babkar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα σας, έχω έναν desktop , λειτουργούσε κανονικά , έφυγα για διακοπές και όταν γύρισα , πήγα να τον ανοίξω , έπαιρνε μπροστά και ξαναέκλεινε , έδειχνε σαν να μην έχει δύναμη να ξεκινήσει. Δοκίμασα νέο τροφοδοτικό αλλά τίποτα. Έλεγξα τον σκληρό δίσκο(καινούργιος) σε dock station και είναι κομπλέ. Λέτε να "άρπαξε" η μητρική? Είναι 2ετιας. Παίρνει μπροστά για 1 sec και κάνει restart , συνέχεια και συνέχεια.Ούτε στα bios δεν προλαβαίνω να μπω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Dare-Devil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον μητρική !Το συναρμολόγησες μόνος σου του pc δηλαδή το αγόρασες σε parts ή στο κανε σύνθεση κάποιο κατάστημα ; Πάντως η μητρική είναι στην εγγύηση ακόμα.
babkar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μονος μου το εχω συναρμολογησει!σε parts ναι!δουλευε μια χαρα κ ξαφνικα το παθε. Δεν ειχε καποιες ενδειξεις...
virus33 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 μου μοιαζει περισσοτερο για επεξεργαστη. ξεκουμποσε τον και ξαναβαλτον η δοκιμασε καποιον αλλον
pikaros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα! Δοκίμασε να το βάλεις μπροστά χωρίς την καρτα γραφικών πανω να δεις αν θα κρατισει ρευμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα