Beerloah Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Motorola Moto G 3rd GEN. Για τα λεφτά που δίνεις, είναι λουκουμάκι... 1
Iliemp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια. Θα το κοιταξω το Μοτο που μου λετε ολοι, πρεπει να ειναι πολυ καλο απλα επειδη εχω τωρα Μοτορολα το εχω βαρεθει και η αληθεια ειναι οτι εχω τρελα με τη Samsung και μαρεσει πολυ και το Huawei και εχω κολλησει. Το ξερω οτι παντα θα περιμενεις το κατι καλυτερο, ομως επειδη δεν το θελω τοσο για ολα τα υπολοιπα αλλα πιο πολυ για την καμερα δεν με νοιαζει να περιμενω για κατι ακομα καλυτερο. Η αληθεια ειναι οτι με νοιαζει και η εμφανιση. Παντως τωρα κοιταω οτι κινητο μου εχετε προτεινει. Ειδικα αυτο το Μοτορολα που εχει τοσο καλα σχολια.
enigma84 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω δει πόσο καλύτερη είναι από του ανταγωνισμού η κάμερα του moto, απλά αν είναι θα πας στην έκδοση μόνο με τα 2gb ram, που όμως ξεπερνά τα 200€. Δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για 1gb ram. Και στα λεφτά αυτά έχει πολύ καλύτερες προτάσεις. Πάντως ίδια κάμερα με το 6αρι δεν έχει. Το 6 εχει και ois.
BACK12345 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω δει πόσο καλύτερη είναι από του ανταγωνισμού η κάμερα του moto, απλά αν είναι θα πας στην έκδοση μόνο με τα 2gb ram, που όμως ξεπερνά τα 200€. Δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για 1gb ram. Και στα λεφτά αυτά έχει πολύ καλύτερες προτάσεις. Πάντως ίδια κάμερα με το 6αρι δεν έχει. Το 6 εχει και ois. Η καμερα του μοτο ειναι απο τις καλυτερες (αν οχι η καλυτερη) απο φτηνα τηλεφωνα. Και αναλογα με τον χρηστη, εν κανει ελαφρια χρηση μια χαρα ειναι και η εκδοση με το 1 γκιγκα. Εξαλου δεν νομιζω να βρισκεις κατι καλυτερο στα 150. Και με το νεξους 6 εχουν ιδιο φακο 1
Beerloah Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Η καμερα του μοτο ειναι απο τις καλυτερες (αν οχι η καλυτερη) απο φτηνα τηλεφωνα. Και αναλογα με τον χρηστη, εν κανει ελαφρια χρηση μια χαρα ειναι και η εκδοση με το 1 γκιγκα. Εξαλου δεν νομιζω να βρισκεις κατι καλυτερο στα 150. Και με το νεξους 6 εχουν ιδιο φακο Θα συμφωνήσω σε όλα!
SIP1995 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αν θέλεις να δεις πως βγάζει η κάμερα του Motο...πάνε δες reviews της κάμερας του Nexus 6 καθώς έχουν ίδιο sensor.
enigma84 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Η καμερα του μοτο ειναι απο τις καλυτερες (αν οχι η καλυτερη) απο φτηνα τηλεφωνα. Και αναλογα με τον χρηστη, εν κανει ελαφρια χρηση μια χαρα ειναι και η εκδοση με το 1 γκιγκα. Εξαλου δεν νομιζω να βρισκεις κατι καλυτερο στα 150. Και με το νεξους 6 εχουν ιδιο φακό Δεν έχουν τον ίδιο φακό. Τον ίδιο σένσορα έχουν οι συσκευές. Αυτό δεν αναιρεί ότι τραβάει καλές φωτογραφίες αλλά ίδια κάμερα με το 6 δεν έχει. Ois που δεν έχει το g και τα οπτικά μέρη διαφέρουν. The Moto G 3rd gen camera is a quite similar to the one on the Nexus 6, though there is no OIS and the optical system seems slightly inferior. The images produced are a noticeably noisier than the one by the Nexus 6 and there is corner softness. One of the biggest new additions to the 3rd Gen Moto G is its 13-megapixel rear camera. This is a big step up from the 2nd Gen's 8-megapixel snapper, and according to Motorola, it’s the same sensor found in Google's Motorola-made Nexus 6 handset, which is pretty impressive considering the Nexus 6 is more than twice as expensive. 1
BACK12345 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχουν τον ίδιο φακό. Τον ίδιο σένσορα έχουν οι συσκευές. Αυτό δεν αναιρεί ότι τραβάει καλές φωτογραφίες αλλά ίδια κάμερα με το 6 δεν έχει. Ois που δεν έχει το g και τα οπτικά μέρη διαφέρουν. The Moto G 3rd gen camera is a quite similar to the one on the Nexus 6, though there is no OIS and the optical system seems slightly inferior. The images produced are a noticeably noisier than the one by the Nexus 6 and there is corner softness. Ισως εχεις δικιο... Με τα πολλα εχουν παρομοιες καμερες και το moto g 3 εχει πολυ καλη καμερα
Iliemp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ειδα και το LG G4 και με ενθουσιασε η μαμερα του. Ομως μετα πηγα και το ειδα στη Βονταφον και απο 700κατι το ειχαν προσφορα 390κατι. Εχει καποιο θεμα σαν κινητο? Γιατι 400 ευρω κατω ειναι αρκετα λεφτα...
psFFF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ειδα και το LG G4 και με ενθουσιασε η μαμερα του. Ομως μετα πηγα και το ειδα στη Βονταφον και απο 709κατι το ειχαν προσφορα 390κατι. Εχει καποιο θεμα σαν κινητο? Γιατι 400 ευρω κατω ειναι αρκετα λεφτα... Oχι τι θεμα να εχει? Απλα δν πουλησε οπως ηλπιζαν και κατεβασαν την τιμη για να ξεστοκαρουν αφου σε λιγο καιρο θα βγουν τα καινουρια τουμπανακια!
Iliemp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Απλα επειδη παμτα φπβομουν τα LG επειδη εχω διαβασει οτι βγαζουν διαφορα θεματα, ειδα και αυτο και το συνδιασα..
heavyrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Το g4 μην το φοβασαι καθολου, αν διπλασιασεις το budget σου, και σ αρεσει παρτο χωρις δευτερη σκεψη. 1
BACK12345 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ειδα και το LG G4 και με ενθουσιασε η μαμερα του. Ομως μετα πηγα και το ειδα στη Βονταφον και απο 700κατι το ειχαν προσφορα 390κατι. Εχει καποιο θεμα σαν κινητο? Γιατι 400 ευρω κατω ειναι αρκετα λεφτα... Φενεται πως περισοτεροι ανθρωποι εμαθαν τα σκρουτζομαγαζα και καταλαβαν ποσο κλεφτες ειναι με αυτες τις τιμες :Ρ 1
Iliemp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ηρθα παλι γιατι τελικα θα παρω το κινητο τελος του μηνα. Δεν ξερω πως να αλλαξω τον τιτλο γιατι το μπατζετ ανεβηκε στα 400 ευρω. Μια φορα θα δωσω λεφτα για κινητο οποτε θελω να ειναι κατι καλο. Θα το κρατησω 2 χρονια τουλαχιστον. Ειμαι αναμεσα στο Samsung Galaxy S6 και που αλλου φυσικα?? στο LG G4.. Προσωπικα με ενδιαφερει η καμερα αλλα θελω και γενικα ενα καλο τηλεφωνο. Σε οτι βιντεο εχω δει στο youtube ολοι λενε στα σχολια οτι το G4 εχει την καλυτερη καμερα, ομως εμενα μου φαινονται πιο ωραια τα χρωνατα στο S6. Φυσικα ειμαι σιγουρη οτι ο,τι και να επιλεξω θα μεινω ευχαριστημενη. Στο G4 "κολωνω" λιγο για το μεγεθος του, επειδη εχω και ταμπλετ δεν ξερω αν θα μου ειναι χρησιμο ενα τοσο μεγαλο τηλεφωνο. Απο την αλλη παιρνει SD card οποτε αυτο ειναι μεγαλο + Το S6 απο την αλλη ειναι πανεμορφο αλλα περιμενα να διαβαζω μονο θετικα σχολια γι αυτο το καταπληκτικο τηλεφωνο και μονο ετσι δεν ειναι...ακομα δεν εχω καταλαβει το γιατι βεβαια. Οπως και να εχει θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα 1) Βρηκα το LG G4 στο σκρουτζ σε χρωμα λευκο-χρυσο (εχει λευκη οθονη) ειναι γνησιο?? Γιατι δεν ηξερα οτι υπαρχει lg g4 ολο λευκο και για να πω την αληθεια μαρεσε. 2) Οσοι τελικα ησασταν αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα σε ποιο καταληξατε? Ειστε ευχαριστημενοι με την επιλογη σας? Ευχαριστω
saruman123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 S6 Θετικά: Εντυπωσιακή οθόνη Εξαιρετικές επιδόσεις του Exynos Βελτιωμένος αναγνώστης δαχτυλικών αποτυπωμάτων Πολύ καλές επιδόσεις της κάμερας Αρνητικά Υπερθερμαίνεται εύκολα Δεν είναι πλέον αδιάβροχο Μη επεκτάσιμη μνήμη Μέτρια αυτονομία G4 Θετικά: Εξαιρετική οθόνη με ανάλυση 2K 3 GB RAM Καλή αυτονομία Επεκτάσιμη μνήμη Εξαιρετική κάμερα με Laser Autofocus Πολλές δυνατότητες Multitasking Αρνητικά Πλαστική κατασκευή Δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση Το UI της LG είναι αρκετά βαρύ. Θα σου ελεγα και το Meizu Pro 5 αλλα στα γνωστα μαγαζια(εξωτερικου) το εχουν 457€. Ενω το Aliexpress το εχει 357€ αλλα δεν ειναι αξιοπιστο απο οτι ακουω.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα