TheELF Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 2016 και Single Core Performance; Χμμμ... Οξύμωρο. Αυτό πες το στον noslp που όλα τα παιχνίδια που θέλει να παίξει παίζουν μόνο με ένα νήμα... 1
STORM1978 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Και? Αυτό που κολλάει ότι αφού βγάζει 1220 είναι WOW VFM τρελό σε σχέση με 1 Ι5 άρα θα είναι και καλύτερος all around επεξεργαστής? Σοβαρά συγκρίνεις σαν επεξεργαστή τον 1820 με τον 8350? 2016 έχουμε, είπαμε μου αρέσει η AMD αλλά τέτοια ατοπήματα δεν τα πετάω βρε Elf. Οπότε να πάρει ο TS ένα σετάκι με 1820 αφού ξεπερνάει τον 8350 σε single core και μετά να τραβάει τα μαλλιά του για όλα τα άλλα. Ώρα να ξεθάψω τον 3500+ μου να δείξουμε τι εστί σημαίνει single power. 3
TheELF Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Και? Αυτό που κολλάει ότι αφού βγάζει 1220 είναι WOW VFM τρελό σε σχέση με 1 Ι5 άρα θα είναι και καλύτερος all around επεξεργαστής? Σοβαρά συγκρίνεις σαν επεξεργαστή τον 1820 με τον 8350?Ποιος είπε κάτι τέτοιο; Εσύ μίλησες για single νομίζοντας ότι έχεις καλή και εγώ απλά σου έδειξα που στέκεις,τι αρπάζεσαι τώρα; Ναι ξέθαψε τον 3500+ και δείξε μας τι κάνει και αυτός. Εγώ του είπα,αν ζορίζεται στα λεφτά να πάει σε g3258 και να τον κλοκάρει όσο μπορεί,αυτό είναι ότι καλύτερο για τα παιχνίδια που θέλει και ότι καλύτερο και για την τσέπη του.
Heatspreader Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Αν μιλάμε για τόσο ειδικού σκοπού PC, δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο...Όπως ειδικού σκοπού PC είναι τα PC που τρέχουν emulators για όποιον θέλει να παίζει παλιά παιχνίδια από κονσόλες.
STORM1978 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Έλα που τον σύγκρινα με την κατηγορία του και όχι με 2πύρινο. Όσο θα μιλάς όμως εν έτει 2016 για 2πύρινους, ε άλλο τόσο θα απαντάμε και 'εμείς' οι χαζοί που είμαστε ακόμη με ''μούφα'' 8πύρηνους ότι είναι καλύτεροι. Δηλαδή ο 3258 είναι το καλύτερο που μπορεί να πάρει στα λεφτά του για καθημερινή χρήση ο TS και να τον κλοκάρει κιόλας (μιας και δεν ξέρει γρί από το σπόρ) και πέσατε να μας φάτε όταν είπαμε να βάλει πάνω 8320 και να τον πάει στα 4 με ένα κλίκ στο multi)? 7
MrLifeguard Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Σωστος ο Storm!Παραπανω εγινε επιθεση οταν αναφερθηκε το o/c σχετικα με τον 8320,λες και πρεπει να εισαι επιστημονας...Απ'την στιγμη που πραγματικα μονο το multi χρειαζεται να ανεβασει και στην τελικη ας τον αφησει με τα default ρευματα που δινει η μητρικη. Ενω με τον 3258 ειναι πιο απλο δηλαδη?Nope... 6
TheELF Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Έλα που τον σύγκρινα με την κατηγορία του και όχι με 2πύρινο.Ναι στην κατηγορία multi είναι ψιλά στην κατηγορία single είναι κάτω από celeron,ο κάθε ένας θα τον συγκρίνει με της δικές του ανάγκες και όχι με της δικές σου. Έλα που τον σύγκρινα με την κατηγορία του και όχι με 2πύρινο. Όσο θα μιλάς όμως εν έτει 2016 για 2πύρινους, ε άλλο τόσο θα απαντάμε και 'εμείς' οι χαζοί που είμαστε ακόμη με ''μούφα'' 8πύρηνους ότι είναι καλύτεροι. Δηλαδή ο 3258 είναι το καλύτερο που μπορεί να πάρει στα λεφτά του για καθημερινή χρήση ο TS και να τον κλοκάρει κιόλας (μιας και δεν ξέρει γρί από το σπόρ) και πέσατε να μας φάτε όταν είπαμε να βάλει πάνω 8320 και να τον πάει στα 4 με ένα κλίκ στο multi)? Δεν τον θέλει όμως για καθημερινή χρήση...
STORM1978 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ναι όντως browsing και gaming δεν είναι καθημερινή χρήση. Αλλά γιατί να πάρει ξαναλέω εν έτη 2016 1 2πύρηνο μόνο για το single του και να μην πάρει κάτι που να του κρατήσει παραπάνω? Και μπορεί για την χρήση του να του κάνει μια χαρά ο 3258 αλλά ο 4460 που άλλωστε του είχα προτείνει παραπάνω επίσης θα του πάει πολύ παραπάνω δεν νομίζεις? Πάντως για το O/C παραπάνω που σε ρώτησα δεν απάντησες. 'Όταν το είπαμε όμως για τον 8320, κάποιος πετάχτηκε με κάτι ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ , ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ κλπ κλπ. 4
TheELF Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ναι όντως browsing και gaming δεν είναι καθημερινή χρήση. Αλλά γιατί να πάρει ξαναλέω εν έτη 2016 1 2πύρηνο μόνο για το single του και να μην πάρει κάτι που να του κρατήσει παραπάνω? Και μπορεί για την χρήση του να του κάνει μια χαρά ο 3258 αλλά ο 4460 που άλλωστε του είχα προτείνει παραπάνω επίσης θα του πάει πολύ παραπάνω δεν νομίζεις? Πάντως για το O/C παραπάνω που σε ρώτησα δεν απάντησες. 'Όταν το είπαμε όμως για τον 8320, κάποιος πετάχτηκε με κάτι ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ , ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ κλπ κλπ. Δεν είπα ούτε εγώ να μην πάει σε i5 αν του βαστάει η τσέπη,το αντίθετο είπα, αν δεν του βαστάει να πάει στον g3258. Κάποιος πετάχτηκε,όχι εγώ,εγώ το πολύ να είπα ότι ακόμα και (κάπως λογικό) oc να του κάνει δεν θα φτάσει ούτε την single του g3258 σε stock,και όπως απέδειξες εσύ ούτε καν την ταχύτητα του celeron πάνω σε αυτά που θέλει. Το gaming που θέλει δεν είναι το κλασσικό gaming των console ports, θέλει να παίξει παιχνίδια με ένα-δύο νήματα,γιατί λοιπών να πάρει επεξεργαστή που θα του κάθεται ~80% idle και δεν θα έχει διαφορές με αυτόν που έχει τώρα;;
LouCi4er Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 STORM1978,Heatspreader και ενας δυο ακομη,παιδια μην ασχολειστε.Μερικοι εδω μεσα ειναι τρελοι.STORM1978,μακαρι να ειχε επιλογη να κανω +1000 Like στα δυο τελευταια ποστ που εκανες,ακριβως οτι ηθελα να γραψω. 4
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Proud amd user έχω να πω πως είμαι, όσο περνάει ο καιρός εκτιμώ τον μικρό amd μου ολοένα και περισσότερο πραγματικά . Δυστυχώς πριν μερικούς μήνες ήμουν προκατειλημμένος σε αρκετά intel προϊόντα, ωστόσο έχω αηδιάσει όλες αυτές τις πουστιές με την intel και τα πληρωμένα benchmarks τα οποία είναι πιο fake και από τα fake και έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση την amd. Επίσης όταν είδα ένα video του linus με τον 6700k να λέει πως ο επεξεργαστής στα 4.7 με 1.4v τράβαγε 300w μόνος του τρελάθηκα, λέω άλλα έλεγαν τα paymarks σε κάτι bit-tech.com, guru-3d και λοιπές παπάτζες, αλλά τελικά τραβάει όσο ο 8350 στα 4.7 με 1.4v . Το είχε πει και ο thanos1972 αυτό για την κατανάλωση του i7, οπότε πλέον το πιστεύω. 4
jgeorgiou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 ρε παιδιά ο 6700Κ κλοκαρισμένος στα 4.7 είναι πολύ ποιο γρήγορος από τον FX 8πυρηνο. Αλλωστε ο FX κλοκαρισμένος στα 4.7 σε οριακές καταστάσεις πόσο νομίζετε ότι τραβάει σε ρεύμα? Επίσης κάθε βιντεο μπορεί να "στηθεί" , άλλοι έχουν κλοκάρει τον 6700Κ σταθερά χωρίς να φτάσουν το ρεύμα στα 1.4v. Ξεκάθαρο vfm έναντι των AMD έχουν οι κλειδωμένοι φθηνοί Ι5 4460 , 6500 με φθηνή μητρική & μνήμη & μαμίσια ψύκτρα. Σε ολες τις άλλες περιπτώσεις χωράει συζήτηση.
aetos1988 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Έλα που τον σύγκρινα με την κατηγορία του και όχι με 2πύρινο. Όσο θα μιλάς όμως εν έτει 2016 για 2πύρινους, ε άλλο τόσο θα απαντάμε και 'εμείς' οι χαζοί που είμαστε ακόμη με ''μούφα'' 8πύρηνους ότι είναι καλύτεροι. Δηλαδή ο 3258 είναι το καλύτερο που μπορεί να πάρει στα λεφτά του για καθημερινή χρήση ο TS και να τον κλοκάρει κιόλας (μιας και δεν ξέρει γρί από το σπόρ) και πέσατε να μας φάτε όταν είπαμε να βάλει πάνω 8320 και να τον πάει στα 4 με ένα κλίκ στο multi)? Η αλήθεια είναι ότι μπορεί όντως μια επιλογή όπως μεταξύ πχ. του AMD FX 6300 να φαίνεται ( και να είναι) πιο λογική έναντι ενός Intel Pentium G3258 αλλά αυτό εξαρτάται και από την χρήση του PC δηλαδή θέλω να πω ότι στην πράξη ένας χρήσης που δεν έχει πολλές απαιτήσεις δεν θα καταλάβει καμία διαφορά μεταξύ των δύο , αν βάλεις μάλιστα και την τιμή στην εξίσωση ο G3258 γίνεται πιο δελεαστικός . . Δυστυχώς πριν μερικούς μήνες ήμουν προκατειλημμένος σε αρκετά intel προϊόντα, ωστόσο έχω αηδιάσει όλες αυτές τις πουστιές με την intel και τα πληρωμένα benchmarks τα οποία είναι πιο fake και από τα fake και έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση την amd. Επίσης όταν είδα ένα video του linus με τον 6700k να λέει πως ο επεξεργαστής στα 4.7 με 1.4v τράβαγε 300w μόνος του τρελάθηκα, λέω άλλα έλεγαν τα paymarks σε κάτι bit-tech.com, guru-3d και λοιπές παπάτζες, αλλά τελικά τραβάει όσο ο 8350 στα 4.7 με 1.4v . Αυτό εξαρτάται και απο την ποιότητα του πυριτίου που θα πετύχεις , ο δικός μου i5 6600k είναι πολύ δροσερός με χαμηλή τάση 1,12V στα 4,2GHz και εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες .
_Theo_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Proud amd user έχω να πω πως είμαι, όσο περνάει ο καιρός εκτιμώ τον μικρό amd μου ολοένα και περισσότερο πραγματικά . Δυστυχώς πριν μερικούς μήνες ήμουν προκατειλημμένος σε αρκετά intel προϊόντα, ωστόσο έχω αηδιάσει όλες αυτές τις πουστιές με την intel και τα πληρωμένα benchmarks τα οποία είναι πιο fake και από τα fake και έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση την amd. Επίσης όταν είδα ένα video του linus με τον 6700k να λέει πως ο επεξεργαστής στα 4.7 με 1.4v τράβαγε 300w μόνος του τρελάθηκα, λέω άλλα έλεγαν τα paymarks σε κάτι bit-tech.com, guru-3d και λοιπές παπάτζες, αλλά τελικά τραβάει όσο ο 8350 στα 4.7 με 1.4v . Το είχε πει και ο thanos1972 αυτό για την κατανάλωση του i7, οπότε πλέον το πιστεύω. Το guru3D πληρωμένο site απαπα τι είναι αυτά που λές...Μόνο που δεν έχει βάλει banner της Nvidia και Intel...
Heatspreader Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 ρε παιδιά ο 6700Κ κλοκαρισμένος στα 4.7 είναι πολύ ποιο γρήγορος από τον FX 8πυρηνο. Φαντάζεσαι να μην ήταν καλύτερος ο i7 6700k από οποιονδήποτε FX ακόμα και FX9xxx; Αυτό μας έλειπε κιόλας 440€ CPU! Δεν είναι μόνο στα Review Sites αυτό με το "πληρωμένα". Οι περισσότεροι Reviewers δέχονται πιέσεις από τις εταιρίες. Δεν θα έκανα σε καμία περίπτωση το ίδιο, αλλά δεν θέλει πολύ για να το καταλάβει κάποιος. Εδώ με την Razer έχει γίνει χαμός! Όλοι Razer! Με τα Corsair δεν γίνεται το ίδιο; Το είχα πει παλιότερα. Ελληνικό Review σε γνωστό Site για το Corsair 600T και δεν ανέφερε πουθενά ότι το κουτί είναι εξαιρετικά μέτριο για τα λεφτά του, μέχρι που το πήρα. Τα τσεπώνουν. Θα ντραπώ να το πω; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις