sexotik Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Αρκετό καιρό τώρα, χρόνια θα έλεγα, συμβαίνει ένα εντελώς κουφό περιστατικό στο σταθερό μου τηλέφωνο. Τις βραδινές ώρες μόνο και συγκεκριμένα από τις 11:30 έως και αρκετά αργά, κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου στο σταθερό τηλέφωνο ξεκινάει εντελώς ξαφνικά να ακούγεται ο κλασσικός ήχος "του δεύτερου ανοιχτού τηλεφώνου" (σαν να σηκώνει κάποιος εντός της οικίας μια δεύτερη συσκευή τηλεφώνου την στιγμή που εμείς μιλάμε ήδη) και αρχίζει η πληκτρολόγηση του αριθμού που ήδη μιλάμε με το χαρακτηριστικό ήχο των πλήκτρων, σαν να γίνεται ένα redial και στη συνέχεια μετά από 1-2 δευτερόλεπτα σαν να κλείνει αυτή η ανοιχτή ακρόαση. Το σκηνικό αυτό επαναλαμβάνεται ασταμάτητα κάθε 2 λεπτά περίπου σε σταθερό ρυθμό, εκτός και αν κλείσω εγώ το ακουστικό μου και τερματίσω τη συνομιλία. Έχουν δοκιμαστεί 4 διαφορετικές συσκευές, αποκλείοντας την πιθανότητα ελαττωματικής, με το ίδιο αποτέλεσμα. Το ίδιο όμως συμβαίνει και στη διπλανή μεζονέτα που κατοικεί ο αδερφός μου με ξεχωριστή γραμμή τηλεφώνου. Και οι δυο μας είχαμε σύνδεση Forthnet και πλέον ο αδερφός μου έκανε αλλαγή σε OTE αλλά το πρόβλημα παραμένει. Να προσθέσω πως και τα 2 σπίτια είναι συνδεδεμένα με τηλεφωνικό κέντρο μέσω συναγερμού. Φυσικά και η τεχνική υποστήριξη των εταιριών δεν εντοπίζει σφάλμα στην γραμμή μας. Καμία ιδέα τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει πέρα από το πνεύμα που θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου σαν τον λευκό θόρυβο;;
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Eγώ θα περίμενα κάποια στιγμή αυτό. Να ακουστεί απο το τηλέφωνο Για το άλλο η υγρασία τις νυκτερινές ώρες? 1
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Βγαλε για δοκιμη το συναγερμό πανω απο την τλφ γραμμη και θα δεις οτι θα σταματήσει
sexotik Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Πως θα μπορούσε να επηρεάζει η υγρασία και να πληκτρολογείται ασταμάτητα ο αριθμός καθώς εγώ μιλάω; Το πιο κουφό είναι ότι γίνεται κάποια συγκεκριμένη ώρα, τα μεσάνυχτα. Να παίζει κάτι με τις γραμμές μας; Βγαλε για δοκιμη το συναγερμό πανω απο την τλφ γραμμη και θα δεις οτι θα σταματήσει Κάνει κάποια παρεμβολή το κέντρο τους;
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι παρεμβολή, καθε βραδυ οι συναγερμοί στελνουν καποια στοιχεία στο κεντρο εποπτείας, σου ειπα αποσύνδεσε τον να δεις 1
heros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Φιλε.. μου ο συναγερμος αναλογα με τον προγραματισμο στελνει στο security center.. σημα οτι ολα οκ...Αν δεν στειλει η security το μεταφραζει οτι καποιος τον εβγαλε off και επικοινωνουμ μαζι σου.... ο δικος μου μαλλιστα αν με καλεσουν μετα απο 15 κλησεις απαντα αυτος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα