Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά. Θέλω να βάλω ssd σε νέο laptop με εγκατεστημένα win 8.1. Tι είναι καλύτερο, να κλωνοποιήσω τον παλιό σκληρό στον ssd ή να κατεβάσω τα win να τα βάλω σε ένα dvd και να τα εγκαταστήσω στον ssd; Αν κάνω τον δεύτερο τρόπο, το κλειδί των win που έχω θα λειτουργήσει;

Δημοσ.

Το καλύτερη μιας και μιλάμε και για καινούργιο δίσκο ειναι η καθαρή εγκατάσταση και να το κλειδί θα λειτουργήσει

Δημοσ.

Και εγώ αυτό σκέφτομαι, απλά είχα έναν ενδοιασμό μήπως δεν δουλέψει το κλειδί των win.Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,

Δημοσ.

Προσωπικά, αν δεν έχω πρόβλημα με τα Windows (πχ να έχει σκουπίδια μέσα ή κάποιο πρόγραμμα να χτυπά), δηλαδή αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για επανεγκατάσταση λειτουργικού απλά κάνω cloning.

Δημοσ.

Γιατί ξεμπερδεύεις με την μια. Διαφορετικά είναι σαν να φτιάχνεις το PC απο την αρχή. Βάλε λειτουργικό, προγράμματα, configuration, προσωπικές ρυθμίσεις κτλ... Άσε που αν έχεις και αρχεία, θα πρέπει πρώτα να τα πάρεις και κανα backup, και να φροντίσεις να μην ξεχάσεις κάτι.

Και προσωπικά, όπως είπα, αν έτσι κι αλλιώς δεν είχες λόγο να κάνεις επανεγκατάσταση λειτουργικού, δεν βρίσκω κάποιο λόγο να το κάνεις επειδή αλλάζεις δίσκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...