Mercury4000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την κοινότητα του insomnia, έχω ήδη ένα PC (gaming PC) που με βοηθήσατε να φτιάξω και είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος. Αυτή τη φορά θέλω την βοήθεια σας για ένα office PC. Φόρμα Αγοράς υπολογιστήΠοσό που διαθέτουμε : 500 €Χρήση υπολογιστή : Σε γραφειοΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Office κτλ. Ελαφρά προγράμματαΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΝαιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Βασικά από το e-shop θα το πάρωΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? E-shopΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από το κατάστημαΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . χωρίς λειτουργικό .... και παλι ευχαριστω για το χρονο σας
sotiris920 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Edit : Ξέχασα να σου βάλω ηχεία http://www.e-shop.gr/edifier-m1250-black-p-PER.505644 . Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις, μην περιμένεις πολλά από τα συγκεκριμένα, είναι απλά για να κάνεις την δουλειά σου. Επειδή έχω ανεβάσει το budget γύρω στα 30 ευρώ και δεν ξέρω αν μπορείς να διαθέσεις τόσα χρήματα, αντί για την οθόνη που σου έβαλα εγώ, μπορείς να πας σε εκείνη του fatals είτε να πας σε μικρότερο ssd ή hdd. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2016 από sotiris920 1
Physiciant Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 https://gyazo.com/d430c1a769aade1eec6e04ceb42560f2 Τώρα αν θες να κόψεις από κάπου, μπορείς να βάλεις το πληκτρολόγιο χωρίς τα multimedia keys (αν και προσωπικά με βολεύουν πάρα πολύ), να αφαιρέσεις το dvd-r όπως και το ανεμιστηράκι αν νομίζεις ότι δε σου χρειάζονται. Δηλαδή εξοικονομείς 25-27 ευρώ σύνολο..Πάντως γνώμη μου πήγαινε σε σύνθεση με ssd, τι να τον κάνεις τον σκληρό 1TB; Ο ssd θα σου είναι αρκετός σε χωρητικότητα, πιο αξιόπιστος και φυσικά πιο γρήγορος. 1
Mercury4000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ παρά πολύ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας. Κατέλειψα να βάλω κάτι με i3 και SSD.
Physiciant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ανέβασες το budget ή θα κόψεις απ' τα υπόλοιπα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα