epicouros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εχω εναν Ι7-6700Κ με υδρόψυξη Coolermaster Nepton 240M, Το προβλημα ειναι οτι ο επεξεργαστής ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες φοβάμαι οτι είτε είναι χαλασμένη η οτι δεν εχει μπει σωστά μιας και δεν ειμαι σίγουρος οτι ειναι 100% συμβατή με Socket 1151 γιατι στο manual δεν ελεγε πουθενά μέσα για το πως να την κάνεις εγκατάσταση σε 1151 παρόλα που εξω απο το κουτί έλεγε οτι θα ειναι συμβατή και με της 1151 που μάλλον δεν είχαν βγει ακόμα όταν η ψυχτρα βγηκε στην παραγωγή...τέλος παντων αυτο που θελω ειναι να την αντικαταστήσω με μια καλη αεροψυξη και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι συμβατή για 1150 θα είναι και για 1151. Για κοίτα αν πατάει καλά στη CPU και προσοχή γιατί οι Skylake λυγίζουν εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εχω εναν Ι7-6700Κ με υδρόψυξη Coolermaster Nepton 240M, Το προβλημα ειναι οτι ο επεξεργαστής ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες φοβάμαι οτι είτε είναι χαλασμένη η οτι δεν εχει μπει σωστά μιας και δεν ειμαι σίγουρος οτι ειναι 100% συμβατή με Socket 1151 γιατι στο manual δεν ελεγε πουθενά μέσα για το πως να την κάνεις εγκατάσταση σε 1151 παρόλα που εξω απο το κουτί έλεγε οτι θα ειναι συμβατή και με της 1151 που μάλλον δεν είχαν βγει ακόμα όταν η ψυχτρα βγηκε στην παραγωγή...τέλος παντων αυτο που θελω ειναι να την αντικαταστήσω με μια καλη αεροψυξη και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες. Ευχαριστώ Τι θερμοκρασίες έχεις δεν μας είπες για να μπορέσουμε να καταλάβουμε αν όντως είναι υψηλές, βεβαίωσου ότι πατάει καλά η ψυκτρα και έχεις βάλει σωστή ποσότητα thermal paste Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epicouros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Θα μου πειτε ενα καλο πρόγραμμα για παρακολουθησει της θερμοκρασίας του επεξεργαστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασε να τρέξεις 5-6 λούπες με το intel burn test ( ρύθμιση: maximum - νομίζω !δε θυμάμαι καλα πάντως maximum ή very high ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Θα μου πειτε ενα καλο πρόγραμμα για παρακολουθησει της θερμοκρασίας του επεξεργαστή; Aida64 ή HWMonitor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 HWMonitor και από μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epicouros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν θερμοκρασίες...η ελαχιστη ειναι 42-47 βαθμοί οταν υπολογιστής δεν κάνει τίποτα, ενώ όταν μπαίνω σε ενα παιχνίδι εκεί δείχνει 100 , φαντάζομαι βγαίνει εκτός κλίμακας!! Επισης να πω οτι έτρεξα ενα πεντάλεπτο stress test μεσα απο την εφαρμογη Intel® Extreme Tuning Utility το οποιο μου εβγαλε passed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν θερμοκρασίες...η ελαχιστη ειναι 42-47 βαθμοί οταν υπολογιστής δεν κάνει τίποτα, ενώ όταν μπαίνω σε ενα παιχνίδι εκεί δείχνει 100 , φαντάζομαι βγαίνει εκτός κλίμακας!! Επισης να πω οτι έτρεξα ενα πεντάλεπτο stress test μεσα απο την εφαρμογη Intel® Extreme Tuning Utility το οποιο μου εβγαλε passed Aν εφτασε 100 βαθμους εκανε throttle Ο επεξεργαστης , εχεις βαλει thermal paste? εισαι σιγουρος οτι βιδωσες σωστα την ψυκτρα ? αν δινεις ρευμα στην ψυκτρα απο motherboard δοκιμασε να τροφοδοτησεις απο το τροφοδοτικο μηπως υπολειτουργει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 δες πρωτα : 1 αν παταει η ψυχτρα σωστα και αν εχει σωστη παστα σε ποσοτητα και ποιοτητα. 2. αν μεσα στο bios καποιο ρευμα ειναι αλλου για αλλου.. 3. πιασε με το χερι σου την αντλια της να δεις μηπως σταματησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δες αν το backplate της υδροψυξης πατά καλα στη μητρική. Πρόβλημα με θερμοκρασίες εχω και γω με την Η100 και εχω κανει πατέντα για να παταει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epicouros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν νομίζω οτι το πρόβλημα λύθηκε, άλλαξα την κατεύθυνση τον ανεμιστήρων, μέχρι τώρα έβγαζαν αέρα από την ψήκτρα και τώρα τους έβαλα να βάζουν αέρα στην ψήκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα