Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την κοινότητα του insomnia, έχω ήδη ένα PC (gaming PC) που με βοηθήσατε να φτιάξω και είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος. Αυτή τη φορά θέλω την βοήθεια σας για ένα office PC.

Φόρμα Αγοράς  υπολογιστή

Ποσό που διαθέτουμε :  500 €

Χρήση υπολογιστή :  Σε γραφειο

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:  Office κτλ. Ελαφρά προγράμματα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?  Ναι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?  Ναι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Βασικά από το e-shop θα το πάρω

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?   
E-shop

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?  Από το κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . χωρίς λειτουργικό

.... και παλι ευχαριστω για το χρονο σας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

build34634.jpg

Edit : Ξέχασα να σου βάλω ηχεία http://www.e-shop.gr/edifier-m1250-black-p-PER.505644 . Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις, μην περιμένεις πολλά από τα συγκεκριμένα, είναι απλά για να κάνεις την δουλειά σου. Επειδή έχω ανεβάσει το budget γύρω στα 30 ευρώ και δεν ξέρω αν μπορείς να διαθέσεις τόσα χρήματα, αντί για την οθόνη που σου έβαλα εγώ, μπορείς να πας σε εκείνη του fatals είτε να πας σε μικρότερο ssd ή hdd.

Επεξ/σία από sotiris920
  • Like 1
Δημοσ.

https://gyazo.com/d430c1a769aade1eec6e04ceb42560f2

Τώρα αν θες να κόψεις από κάπου, μπορείς να βάλεις το πληκτρολόγιο χωρίς τα multimedia keys (αν και προσωπικά με βολεύουν πάρα πολύ), να αφαιρέσεις το dvd-r όπως και το ανεμιστηράκι αν νομίζεις ότι δε σου χρειάζονται. Δηλαδή εξοικονομείς 25-27 ευρώ σύνολο..Πάντως γνώμη μου πήγαινε σε σύνθεση με ssd, τι να τον κάνεις τον σκληρό 1TB; Ο ssd θα σου είναι αρκετός σε χωρητικότητα, πιο αξιόπιστος και φυσικά πιο γρήγορος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...