sacisrou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα και καλή χρονιά. Θέλω να βάλω ssd σε νέο laptop με εγκατεστημένα win 8.1. Tι είναι καλύτερο, να κλωνοποιήσω τον παλιό σκληρό στον ssd ή να κατεβάσω τα win να τα βάλω σε ένα dvd και να τα εγκαταστήσω στον ssd; Αν κάνω τον δεύτερο τρόπο, το κλειδί των win που έχω θα λειτουργήσει;
SPANK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Το καλύτερη μιας και μιλάμε και για καινούργιο δίσκο ειναι η καθαρή εγκατάσταση και να το κλειδί θα λειτουργήσει
sacisrou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ αυτό σκέφτομαι, απλά είχα έναν ενδοιασμό μήπως δεν δουλέψει το κλειδί των win.Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,
SPANK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εφόσον μιλάμε για αυθεντικό κλειδί θα δουλέψει μια χαρα
sacisrou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αγορασμένο laptop με εγκατεστημένα win 8.1
Sorath Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά, αν δεν έχω πρόβλημα με τα Windows (πχ να έχει σκουπίδια μέσα ή κάποιο πρόγραμμα να χτυπά), δηλαδή αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για επανεγκατάσταση λειτουργικού απλά κάνω cloning.
sacisrou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Γιατί προτιμάς το cloning; Είναι πιο γρήγορο ή κάτι άλλο;
Sorath Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Γιατί ξεμπερδεύεις με την μια. Διαφορετικά είναι σαν να φτιάχνεις το PC απο την αρχή. Βάλε λειτουργικό, προγράμματα, configuration, προσωπικές ρυθμίσεις κτλ... Άσε που αν έχεις και αρχεία, θα πρέπει πρώτα να τα πάρεις και κανα backup, και να φροντίσεις να μην ξεχάσεις κάτι. Και προσωπικά, όπως είπα, αν έτσι κι αλλιώς δεν είχες λόγο να κάνεις επανεγκατάσταση λειτουργικού, δεν βρίσκω κάποιο λόγο να το κάνεις επειδή αλλάζεις δίσκο.
sacisrou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Το laptop είναι καινούργιο, δεν του έχω βάλει τίποτα, ούτε αρχεία, ταέχω ακόμα σε back up.
chios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλητερα καθαρή εγκατάσταση και χωρίς την σαβούρα που βάζουν οι κάθε εταιρείες.
sacisrou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλητερα καθαρή εγκατάσταση και χωρίς την σαβούρα που βάζουν οι κάθε εταιρείες. Τελικά αυτό θα κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα