα. Επίσης, μου είχαν πει πως δεν κλοκάρει λόγω χαμηλού ταβανιού θερμοκρασιών αλλά βλέπω πως ο trylo τον έχει στα 4,9 με αερόψυξη 24/7 βάζοντας με σε πολλές σκέψεις.

Αυτά από εμένα! :)

• Like 2
Δημοσ.

Μα αυτό που λέτε για τον g3258, είναι αυτό που φωνάζω συνέχεια.
Νέα πλατφόρμα είναι και θα τα πηγαίνει μια χαρά ειδικά με έναν SSD. Απλά εδώ υπάρχει αυτή η καραμέλα με το Bottleneck όταν μιλάμε για AMD FX, κάτι που ξαφνικά σταματάει να υπάρχει όταν μιλάμε για Intel έστω και για 
g3258. 

Δεν υπάρχει Bottleneck, το λέτε μόνοι σας.
Αν το παιχνίδι θέλει παραπάνω Cores είναι θέμα ωστόσο.

Σίγουρα, αν του βάλεις να κάνει Video Edit δεν θα το κάνει τόσο καλά όσο ένας FX ή ένας i5, i7, αλλά μιλάμε για καινούριες πλατφόρμες όπου τα πάνε καλά.
Έβαλα έναν SSD σε ένα σύστημα με 4100 και το σύστημα έκανε τα πάντα στο λειτουργικό.

• Like 3
Δημοσ.

Μα αυτό που λέτε για τον g3258, είναι αυτό που φωνάζω συνέχεια.

Νέα πλατφόρμα είναι και θα τα πηγαίνει μια χαρά ειδικά με έναν SSD. Απλά εδώ υπάρχει αυτή η καραμέλα με το Bottleneck όταν μιλάμε για AMD FX, κάτι που ξαφνικά σταματάει να υπάρχει όταν μιλάμε για Intel έστω και για g3258. 

Δεν υπάρχει Bottleneck, το λέτε μόνοι σας.

Αν το παιχνίδι θέλει παραπάνω Cores είναι θέμα ωστόσο.

Σίγουρα, αν του βάλεις να κάνει Video Edit δεν θα το κάνει τόσο καλά όσο ένας FX ή ένας i5, i7, αλλά μιλάμε για καινούριες πλατφόρμες όπου τα πάνε καλά.

Έβαλα έναν SSD σε ένα σύστημα με 4100 και το σύστημα έκανε τα πάντα στο λειτουργικό.

Βασικά νομίζω πως η όλη αψιμαχία αν θες σε όλε αυτές τις 14 σελίδες (τις διάβασα όλες :P ) είναι άσκοπη μιας και έχω την εντύπωση πως ούτε ο ίδιος ο ts έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Θέλει πλατφόρμα amd ή intel; Θα πουλήσει τα παλιά ή δε θα τα πουλήσει; Αν δεν ξεκαθαρίσει ο ίδιος σε ποια πλατφόρμα θέλει να πάει θα συνεχίζεται αυτός ο φαύλος, κατά τη γνώμη μου, κύκλος. Επίσης, φίλε ts, δε θα μείνεις χωρίς pc. Βάζεις αγγελία και όταν κλείσει μια συμφωνία τότε τα βγάζεις από το pc, δε χρειάζεται να μείνεις χωρίς σύστημα όσο "τρέχει" η αγγελία.

• Like 1
Δημοσ.

Trilo επειδή θέλω ένα σύστημα μόνο για mmo και emulation. Μπορείς να μου πεις σε τι μητρική έχεις τον g3258 και τι ψυκτρα έχεις;  Επίσης 600w είναι αρκέτα με μία 960;

Δημοσ.

Καλημερα, εγω εχω σχετικα ακριβη μητρικη για δικους μου λογους, πρι, απο αυτην ειχα μια msi h81m e33 των 50 ευρω, και ειχα φτασει τον επεξεργαστη μεχρι τα 4.9-5.0ghz με αυτην την msi. Θα σου προτεινα να την παρεις η τελος παντων να κοιταξεις για μια h81. Εγω απλα επρεπε να την δωσω γιατι εχω μεγαλο κουτι και αυτη ηταν ηπερβολικα μικρη και δεν ταιριαζε, επισης ασχολουμαι με οβερκλοκ και ηθελα κατι πιο εξειδικευμενο. Παντως με την φθηνη msi με μολις 4-5 κλικ τον κανεις οβερκλοκ ανετα, αν ποτε παρεις στειλε μου μηνυμα.

Trilo επειδή θέλω ένα σύστημα μόνο για mmo και emulation. Μπορείς να μου πεις σε τι μητρική έχεις τον g3258 και τι ψυκτρα έχεις;  Επίσης 600w είναι αρκέτα με μία 960;

Οσο για το τροφοδοτικο και 500αρι να παρεις παλι φτανει αρκει να μην ειναι κινεζικο. Ψυκτρα εχω την true spirit 140power, ειναι λιγο υπερβολικη, και με μια true 120 η hyper evo μια χαρα θα εισαι. Και χωρις ψυκτρα τα 4 τα εχεις ανετα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...