KLEIN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα συμforumites Εχω κατεβάσει ένα template Αγγλικά και προσπαθώ να το μετατρέψω σε ελληνικά. Η κωδικοποίηση ειναι utf 8. Δυστυχώς αφού αποθηκεύσω τις αλλαγές στα ελληνικά στον κώδικα ( στο Notepad++) όταν το ανοίξω με οποιονδήποτε Browser δεν μου εμφανίζει τις Ελληνικές ονομασίες. Τι μπορεί να φταίει κ πως μπορεί να διορθωθεί?
vadou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Βάλε το παρακάτω στο header και δες αν παίζει σωστά. <meta charset="UTF-8">
KLEIN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Στον Ιντερνετ explorer μου τα εμφανίζει, σε chrome και Mozilla οχι
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 δοκίμασε να βάλεις στο tag του <html><html lang="el">
k33theod Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ίσως να έχει κάποια ρύθμιση στη γραμματοσειρά που δεν επιτρέπει να φαίνονται τα ελληνικά. Αυτό πρέπει να είναι στο .css αλλά δεν αποκλείεται να είναι στο .html ή .js. Αν δεις λοιπόν περίεργο font ή font-family άλλαξε το σε κάτι απλό, arial π.χ η καλύτερα απενεργοποιησετο κάνοντάς το comment και δες πως πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα