_Theo_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Φαντάζεσαι να μην ήταν καλύτερος ο i7 6700k από οποιονδήποτε FX ακόμα και FX9xxx; Αυτό μας έλειπε κιόλας 400€ CPU! Δεν είναι μόνο στα Review Sites αυτό με το "πληρωμένα". Οι περισσότεροι Reviewers δέχονται πιέσεις από τις εταιρίες. Δεν θα έκανα σε καμία περίπτωση το ίδιο, αλλά δεν θέλει πολύ για να το καταλάβει κάποιος. Εδώ με την Razer έχει γίνει χαμός! Όλοι Razer! Με τα Corsair δεν γίνεται το ίδιο; Το είχα πει παλιότερα. Ελληνικό Review σε γνωστό Site για το Corsair 600T και δεν ανέφερε πουθενά ότι το κουτί είναι εξαιρετικά μέτριο για τα λεφτά του, μέχρι που το πήρα. Τα τσεπώνουν. Θα ντραπώ να το πω; Καλά αυτό με τα Razer έχει παραγίνει. Τα έχω δεί απο κοντά στα Public και μόνο τα πληκτρολόγια της αξίζουν, όλα τα άλλα είναι μούφες και φτηνοκατασκευές.
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Φτάνει, έχουμε ξεφύγει και ο TS άφαντος. Δεν αξίζει... Καλό βράδυ, σε όλους! 1
aetos1988 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Proud amd user έχω να πω πως είμαι, όσο περνάει ο καιρός εκτιμώ τον μικρό amd μου ολοένα και περισσότερο πραγματικά . Δυστυχώς πριν μερικούς μήνες ήμουν προκατειλημμένος σε αρκετά intel προϊόντα, ωστόσο έχω αηδιάσει όλες αυτές τις πουστιές με την intel και τα πληρωμένα benchmarks τα οποία είναι πιο fake και από τα fake και έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση την amd. Επίσης όταν είδα ένα video του linus με τον 6700k να λέει πως ο επεξεργαστής στα 4.7 με 1.4v τράβαγε 300w μόνος του τρελάθηκα, λέω άλλα έλεγαν τα paymarks σε κάτι bit-tech.com, guru-3d και λοιπές παπάτζες, αλλά τελικά τραβάει όσο ο 8350 στα 4.7 με 1.4v . Το είχε πει και ο thanos1972 αυτό για την κατανάλωση του i7, οπότε πλέον το πιστεύω. Υπερβολές πολύ Λιακόπουλο βλέπεις ότι και να κάνει η intel υπάρχουν τόσοι χρήστες παγκοσμίως που αγόραζαν τόσα χρόνια cpu της δεν μπορεί θα είχαν καταλάβει την μαιμουδιά . Απλώς η περίοδος που διανύουμε έχει το πάνω χέρι η Intel ενώ στις αρχές του 2000 μέχρι 2004 περίπου ήταν η AMD σε πλεονεκτική θέση , μην μου πεις ότι πλήρωνε τότε η AMD 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δεν βλέπω Λιακόπουλο, αυτό έλειπε να ασχολούμαι με παρακμιακούς, απορώ ποιοι διαβάζουν Λιακόπουλο πραγματικά . Πίστεψέ με, έχω φτάσει σε ένα σημείο να είμαι αρκετά επιφυλακτικός με τους intel, χωρίς να σημαίνει όμως πως δεν θα προτιμήσω κάποιο προϊόν της στο μέλλον, απλά πλέον κρατάω μικρότερο καλάθι από ότι πριν για τους intel γενικότερα. Προσωπική μου άποψη έτσι, δεν επιβάλλω σε κανέναν να πιστέψει το ίδιο . 2
TRILOBYTER Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Αφου τα ειπαμε. Εαν θελει μονο για ΜΜΟ τοτε ο 3258 ειναι πολυ καλυτερος απο τον 8350. Επισης αν παιζει παιχνιδια οπως το grim dawn η rome total war 2 και εκει ο 3258 ειναι πολυ καλος. Εφοσον δεν ανεφερε πουθενα οτι θα παιξει battlefield και επισης ο ιδιος ειπε οτι θελει ιντελ, δε βλεπω το λογο να του προτεινετε amd, και εγω την αγαπαω την amd (σχεδον παντα amd καρτες παιρνω) αλλα οπως και να το κανουμε ειναι για τα μπαζα για ΜΜΟ / βαρια single threaded η κακογραμμενα παιχνιδια / emulators. Εγω η κυρια χρηση που κανω εδω στο πισι ειναι τα ΜΜΟ, επισης παιζω αρκετο rome tw2 και emulators. Ο 3258 ειναι ισως η καλυτερη αγορα που θα μπορουσα να ειχα κανει. Δειτε και τα βιντεο που ποσταρα πριν απο καποιες σελιδες. Φυσικα και το παραμυθι περι multitasking σε διπυρηνο δεν ισχυει εν ετει 2016, οι πυρηνες του ειναι τοσο δυνατοι που ακομα και 3 παιχνιδια να παιζεις ταυτοχρονα και να κανεις καποια αλλα πραγματα παλι δε θα κολλαει. Δεν ειναι pentium 4. Αν εχει τα λεφτα για εναν κλειδωμενο ι5 τοτε ας τον παρει, αλλα οπως ειχα πει και πριν μπορει με εναν ι5 με μικροτερη συχνοτητα να εχει χειροτερες επιδοσεις απο εναν 3258 κλοκαρισμενο στα ΜΜΟ. PS: Ο 3258 φτανει τα 4 με 4.5 με τη στοκ ψυκτρα, αναλογα το κομματι. Και οποιος νομιζει οτι ενας fx ειναι το ιδιο καλος με εναν ιντελ στα ΜΜΟ προφανως και δεν εχει παιξει ποτε με AMD σε ενα MMO να κανει siege και να πηγαινει καρε-καρε. 1
noslp Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 οπως ειπα στην αρχη το budget ειναι 200 ευρω και λιγο πανω να ειναι οκ,,,οπως το βλεπω αν πηγαινα σε amd το καλυτερο σε αυτα τα λεφτα ειναι ενας 8370.. για ι5 παλι οπως προτειναν τα παιδια ο πιο φτηνος και μητρικη γυρω στα 230-250.. και γυρω στα 200 ενα i3 + φτηνη μητρικη και ολα αυτα χωρις να κανω oc αν παω στην πιο οικονομικη λυση δλδ στον g3258 + την πιο φτηνη μητρικη θα μπορω να κανω oc οσο απλο και να ειναι με μητρικη της ταξεως τον 60-70 ευρω? η θα αναγκαστω να παρω μια πιο καλη ?100-130 οποτε παλι στα 200 ευρω ειμαι αλλα με καλη μητρικη και δυνατοτητα αναβαθμισης? ευχαριστω για ολες τις προτασεις!
TRILOBYTER Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 οπως ειπα στην αρχη το budget ειναι 200 ευρω και λιγο πανω να ειναι οκ,,,οπως το βλεπω αν πηγαινα σε amd το καλυτερο σε αυτα τα λεφτα ειναι ενας 8370.. για ι5 παλι οπως προτειναν τα παιδια ο πιο φτηνος και μητρικη γυρω στα 230-250.. και γυρω στα 200 ενα i3 + φτηνη μητρικη και ολα αυτα χωρις να κανω oc αν παω στην πιο οικονομικη λυση δλδ στον g3258 + την πιο φτηνη μητρικη θα μπορω να κανω oc οσο απλο και να ειναι με μητρικη της ταξεως τον 60-70 ευρω? η θα αναγκαστω να παρω μια πιο καλη ?100-130 οποτε παλι στα 200 ευρω ειμαι αλλα με καλη μητρικη και δυνατοτητα αναβαθμισης? ευχαριστω για ολες τις προτασεις! Μπορεις να κανεις OC με την msi h81m e33 που κανει κοντα στα 50 ευρω, επισης με την asus h81m plus .. και με πολλες αλλες φθηνες. Εγω τον ειχα παει στα 4.9 - 5.0ghz με μητρικη των 50 ευρω. Επισης για ΜΜΟ ο 3258 κλοκαρισμενος ειναι καλυτερος απο αλλον ακριβοτερο επεξεργαστη κλειδωμενο.
cliobaccarra Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Αφου τα ειπαμε. Εαν θελει μονο για ΜΜΟ τοτε ο 3258 ειναι πολυ καλυτερος απο τον 8350. Επισης αν παιζει παιχνιδια οπως το grim dawn η rome total war 2 και εκει ο 3258 ειναι πολυ καλος. Εφοσον δεν ανεφερε πουθενα οτι θα παιξει battlefield και επισης ο ιδιος ειπε οτι θελει ιντελ, δε βλεπω το λογο να του προτεινετε amd, και εγω την αγαπαω την amd (σχεδον παντα amd καρτες παιρνω) αλλα οπως και να το κανουμε ειναι για τα μπαζα για ΜΜΟ / βαρια single threaded η κακογραμμενα παιχνιδια / emulators. Εγω η κυρια χρηση που κανω εδω στο πισι ειναι τα ΜΜΟ, επισης παιζω αρκετο rome tw2 και emulators. Ο 3258 ειναι ισως η καλυτερη αγορα που θα μπορουσα να ειχα κανει. Δειτε και τα βιντεο που ποσταρα πριν απο καποιες σελιδες. Φυσικα και το παραμυθι περι multitasking σε διπυρηνο δεν ισχυει εν ετει 2016, οι πυρηνες του ειναι τοσο δυνατοι που ακομα και 3 παιχνιδια να παιζεις ταυτοχρονα και να κανεις καποια αλλα πραγματα παλι δε θα κολλαει. Δεν ειναι pentium 4. Αν εχει τα λεφτα για εναν κλειδωμενο ι5 τοτε ας τον παρει, αλλα οπως ειχα πει και πριν μπορει με εναν ι5 με μικροτερη συχνοτητα να εχει χειροτερες επιδοσεις απο εναν 3258 κλοκαρισμενο στα ΜΜΟ. PS: Ο 3258 φτανει τα 4 με 4.5 με τη στοκ ψυκτρα, αναλογα το κομματι. Και οποιος νομιζει οτι ενας fx ειναι το ιδιο καλος με εναν ιντελ στα ΜΜΟ προφανως και δεν εχει παιξει ποτε με AMD σε ενα MMO να κανει siege και να πηγαινει καρε-καρε. Για πες μου αφού είναι όλα καλα, η intel είναι χαζή που πουλάει Ι7 οι ο κόσμος που τους αγοράζει; Πάντως υστερα απο τα γραφόμενα σου έχω αρχίσει ηδη να νιώθω ηλίθιος σαν κάτοχος fx. Νομιζω πως αν είχα πλήρωσει 400+ ευρώ για κάποιον i7 θα εκλεγα τώρα...το μισο φόρουμ πρεπει να ξεκινήσει δυστυχώς. 4
LouCi4er Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Αφου τα ειπαμε. Εαν θελει μονο για ΜΜΟ τοτε ο 3258 ειναι πολυ καλυτερος απο τον 8350. Επισης αν παιζει παιχνιδια οπως το grim dawn η rome total war 2 και εκει ο 3258 ειναι πολυ καλος. Εφοσον δεν ανεφερε πουθενα οτι θα παιξει battlefield και επισης ο ιδιος ειπε οτι θελει ιντελ, δε βλεπω το λογο να του προτεινετε amd, και εγω την αγαπαω την amd (σχεδον παντα amd καρτες παιρνω) αλλα οπως και να το κανουμε ειναι για τα μπαζα για ΜΜΟ / βαρια single threaded η κακογραμμενα παιχνιδια / emulators. Εγω η κυρια χρηση που κανω εδω στο πισι ειναι τα ΜΜΟ, επισης παιζω αρκετο rome tw2 και emulators. Ο 3258 ειναι ισως η καλυτερη αγορα που θα μπορουσα να ειχα κανει. Δειτε και τα βιντεο που ποσταρα πριν απο καποιες σελιδες. Φυσικα και το παραμυθι περι multitasking σε διπυρηνο δεν ισχυει εν ετει 2016, οι πυρηνες του ειναι τοσο δυνατοι που ακομα και 3 παιχνιδια να παιζεις ταυτοχρονα και να κανεις καποια αλλα πραγματα παλι δε θα κολλαει. Δεν ειναι pentium 4. Αν εχει τα λεφτα για εναν κλειδωμενο ι5 τοτε ας τον παρει, αλλα οπως ειχα πει και πριν μπορει με εναν ι5 με μικροτερη συχνοτητα να εχει χειροτερες επιδοσεις απο εναν 3258 κλοκαρισμενο στα ΜΜΟ. PS: Ο 3258 φτανει τα 4 με 4.5 με τη στοκ ψυκτρα, αναλογα το κομματι. Και οποιος νομιζει οτι ενας fx ειναι το ιδιο καλος με εναν ιντελ στα ΜΜΟ προφανως και δεν εχει παιξει ποτε με AMD σε ενα MMO να κανει siege και να πηγαινει καρε-καρε. Συννενοηθειτε σε παρακαλω με τον TheELF γιατι αλλα λες εσυ και αλλα αυτος.Εσυ λες οτι ο g3258 ειναι ο καλυτερος επεξεργαστης,εχει single core που σκοτωνει και κανει Multitasking φοβερο.Ο TheELF λεει οτι το single core του 1820 ειναι το καλυτερο και απο Multitasking να φανε και οι κοτες.Ποιος ειναι καλυτερος τελικα?Μην ρωτησεις που τα εγραψες αυτα,τα εχω κανει bold. Τρια παιχνιδια ταυτοχρονα ε? Το τερματισες,δεν παει αλλο με τιποτα. 5
TheELF Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Για πες μου αφού είναι όλα καλα, η intel είναι χαζή που πουλάει Ι7 οι ο κόσμος που τους αγοράζει;Αν τους παίρνουν για παιχνίδια προφανώς ο κόσμος που τους αγοράζει είναι οι χαζοί,οκ άλλο να τα φυσάς και να μην ξέρεις τι να τα κάνεις αλλά για απλό κόσμο που πάει για i7 επειδή κάποιοι στα φόρα τους τρομοκρατούν ότι έχουμε 2016 και χρειαζόμαστε το λιγότερο 8 πυρήνες για να παίζουμε tetris (κάποιο MMO) είναι ότι ποιο χαζό παίζει. Πάντως υστερα απο τα γραφόμενα σου έχω αρχίσει ηδη να νιώθω ηλίθιος σαν κάτοχος fx. Νομιζω πως αν είχα πλήρωσει 400+ ευρώ για κάποιον i7 θα εκλεγα τώρα...το μισο φόρουμ πρεπει να ξεκινήσει δυστυχώς.Ο άλλος σου λέει για 70€ επεξεργαστή και εσύ εκεί το βιολί σου μόνο 400€ + επεξεργαστές βγάζει η intel.... Συννενοηθειτε σε παρακαλω με τον TheELF γιατι αλλα λες εσυ και αλλα αυτος.Εσυ λες οτι ο g3258 ειναι ο καλυτερος επεξεργαστης,εχει single core που σκοτωνει και κανει Multitasking φοβερο.Ο TheELF λεει οτι το single core του 1820 ειναι το καλυτερο και απο Multitasking να φανε και οι κοτες.Ποιος ειναι καλυτερος τελικα?Μην ρωτησεις που τα εγραψες αυτα,τα εχω κανει bold. Τρια παιχνιδια ταυτοχρονα ε? Το τερματισες,δεν παει αλλο με τιποτα. Έτσι εξηγούνται όλα....άλλα διαβάζεις άλλα καταλαβαίνεις.... Εγώ λέω ότι oc σε 8320 στα 4Ghz θα έχει χειρότερο single από τον 1820 και εσύ κατάλαβες αυτά που έγραψες... Μετά είναι πληρωμένα όλα τα site γιατί εσύ πάσχεις από σχιζοφρενία...
LouCi4er Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Έτσι εξηγούνται όλα....άλλα διαβάζεις άλλα καταλαβαίνεις.... Εγώ λέω ότι oc σε 8320 στα 4Ghz θα έχει χειρότερο single από τον 1820 και εσύ κατάλαβες αυτά που έγραψες... Μετά είναι πληρωμένα όλα τα site γιατί εσύ πάσχεις από σχιζοφρενία... Απο σχιζοφρενια πασχω τελικα γιατρε μου?Μαλιστα,τωρα καταλαβα. Παντως μονο ετσι μπορω να κανω διαλογο μαζι σου διοτι αυτα που γραφεις ειναι για σχιζοφρενεις.Τελος δεν ειπα εγω πουθενα οτι τα sites ειναι πληρωμενα,με αλλον με μπερδεψες ή μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται.Δεν χρειαζεται να πω κατι τετοιο διοτι ξερω απο πρωτο χερι τι μπορει να κανει ενας i5 μιας και τον τρεχω καθε μερα.Τεσπα,δεν ασχολουμε αλλο μαζι σου,παω να δω American horror story.
TRILOBYTER Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εχω ποσταρει και βιντεακια με τις επιδοσεις του 3258. Τα λογια ειναι φτωχια. Τα βιντεο μιλανε απο μονα τους. Οποιος ενδιαφερεται για το κατι παραπανω παει για ι5 η ι7 ξεκλειδωτο, εμενα προσωπικα μου φτανουν αυτα που κανει ο 3258. Εχω και τον 5820κ σε αλλο συστημα, τις διαφορες τις ξερω, στην ουσια στα παιχνιδια δεν υπαρχουν διαφορες στο 95% των παιχνιδιων. Ο 5820κ απλα ειναι για δουλειες που ο 3258 δεν μπορει να ανταπεξελθει λογω μονο 2 πυρηνων, λογικο μου ακουγεται. Για home use ενας μεσος χρηστης δεν προκειται να καταλαβει τη διαφορα. Για αυτο και υπαρχουν grades στις κατηγοριες επεξεργαστων. Ξαναβαζω τα βιντεο ετσι να υπαρχουν Σημειωση: 50 ευρω τον αγορασα τον επεξεργαστη. 1
cliobaccarra Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ο άλλος σου λέει για 70€ επεξεργαστή και εσύ εκεί το βιολί σου μόνο 400€ + επεξεργαστές βγάζει η intel.... Μα δεν μιλησα εγω για τον pentium ουτε καν ειχα αναφερθει. Αλλος μας γραφει οτι ειναι ο υπερτατος cpu , εχει single core οπως οι i7 και multi αρκετο για να παιζει 3 παιχνιδια μαζι + καποια αλλα πραγματα. Αφου λοιπον η πλειοψηφια εδω μεσα δεν χρησιμοποιει τα μηχανηματα του για rendering και συμπεριλαμβανομενων του απο πανω (αν αληθευουν) θεωρω πως εχουμε πιαστει ολοι κοροιδα. Ειδικα δε αυτοι που δωσαν 400+ ευρω για cpu. Δεν κατηγορησα ποτε τον pentium, ειναι σε μια κατηγορια που πραγματικα δεν καλυπτει της αναγκες μου οποτε ειναι σαν να μην υπαρχει. Η ιδια η intel γνωστη για την τιμολογιακη της πολιτικη ανα χρονια, τον κοστολογει εκει ακριβως που πρεπει στα 70 ευρω. Οποτε επανερχομαι στο παραπανω ερωτημα......η ο pentium δεν μπορει να κανει τα παραπανω, η εμεις ειμαστε μ@λ@κες. Την απαντηση στην δινει και παλι η intel πουλοντας τον μολις στα 70 ευρω. 3
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Έλα που τον σύγκρινα με την κατηγορία του και όχι με 2πύρινο. Όσο θα μιλάς όμως εν έτει 2016 για 2πύρινους, ε άλλο τόσο θα απαντάμε και 'εμείς' οι χαζοί που είμαστε ακόμη με ''μούφα'' 8πύρηνους ότι είναι καλύτεροι. Δηλαδή ο 3258 είναι το καλύτερο που μπορεί να πάρει στα λεφτά του για καθημερινή χρήση ο TS και να τον κλοκάρει κιόλας (μιας και δεν ξέρει γρί από το σπόρ) και πέσατε να μας φάτε όταν είπαμε να βάλει πάνω 8320 και να τον πάει στα 4 με ένα κλίκ στο multi)? Ενας λογος αυτος που αναφερεις παραπανω για ποιο λογο δεν προτεινω τον εν λογω επεξεργαστη οπως πλεον και τους Fx. Οχι οτι οι Fx δεν ειναι value for money στα σωστα χερια,αλλα γιατι οι περισσοτεροι δεν μπορουν/δεν θελουν να ασχοληθουν με το oc. Και ο λογος που επιμενω σε κλειδωμενους ι5 τις περισσοτερες φορες ειναι γιατι δινουν αυτο που θελουν οι περισσοτεροι.Out of the box επιδοσεις με το λιγοτερο(για δεδομενα Intel)κοστος. Αλλωστε και στον κοσμο που παραπονιεται για την αυξηση τιμων στους Intel το ελεγα και πιο παλια.Δεν αγοραζανε i5 4440 με 158ευρω τωρα τους πειραξε.
TRILOBYTER Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μα δεν μιλησα εγω για τον pentium ουτε καν ειχα αναφερθει. Αλλος μας γραφει οτι ειναι ο υπερτατος cpu , εχει single core οπως οι i7 και multi αρκετο για να παιζει 3 παιχνιδια μαζι + καποια αλλα πραγματα. Αφου λοιπον η πλειοψηφια εδω μεσα δεν χρησιμοποιει τα μηχανηματα του για rendering και συμπεριλαμβανομενων του απο πανω (αν αληθευουν) θεωρω πως εχουμε πιαστει ολοι κοροιδα. Ειδικα δε αυτοι που δωσαν 400+ ευρω για cpu. Δεν κατηγορησα ποτε τον pentium, ειναι σε μια κατηγορια που πραγματικα δεν καλυπτει της αναγκες μου οποτε ειναι σαν να μην υπαρχει. Η ιδια η intel γνωστη για την τιμολογιακη της πολιτικη ανα χρονια, τον κοστολογει εκει ακριβως που πρεπει στα 70 ευρω. Οποτε επανερχομαι στο παραπανω ερωτημα......η ο pentium δεν μπορει να κανει τα παραπανω, η εμεις ειμαστε μ@λ@κες. Την απαντηση στην δινει και παλι η intel πουλοντας τον μολις στα 70 ευρω. Το βιντεο πανω το ειδες? Λεω ψεματα μηπως? Μηπως χρησιμοποιουσα αλλον επεξεργαστη και με καποιο τροπο χακαρα το hwmonitor να γραφει οτι εχω τον 3258? Οποτε η εσυ λες οτι ναναι, η εγω λεω ψεματα (το βιντεο δηλαδη ειναι fake) η απλα ο κοσμος πληρωνει χωρις να ξερει τι πραγματικα του χρειαζεται, η κατι αλλο τελος παντων. Μερικοι εδω μεσα ειστε ενας και ενας ρε παιδι μου. Ποσταρει βιντεο ο αλλος και παλι δεν το πιστευετε, τι πρεπει να κανουμε δηλαδη? Να σας φωναξω σπιτι μου να κατσουμε να τα δουμε live? Εγω οτι ελεγα το ποσταρα με αποδειξεις, εσεις με τους fx που λετε οτι παιζουν ΜΜΟ οσο καλα παιζουν και το bf4 δε μας ποσταρατε ενα βιντεο σε siege ακομα. Περιμενω ε?? @Fulgore, τα εχω ξαναπει, το οβερκλοκ στον 3258 ειναι 3 κλικ. Δεν χρειαζονται αλχημειες και σουπερ ουαου εξαρτηματα οπως στους fx. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις