devill0 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εχω στήσει στο σύστημα της υπογραφής μου hackintosh με el capitan 10.11.2 και θέλω να κανω backup με το time machine.Εχω ένα δίσκο 500gb και σκεφτόμουν να χρησιμοποίησω αυτόν αλλά ανοίγοντας το time machine μου λέει estimated full backup 183gb.Γιατί είναι τόσο μεγάλο το μέγεθος και κάτι άλλο κάθε φορά που θα κάνει backup θα δημιουργεί καινούργιο αρχείο ή θα γράφει πάνω στο ίδιο? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 *στύση,με η 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εχω στύσει στο σύστημα της υπογραφής μου hackintosh με el capitan 10.11.2 και θέλω να κανω backup με το time machine.Εχω ένα δίσκο 500gb και σκεφτόμουν να χρησιμοποίησω αυτόν αλλά ανοίγοντας το time machine μου λέει estimated full backup 183gb.Γιατί είναι τόσο μεγάλο το μέγεθος και κάτι άλλο κάθε φορά που θα κάνει backup θα δημιουργεί καινούργιο αρχείο ή θα γράφει πάνω στο ίδιο? Ευχαριστώ. Ίσως έχεις μεγάλα αρχεία video ταινίες κτλ λογικά μπορείς να μην τα βάλεις στο time machine. Κάθε φορά που θα τρέχει το time machine θα γράφει μόνο τα καινούργια αρχεία καθώς και όσα έχεις τροποποιήσει τα άλλα δεν τα πειράζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ίσως έχεις μεγάλα αρχεία video ταινίες κτλ λογικά μπορείς να μην τα βάλεις στο time machine. Κάθε φορά που θα τρέχει το time machine θα γράφει μόνο τα καινούργια αρχεία καθώς και όσα έχεις τροποποιήσει τα άλλα δεν τα πειράζει. Δεν εχω τπτ στο δισκο μόνο τα προγράμματα που χρησιμοποιώ, ότι εικόνες,βίντεο και αρχέια έχω είναι σε άλλο δίσκο 1tb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δεν εχω τπτ στο δισκο μόνο τα προγράμματα που χρησιμοποιώ, ότι εικόνες,βίντεο και αρχέια έχω είναι σε άλλο δίσκο 1tb. Τελικά έκανα backUp και έχει βάλει και τα αρχεία που έχω στον δίσκο για αποθήκευση..Πως μπορώ να τον αποεπιλέξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Τελικά έκανα backUp και έχει βάλει και τα αρχεία που έχω στον δίσκο για αποθήκευση..Πως μπορώ να τον αποεπιλέξω? Time Machine Preferences>Options>Exclude(+)>τους δίσκους ή τα folders που δεν θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Time Machine Preferences>Options>Exclude(+)>τους δίσκους ή τα folders που δεν θες. Σε ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα