Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 οπως ειπα στην αρχη το budget ειναι 200 ευρω και λιγο πανω να ειναι οκ,,,οπως το βλεπω αν πηγαινα σε amd το καλυτερο σε αυτα τα λεφτα ειναι ενας 8370.. για ι5 παλι οπως προτειναν τα παιδια ο πιο φτηνος και μητρικη γυρω στα 230-250.. και γυρω στα 200 ενα i3 + φτηνη μητρικη και ολα αυτα χωρις να κανω oc αν παω στην πιο οικονομικη λυση δλδ στον g3258 + την πιο φτηνη μητρικη θα μπορω να κανω oc οσο απλο και να ειναι με μητρικη της ταξεως τον 60-70 ευρω? η θα αναγκαστω να παρω μια πιο καλη ?100-130 οποτε παλι στα 200 ευρω ειμαι αλλα με καλη μητρικη και δυνατοτητα αναβαθμισης? ευχαριστω για ολες τις προτασεις! Δεν ειναι λυση να αγορασεις τωρα τον G3258 ή τον i3 τωρα +μητρικη για να βαλεις αργοτερα i5 οι οποιοι και σιγα σιγα θα αρχισουν να καταργουνται οταν αρχισουν να βγαινουν πιο μετα και τα νεα μοντελα με DDR4 μνημες/μητρικες και επισης θα σου βγει πιο ακριβα απο το να παρεις μια και καλη i5. Τα βαζεις κατω και διαλεγεις.Η 8320/8350 και μενεις στην πλατφορμα που εισαι(8350 αξιζει αν δεν θες να ασχοληθεις με το overclock και να παρεις τον 8320)ή πας μια και καλη σε i5 που θα τον κρατησεις για καιρο. 1
cliobaccarra Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Το βιντεο πανω το ειδες? Λεω ψεματα μηπως? Μηπως χρησιμοποιουσα αλλον επεξεργαστη και με καποιο τροπο χακαρα το hwmonitor να γραφει οτι εχω τον 3258? Οποτε η εσυ λες οτι ναναι, η εγω λεω ψεματα (το βιντεο δηλαδη ειναι fake) η απλα ο κοσμος πληρωνει χωρις να ξερει τι πραγματικα του χρειαζεται, η κατι αλλο τελος παντων. Μερικοι εδω μεσα ειστε ενας και ενας ρε παιδι μου. Ποσταρει βιντεο ο αλλος και παλι δεν το πιστευετε, τι πρεπει να κανουμε δηλαδη? Να σας φωναξω σπιτι μου να κατσουμε να τα δουμε live? Εγω οτι ελεγα το ποσταρα με αποδειξεις, εσεις με τους fx που λετε οτι παιζουν ΜΜΟ οσο καλα παιζουν και το bf4 δε μας ποσταρατε ενα βιντεο σε siege ακομα. Περιμενω ε?? @Fulgore, τα εχω ξαναπει, το οβερκλοκ στον 3258 ειναι 3 κλικ. Δεν χρειαζονται αλχημειες και σουπερ ουαου εξαρτηματα οπως στους fx. Τι να δω αδερφε που παιζεις σε αναλυση κινητου τηλεφωνου; Που το gpu usage δεν εχει αγγιξει ποτε το 100%; Τωρα ξερω θα αρχισεις με το αν ανεβασω την αναλυση κτλπ θα βγαζω περισσοτερα fps λογω οτι θα πεφτει το βαρος στην καρτα. μπλα μπλα μπλα sorry αλλα αν θες να σε παιρνουν στα σοβαρα ανεβασε κατι σε 1080. Eχω δοκιμασει τον cpu σου και ξερω πολυ καλα τι λεω, δεν λεω καλος χρυσος αλλα η χρηση του ειναι αρκετα περιορισμενη εξου και η τιμη του. Εκει στην intel δεν κολλανε μπρικια ....... 1
Heatspreader Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δεν αξίζει ρε παλικάρια, αφήστε το! Από ποια πλευρά; Επίσης τα Video δεν μου λένε κάτι. Το λέω ανοιχτά. Δεν ξέρω τι σετάρισμα έχει κάνει ο κάθε ένας , αν έχει αυθεντικό το παιχνίδι ή αν τρολλάρει.
TRILOBYTER Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καλα μαζι μιλαμε χωρια συνεννοουμαστε; Καλα ρε φιλε πλακα μου κανεις? Ποσταρεις ενα απο τα λιγοστα παιχνιδια που ειναι γνωστο πως παιζουν πολυ καλα στους FX! Καταρχας εγω ζητησα βιντεο απο siege σε ΜΜΟ, κατα δευτερον τι σχεση εχει το bf4 με αυτο το θεμα? Τη χρηση που θα κανει ο φιλος τη διαβασες? Το μονο σας επιχειρημα ειναι το Bf4, λες και δεν υπαρχουν αλλα παιχνιδια Ελεος ρε παιδια, καλα ειπε ο αλλος απο πανω. Αφηστε το. Επισης θα μου απαντησεις λιγο σε παρακαλω? Κατσε να το ξαναγραψω γιατι πολυ βολικα δεν το ειδες μου φαινεται. Το βιντεο πανω το ειδες? Λεω ψεματα μηπως? Μηπως χρησιμοποιουσα αλλον επεξεργαστη και με καποιο τροπο χακαρα το hwmonitor να γραφει οτι εχω τον 3258? Οποτε η εσυ λες οτι ναναι, η εγω λεω ψεματα (το βιντεο δηλαδη ειναι fake) η απλα ο κοσμος πληρωνει χωρις να ξερει τι πραγματικα του χρειαζεται, η κατι αλλο τελος παντων. 1
TheELF Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καλα μαζι μιλαμε χωρια συνεννοουμαστε;Αδερφέ αυτό που ανέβασες είναι δυσφήμιση για τους FX! Πρώτα από όλα 8 πυρήνες και δεν μπορεί να κάνει ένα screen capture παράλληλα; Δεύτερον εντελώς άδειος server,πως βρέθηκε και αυτός που τον σκότωσε μπράβο του. Τρίτων πέφτει μέχρι και στα 70άρια ... σε εντελώς άδειο server. 5Ghz FX 8core...FTW 2
TRILOBYTER Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Από ποια πλευρά; Επίσης τα Video δεν μου λένε κάτι. Το λέω ανοιχτά. Δεν ξέρω τι σετάρισμα έχει κάνει ο κάθε ένας , αν έχει αυθεντικό το παιχνίδι ή αν τρολλάρει. Οταν ποναει δυσκολο να το παραδεχτεις. "Σεταρισματα και τρολλαρισματα" Οταν υπαρχει hwmonitor αλλα και gpu-z. Κλασικα οτι ναναι.
_Theo_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Το βιντεο πανω το ειδες? Λεω ψεματα μηπως? Μηπως χρησιμοποιουσα αλλον επεξεργαστη και με καποιο τροπο χακαρα το hwmonitor να γραφει οτι εχω τον 3258? Οποτε η εσυ λες οτι ναναι, η εγω λεω ψεματα (το βιντεο δηλαδη ειναι fake) η απλα ο κοσμος πληρωνει χωρις να ξερει τι πραγματικα του χρειαζεται, η κατι αλλο τελος παντων. Μερικοι εδω μεσα ειστε ενας και ενας ρε παιδι μου. Ποσταρει βιντεο ο αλλος και παλι δεν το πιστευετε, τι πρεπει να κανουμε δηλαδη? Να σας φωναξω σπιτι μου να κατσουμε να τα δουμε live? Εγω οτι ελεγα το ποσταρα με αποδειξεις, εσεις με τους fx που λετε οτι παιζουν ΜΜΟ οσο καλα παιζουν και το bf4 δε μας ποσταρατε ενα βιντεο σε siege ακομα. Περιμενω ε?? @Fulgore, τα εχω ξαναπει, το οβερκλοκ στον 3258 ειναι 3 κλικ. Δεν χρειαζονται αλχημειες και σουπερ ουαου εξαρτηματα οπως στους fx. Έχεις δίκιο φίλε μου. Οι FX θέλουν 3 λίτρα άζωτο για OC ενώ τον τρομερό G3258 με 2 κλίκ το πάς στα 5 Ghz... 2
Heatspreader Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Οταν ποναει δυσκολο να το παραδεχτεις. "Σεταρισματα και τρολλαρισματα" Οταν υπαρχει hwmonitor αλλα και gpu-z. Κλασικα οτι ναναι. Δεν πονάει. Ξέρεις έχω μεγαλώσει αρκετά και έχω ξεφύγει ευτυχώς από το οπαδιλίκι από το οποίο διακατέχεσαι. Στα προηγούμενα Post έχω δώσει αναλυτικές απαντήσεις και Links για τις επιδόσεις των επεξεργαστών και τεκμηριώνω την απάντηση μου. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να μην δημιουργείς χάος με σκοπό να επιβάλεις την άποψη σου.
cliobaccarra Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καλα ρε φιλε πλακα μου κανεις? Ποσταρεις ενα απο τα λιγοστα παιχνιδια που ειναι γνωστο πως παιζουν πολυ καλα στους FX! Καταρχας εγω ζητησα βιντεο απο siege σε ΜΜΟ, κατα δευτερον τι σχεση εχει το bf4 με αυτο το θεμα? Τη χρηση που θα κανει ο φιλος τη διαβασες? Το μονο σας επιχειρημα ειναι το Bf4, λες και δεν υπαρχουν αλλα παιχνιδια Ελεος ρε παιδια, καλα ειπε ο αλλος απο πανω. Αφηστε το. Επισης θα μου απαντησεις λιγο σε παρακαλω? Κατσε να το ξαναγραψω γιατι πολυ βολικα δεν το ειδες μου φαινεται. Το βιντεο πανω το ειδες? Λεω ψεματα μηπως? Μηπως χρησιμοποιουσα αλλον επεξεργαστη και με καποιο τροπο χακαρα το hwmonitor να γραφει οτι εχω τον 3258? Οποτε η εσυ λες οτι ναναι, η εγω λεω ψεματα (το βιντεο δηλαδη ειναι fake) η απλα ο κοσμος πληρωνει χωρις να ξερει τι πραγματικα του χρειαζεται, η κατι αλλο τελος παντων. Δεν ειπε κανεις οτι οι fx παιζουν το ιδιο καλα τα mmo οσο το bf4, μην βαζεις λογια στο στομα μου που δεν τα εχω αναφερει. Προφανως και τα βιντεο σου δεν λενε τπτ αφου οπως σου ειπα παιζεις σε αναλυση οθονης κινητου τηλεφωνου(και αν). Αφετερου δεν θα κατσω να ανεβασω κανενα βιντεο σε Mmo μιας και δεν ασχολουμε τοσο πολυ με αυτα και αφετερου οτι και να ανεβασω τα fanboys δεν πειθωνται. Θα βρουν δικαιολογιες δεν ειχε πολυ δραση, δεν ειχε πολλα ατομα δεν βρισκοσουν σε raid, ο ουρανος ηταν σκοτεινος, ειχε πολυ ηλιοφανεια και διαφορα αλλα ομορφα. Εχω πει επανειλημμενα που βρισκομαι και περιμενω τον οποιοδηποτε να ερθει να τους μετρησουμε. Ειδικα στον φιλο σου jgeorgiou ακομα τον περιμενω..... Αδερφέ αυτό που ανέβασες είναι δυσφήμιση για τους FX! Πρώτα από όλα 8 πυρήνες και δεν μπορεί να κάνει ένα screen capture παράλληλα; Δεύτερον εντελώς άδειος server,πως βρέθηκε και αυτός που τον σκότωσε μπράβο του. Τρίτων πέφτει μέχρι και στα 70άρια ... σε εντελώς άδειο server. 5Ghz FX 8core...FTW Η ιδια κουβεντα εχει ξαναγινει, συνεχιζεις να κανεις τον χαζο, σου ειπωθηκε οτι τραβηχτηκε απο κινητο για να ειναι οσο πιο αντικειμενικο γινεται, χωρις να μπλεκουμε με ρυθμισεις σε obs/fraps κτλπ. Για εμενα φιλε ειναι ευκολια να γραψω με το κινητο παρα να ψαχνομαι με ενα καρο ρυθμισεις. Εξαλλου ο μονος σκοπος που το εκανα ηταν για vs με φιλο οχι για να πληρωθω απο το youtube. Συνεχισε να ποσταρεις εσυ βιντεο με τον "τροχονομο" εσυ ξερεις.... μπας και ο celeron σου παρει τα ποδια του καθολου. Μαζι με τον celeron σου θα δινουν δωρο σε cd διπλα απο την ψυχτρα τον "τροχονομο". 2
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Και για τους δύο πήγαινε. Για αυτούς που απλά λένε την αλήθεια αλλά χάνουν τον καιρό τους, και αυτούς που υποστηρίζουν έναν επεξεργαστή (γενιά ολόκληρη) σε άσχετα παιχνίδια-προγράμματα.
TRILOBYTER Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Έχεις δίκιο φίλε μου. Οι FX θέλουν 3 λίτρα άζωτο για OC ενώ τον τρομερό G3258 με 2 κλίκ το πάς στα 5 Ghz... Οντως ετσι ειναι. http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/page-834
Heatspreader Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Και για τους δύο πήγαινε. Για αυτούς που απλά λένε την αλήθεια αλλά χάνουν τον καιρό τους, και αυτούς που υποστηρίζουν έναν επεξεργαστή (γενιά ολόκληρη) σε άσχετα παιχνίδια-προγράμματα. Υπάρχει αρχείο. Δεν πειράζει. Πέρα από την πλάκα τώρα, τον i3 4170 αν το παιχνίδι θέλει minimum 4 πυρήνες, θα τρέχουν τα games; Σκέφτομαι να βάλω μία κάρτα γραφικών και να παίζω τίποτα.
_Theo_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ο τρομερός Pentium G3258: http://www.anandtech.com/bench/product/700?vs=1265 Με το ζόρι αντιμετωπίζει τον FX-4300... 1
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει αρχείο. Δεν πειράζει. Πέρα από την πλάκα τώρα, τον i3 4170 αν το παιχνίδι θέλει minimum 4 πυρήνες, θα τρέχουν τα games; Σκέφτομαι να βάλω μία κάρτα γραφικών και να παίζω τίποτα. Μια χαρά θα παίζει. Πες το μλκ των developers αλλά πρέπει να αλλάξεις .dll Αλλά θα παίζει καλύτερα απο 860Κ Ο τρομερός Pentium G3258: http://www.anandtech.com/bench/product/700?vs=1265 Με το ζόρι αντιμετωπίζει τον FX-4300... στοκ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις